1. Glaszetter Bussum nodig?

2. Bel Glaszetter Bussum 035-7601188

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Bussum

Woont u in Bussum en heeft u een glaszetter nodig bij u in de buurt? Op ons kunt u bouwen. Want wij zijn een gerenommeerd bedrijf en al jaren de nummer één in Bussum en omstreken. Bel ons gerust eens voor een vrijblijvend advies. Telefonisch, maar u bent ook van harte welkom bij ons in de zaak. Wij laten u graag zien met welke materialen we werken. Wij leveren kwaliteit, precisie en vakmanschap. De Ervaring van Glaszetter Bussum is van generatie op generatie overgebracht. Een 24-uurs service en dus dag en nacht bereikbaar. U kunt bij ons terecht voor alles met betrekking op glas. Dus ook als u uw huis wilt isoleren. Dat doet u bijvoorbeeld door enkel glas te vervangen door dubbel glas. Bel vrijblijvend 035-7601188.

Glasschade Bussum

Wist u dat één klein steentje tegen uw raam soms vervelende gevolgen kan hebben? Zo op het oog misschien niets aan de hand. Misschien een blutsje of minuscuul barstje. Maar wel een zwakke plek! Er is dan weinig nodig om alsnog uw raam in aan diggelen te zien vallen. En dat geeft veel narigheid. Bel  daarom met Glaszetter Bussum en meld uw probleem. Wij kunnen feilloos inschatten wat u nodig heeft op het gebied van glas. Bel ons voor een vrijblijvend advies: 035-7601188.

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Bussum. Ik help u graag.

24-uurs glasservice Bussum

Inbrekers komen graag langs als u op vakantie bent maar ook als er even niemand thuis is. Dan ontdekt u dat er is ingebroken als u thuis arriveert. Paniek en veel glasschade. Maar ook een stukje vertrouwen in uw eigen huis bent u kwijt. Wij kunnen ons dat helemaal voorstellen. Daarom hoeft u niet lang in de troep te zitten, want wij lossen het snel en vakkundig voor u op. Dag en nacht kunt u op ons rekenen!

Raam vervangen

Als het aan de Glaszetters Bussum ligt is het plaatsen van een nieuw raam geen enkel probleem. Een raam vervangen doen wij dagelijks. Ook ‘s nachts draaien zij hun hand er niet voor om, om binnen een half uur ter plaatse te zijn. U kunt zich snel weer veilig voelen in uw eigen huis. Het team plaatst eerst een noodvoorziening en de volgende dag maken zij de klus af. Dan plaatsen ze het uiteindelijke raam. Uiteraard worden de montagekosten niet in rekening gebracht, deze zitten bij de prijs inbegrepen.

Raam kapot

Als de temperatuur buiten straks met sprongen omhoog gaat doet men ’s avonds graag even de boel lekker tegen elkaar open. Op dat moment kan er gebeld worden en u doet automatisch de voordeur open en dan hoort u een klap. Ja hoor, uw ruit is door de klap in duizend stukjes gevallen. Is uw raam kapot? In zo’n geval belt u snel met Glaszetter Bussum, telefoon 035-7601188. Zij zorgen dan voor de rest. Binnen een paar uur kunt u zich weer veilig voelen met een nieuw en degelijk raam.

Glashandel Bussum

Toevallig op zoek naar een betrouwbaar adres voor al uw problemen op het gebied van glasschade? Neem gerust contact op met Glashandel Bussum. Dag en nacht bereikbaar en altijd binnen een half uur ter plaatse. Bel nu: 035-7601188. Wij helpen u graag uit de brand! Kwaliteit is onze kracht. Of u nu dubbel glas, enkel glas of brandwerend glas nodig heeft. Bij Glashandel Bussum bent u altijd aan het goede adres.

Werkgebied Glaszetter Bussum

glaszetter Bussum

Glasschade? Glaszetter Bussum werkt in heel Bussum en omstreken.

Glaszetter Bussum
Glaszetter Naarden

Daarom kiest u voor Glaszetter Bussum

Altijd bereikbaar voor spoed

Glaszetter Bussum staat bij spoed altijd voor je klaar. Heb je bijvoorbeeld een gebroken ruit en wil je deze laten repareren? Dat is zo gebeurt en we staan binnen 15 minuten voor de deur.

#1 Glasservice Bussum

Onze glaszetters uit Bussum worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Niet alleen weten we veel over glas, ook over het plaatsen van de verschillende soorten glas hebben wij de meeste kennis. Het is belangrijk om bij Dubbel glas rekening te houden met verschillende dingen. Ook bij enkel glas of een andere soort glas kunt u bij ons terecht.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie. Dubbel glas nodig? Altijd de laagste prijs.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 088-1881244. Onze weekend glasservice in Bussum is net zo snel als doordeweeks.

Dag & Nacht bereikbaar

Een glasschade komt altijd op een moment dat het niet uitkomt. Wij begrijpen dat u snel geholpen wilt worden. Daarom is Glaszetter Bussum 24/7 bereikbaar.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Door een ongeluk is er een raam kapot gegaan. Het belangrijkste is dat u zelf niet gewond geraakt bent en dat er zo snel mogelijk iemand een nieuwe ruit komt installeren.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Bussum. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Bussum op 035-7601188 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Bussum op 035-7601188 uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*