1. Glaszetter Assen nodig?

2. Bel Glaszetter Assen 0592-217166

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Assen

Woont u in de omgeving van Assen en heeft u dringend behoefte aan een glaszetter? Is uw raam beschadigd of volledig kapot? Glaszetter Assen snapt hoe hinderlijk het is om met zo’n lastige situatie te zitten. Daarom staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om u zo goed en snel mogelijk te helpen. In eerste instantie zal er een noodvoorziening worden geplaatst om zo het grootste probleem op te lossen. Daarna kunnen wij direct een afspraak maken om de ruit zorgvuldig te vervangen. Onze glaszetters leveren gegarandeerd kwaliteit en zullen snel op de plaats van bestemming zijn. Bel 0592-217166 en wij beloven binnen een half uur bij u voor de deur te staan.

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Direct. Tot uw dienst.

Glasschade Assen

Glasschade kan op veel manieren ontstaan, een stel buurjongens die iets te enthousiast met hun nieuwe bal spelen, een mislukte poging van een inbreker of een ongelukkige duif met slechte ogen. Er is echter maar één beste manier om glasschade op te lossen en dat is door Glaszetter Assen zo snel mogelijk te bellen. Onze glasspecialisten zijn snel ter plaatse en handelen het probleem graag voor u af.

24-uurs glasservice Assen

Stelt u voor dat u er net voor het slapen gaan achter komt dat uw ruit kapot is, dan kunt u alsnog binnen korte tijd met een gerust hart naar bed. Als u ons gelijk belt kunnen wij binnen een half uur bij u op de stoep staan zodat u gewoon van uw nachtrust kunt genieten zoals altijd. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over inbrekers en de tocht die u anders wel eens een verkoudheid zou kunnen opleveren. Zelfs in het holst van de nacht zijn onze specialisten beschikbaar om u op korte termijn te komen helpen. Bel 0592-217166 en wij zullen het probleem snel en betaalbaar oplossen.

Dubbel glas Assen

U heeft ook de mogelijkheid om een kapotte ruit te laten vervangen door dubbel glas. Dit biedt vele voordelen. Zo bent u nog beter beschermd tegen het hete of koude weer en dit scheelt ook weer in stookkosten. Op die manier helpt u ook het milieu nog een handje. Ook biedt dubbel glas betere bescherming en een afschrikkend effect tegen inbrekers. Het grootste voordeel zit hem echter in de kleinere kans op beschadiging, een raam van dubbel glas is haast niet te breken. Onze glasspecialisten zullen u op maat helpen bij het plaatsen van uw raam, of u nu voor enkel of dubbel glas kiest.

Raam Kapot Assen

Is uw raam kapot gegaan en heeft u snel een glaszetter nodig? Twijfel dan niet en bel Glaszetter Assen op 0592-217166. Met onze decennialange ervaring kunnen wij iedere soort ruit vervangen. Enkel of dubbel glas, een normale rechthoekige ruit of een specialere vorm, het maakt onze glaszetters niets uit. In iedere situatie zullen zij u op maat helpen, het vervangen van ramen en ruiten is al jarenlang onze passie.

Glashandel Assen

Bent u op zoek naar een speciale soort ruit van een speciaal soort glas en vindt u de kwaliteit van de ruit zeer belangrijk? Bij Glashandel Assen is kwaliteit de hoogste prioriteit. Enkel glas of dubbel glas, het is voor ons geen enkel probleem, zelfs brandwerend glas kunnen wij leveren. Wilt u advies over een een ruit of wilt u uw raam zo snel mogelijk laten vervangen? Bel 0592-217166 en wij helpen u met alle plezier.

Werkgebied Glaszetter Assen

Glaszetter Assen

Het werkgebied van Glaszetter Assen

Glaszetter Assen

Daarom kiest u voor Glaszetter Assen

Dag & Nacht bereikbaar

Glaszetter Assen is 24 uur per dag te bereiken. Onze glasspecialist zorgt ervoor dat hij dag en nacht beschikbaar is. Een gebroken ruit komt namelijk altijd op ongelegen momenten.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie.

De snelste glasservice in Assen

Onze glaszetters worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Door ons uitgebreide netwerk en de grote voorraad kunnen we alle soorten glas leveren. Dubbel glas, enkel glas, figuurglas en elk ander soort glas kunt u vinden bij Glashandel Assen.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 088-1881244. Onze weekendservice is net zo snel als doordeweeks.

Altijd bereikbaar voor spoed

Heeft u direct een glaszetter nodig? Onze spoedservice staat dag en nacht voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat er binnen 15 minuten iemand op de stoep staat.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Assen. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Assen op 0592-217166 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Assen uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*