1. Glaszetter Amersfoort nodig?

2. Bel Glaszetter Amersfoort 033-2048566

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Amersfoort

Bent u opzoek naar een ervaren glazenzetter in Amersfoort of omgeving? Bij glaszetter Amersfoort hebben onze glasspecialisten ruim 60 jaar aan ervaring. Voor ons is glas meer dan een vak, het is een passie. Omdat je nooit gek wordt van je passie, zijn wij dan ook altijd bezig met glas. Dit is terug te zien in onze vakkundigheid, maar ook in onze 24-uurs service. Zo kunt u altijd bij ons terecht, ongeacht tijdstip of probleem. Ook samen met onze specialisten uw probleem bekijken? Bel 033-2048566 om een afspraak te maken of meer informatie in te winnen.

 

glasservice vinkje24/7 BEREIKBAAR glasservice vinkjeVOORDELIG glasservice vinkjeVAKKUNDIG glasservice vinkjeBETROUWBAAR

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Amersfoort. Ik help u graag.

Glasschade Amersfoort

Glas blijft aan het einde van de dag een kwetsbaar materiaal. Het kan op honderden, zo niet duizenden, manieren beschadigd raken. Veel van deze manieren hebben onze glasspecialisten al voorbij zien komen. Of u nou dankzij een bekende of juist nieuwe oorzaak met glasschade zit, bij glaszetter Amersfoort staan wij altijd voor u klaar. Ook bij spoed kunnen onze glasspecialisten u altijd verder helpen.  

24-uurs glasservice Amersfoort

Om u altijd ten dienst te kunnen zijn, zijn onze glasspecialisten 24 uur per dag bereikbaar. Zo kunnen we des gewenst ook in de avond of nacht een raam komen vervangen. Dus ook nachtuilen zijn meer dan welkom bij Glaszetter Amersfoort! Voor het maken van een afspraak kunt u ook 24 uur per dag gebruiken maken van onze telefoonlijn. In het geval van spoed kunnen onze glasspecialisten bovendien ook gewoon in de nacht bij u langs komen. Wij streven er zelfs naar om ten alle tijden binnen een half uur na contact op locatie te kunnen zijn. 

Raam vervangen Amersfoort

Of u nou kampt met een kapot of verouderd raam, voor het vervangen van uw raam kunt u altijd terecht bij de specialisten van Glaszetter Amersfoort. Ongeacht de soort glas of vorm van uw raam, hebben wij uw raam weer zo goed als nieuw in een handomdraai. Dankzij onze flexibele medewerkers gebeurt dit bovendien niet alleen snel, maar kan het ook op elk moment van de dag. Glaszetter Amersfoort: vakkundig en snel.

Dubbel glas Amersfoort

Zoekt u meer informatie of advies over dubbel glas? Erg verstandig! De overstap naar dubbel glas brengt vele voordelen met zich mee. Bij Glaszetter Amersfoort kunnen wij deze overstap dan ook alleen maar aanmoedigen. Dubbel glas is niet alleen een stuk veiliger en steviger door de extra laag glas, het isoleert ook een stuk beter. Zo kunt u geluidsoverlast tegengaan, en houdt het de kou beter buiten tijdens de winter. Zo kan dubbel glas u weer kosten qua verwarming besparen! Voor meer informatie, het inwinnen van advies of maken van een afspraak kunt u ons altijd telefonisch bereiken via 033-2048566.

Glashandel Amersfoort

Onze passie voor glas uit zich niet alleen in het plaatsen van glas, ook blijkt het bij de handel van glas. Bij glashandel Amersfoort nemen we namelijk alleen genoegen met glas van de hoogste kwaliteit. Tel hier een breed assortiment aan glassoorten bij op en u kunt zien dat we onze bewering waar maken. U kunt altijd langskomen of telefonisch contact opnemen (033-2048566) met Glashandel Amersfoort.  Of het nou voor het inwinnen van advies is, voor het plaatsen van een bestelling of gewoon om informatie over glas in te winnen.

Werkgebied Glaszetter Amersfoort

glaszetter Amersfoort

Glaszetter Amersfoort is snel aanwezig en werkt in heel de omgeving.

Glaszetter Amersfoort

Daarom kiest u voor Glaszetter Amersfoort

Altijd bereikbaar voor spoed

Glaszetter Amersfoort staat bij spoed altijd voor je klaar. Heb je bijvoorbeeld een gebroken ruit en wil je deze laten repareren? Dat is zo gebeurt en we staan binnen 15 minuten voor de deur.

#1 Glasservice Amersfoort

Glaszetter Amersfoort staat bekend om de vriendelijke en vakkundige glasservice. Ook voor het plaatsen van dubbel glas. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Niet alleen weten we veel over glas, ook over het plaatsen van de verschillende soorten glas hebben wij de meeste kennis. Het is belangrijk om bij Dubbel glas rekening te houden met verschillende dingen. Ook bij enkel glas of een andere soort glas kunt u bij ons terecht.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie. Dubbel glas nodig? Altijd de laagste prijs.

7 Dagen per week geopend

Onze glasspecialist in Amersfoort is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 088-1881244. Onze weekend glasservice in Amersfoort is net zo snel als doordeweeks.

Dag & Nacht bereikbaar

Een glasschade komt altijd op een moment dat het niet uitkomt. Wij begrijpen dat u snel geholpen wilt worden. Daarom is Glaszetter Amersfoort 24/7 bereikbaar.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Door een ongeluk is er een raam kapot gegaan. Het belangrijkste is dat u zelf niet gewond geraakt bent en dat er zo snel mogelijk iemand een nieuwe ruit komt installeren.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Amersfoort. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Amersfoort op 035-7601188 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Amersfoort op 033-2048566 uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*