Glashandel Amsterdam

Zoekt u een glashandel in Amsterdam? U bent op de perfecte plek terecht gekomen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een bekende naam in heel Amsterdam. Wij leveren alle verschillende soorten glas en zorgen dat deze op tijd en volledig afgewerkt wordt bezorgd. Onze glasspecialist is altijd bereikbaar en adviseert u graag op het gebied van glas. Wij leveren alle soorten glas in heel Amsterdam en omstreken. Ook zijn wij landelijk actief als glaszetter voor renovatie en nieuwbouwprojecten. Van dubbelglas tot brandwerend glas. Om de kwaliteit te waarborgen werken wij alleen met ervaren en gediplomeerde medewerkers. Glashandel Amsterdam is op elk gebied de absolute glasspecialist. Bovendien zijn onze vakmensen 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Heeft u een vraag? Bel ons dan direct op 020-7600875.

Meer dan 60 jaar ervaring

glashandel amsterdam

Op zoek naar een speciaal stuk glas?

Heeft u glasschade of wilt u dubbelglas laten plaatsen? Wat uw vraag ook is, wij hebben altijd een antwoord. Glashandel Amsterdam heeft een antwoord op al uw vragen over glas. Brandwerend glas? Wij weten precies waar u op moet letten. Inbraakwerend glas? ook daar hebben wij jarenlange ervaring mee. Dubbelglas nodig? Wij zijn de absolute glasexpert in Amsterdam.

Grootste voorraad van Amsterdam

Als je op zoek bent naar glas wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Door onze grote voorraad kunnen wij altijd snel het glas leveren wat u nodig heeft. Onze glaszetter in Amsterdam plaatst met grote vakkundigheid het glas waar u het wilt hebben. De glasservice is 24 uur per dag te bereiken. Heeft u een vraag of wilt u een offerte opvragen? Bel dan direct op 020-7600875.

Glasherstel Amsterdam

Heeft u een glasschade en wilt u deze laten herstellen? Glasherstel, een professie waar veel ervaring en kundigheid bij komt kijken. Wij werken alleen met ervaren glasspecialisten die weten wat ze doen. Dagelijks helpen wij mensen met hun kapotte ruit of gebroken spiegels. Bij vragen kunt u ons altijd bellen. De glasservice is 24 uur per dag geopend. Glashandel Amsterdam staat voor een snelle glasservice en een eerlijke prijs.

Ramen vervangen

Zijn uw ramen echt aan vervanging toe? Glaszetter direct levert ramen en glas van de hoogste kwaliteit. Natuurlijk zijn er verschillende oplossingen voor elk budget. Onze glasspecialist adviseert u graag wat voor ramen u het beste kunt aanschaffen. Door onze snelle levering en de scherpe prijs bieden wij onze klanten een uitstekende glasservice. U kunt op ons rekenen als u op zoek bent naar het beste raam voor de beste deal.

Glasbewerking Amsterdam

Wilt u glas op maat laten snijden of op een bepaalde manier laten afwerken? Bij ons zijn er vele mogelijkheden. Onze glasexpert bespreekt graag uw wensen en maakt samen met u de juiste keuze. Glas slijpen, glas frezen en glas lamineren zijn maar enkele van onze diensten. Heeft u een vraag? Aarzel dan niet langer, uw wensen zijn onze uitdaging.

Aarzel niet langer, kies voor de beste

Dagelijkse helpen wij tientallen mensen met nieuwe ramen, glasbewerking en advies op het gebied van glas. Glashandel Amsterdam heeft meer dan 60 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van glas. Onze gediplomeerde glasspecialisten hebben voor iedere wens een goed advies. Een raam vervangen is voor ons dagelijkse kost. Ontdek de voordelen van Glaszetter Direct. Alle soorten glas, snel geleverd en altijd een vriendelijke service.

 

Alleen ervaren glaszetters

Wij werken alleen met ervaren en vakbekwame glaszetters. Glashandel Amsterdam staat bekend om snelheid, vriendelijkheid en vakkundigheid.

24/7 Spoedservice

Glashandel Amsterdam is altijd bereikbaar. Heeft u ruitschade en is het noodzakelijk dat dit per direct wordt opgelost? Bel de spoed glasservice in Amsterdam. Wij komen er direct aan.

Scherpe prijs

Door onze grote voorraad en uitgebreide netwerk kunnen wij altijd een scherpe prijs bieden voor onze producten. Natuurlijk bieden wij altijd een vrijblijvende offerte.

Alle soorten glas

Bij glashandel Amsterdam kunt u terecht voor al uw vragen over glas. Wij leveren alle soorten glas en het meeste hebben wij zelfs op voorraad.

Snelle glasservice in Amsterdam

Onze 24-uurs glasservice is altijd bereikbaar. Niet alleen zijn we 24 uur per dag bereikbaar, we zijn altijd in de buurt. Wij kunnen in 15 minuten aanwezig zijn.
 • Alle soorten glas
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • Ook in het weekend beschikbaar
 • Snelle levering uit grote voorraad
 • De snelste glaszetter in Amsterdam
 • Binnen 15 minuten aanwezig bij glasschade
 • Scherpe prijs en snelle levering
 • Vriendelijk en gediplomeerd personeel
 • Glasservice Amsterdam en omgeving
 • Meerdere ramen vervangen
 • De meest ervaren glashandel in Amsterdam
 • Meer dan 60 jaar ervaring in glas reparatie

werkgebied glashandel amsterdam

Hoe werkt glashandel Amsterdam?

 1. U heeft een vraag over een speciaal stuk glas of zoekt een nieuwe ruit.
 2. U heeft gezocht naar een glashandel in Amsterdam en bent op deze website terecht gekomen.
 3. U belt de glashandel op 020-7600875 en krijgt direct glaszetter Amsterdam aan de lijn.
 4. U legt uw vraag voor aan de glasexpert. Deze zal een afspraak met u maken of u telefonisch adviseren.
 5. Wanneer u genoeg advies gehad heeft kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.
 6. Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen. U moet waarschijnlijk wel nog even een foto maken.
 7. Als alles akkoord is komt glaszetter Amsterdam het glas snel en vakkundig voor u plaatsen.

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Op zoek naar glashandel Amsterdam? Glaszetter Direct levert al sinds jaar en dag alle soorten glas in heel Amsterdam. Bij de meest ervaren glashandel in Amsterdam kunt u rekenen op een gedegen en vriendelijke glasservice. Wilt u meer informatie of advies over bijvoorbeeld nieuwe ramen? Aarzel niet langer en bel ons op 020-7600875.

Onze klanten beoordelen ons met een 95 uit 100. Gebasseerd op zo'n 16 beoordelingen.

Bij glashandel Amsterdam uit het prachtige Noord-Holland kunt u terecht met al uw vragen over glas. In heel Nederland staan wij bekend om onze snelle en gedegen glasservice.