1. Glaszetter Den Haag nodig?

2. Bel Glaszetter Den Haag 070-2092711

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Den Haag

Heeft uw ruit het begeven? Het kan zijn dat er een steen doorheen is gegaan of dat de uiterst vervelende situatie zich heeft voorgedaan waarin uw huis door de bliksem is getroffen. Er zijn heel veel gevallen mogelijk waarin u te maken kan krijgen met glasschade. Wanneer zo’n geval zich voordoet, hoeft u niet lang na te denken welke stappen u moet ondernemen. Glaszetter Den Haag is namelijk gespecialiseerd in glasreparatie. Wanneer uw raam kapot is, komen wij om de hoek kijken. Geeft u daarom maar even een belletje naar het nummer 070-2092711 wanneer u te maken heeft met gebroken glas. Wij streven ernaar om zo spoedig mogelijk de vervelende situatie weg te nemen.

glasservice vinkje24/7 Bereikbaar glasservice vinkjeVoordelig glasservice vinkjeVakkundig glasservice vinkjeBetrouwbaar

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Direct. Tot uw dienst.

Glasschade Den Haag

Glasschade. Het is een veelvoorkomend probleem. U bent even niet voorzichtig genoeg en uw raam valt in scherven. Wanneer u bijvoorbeeld een barstje niet laat repareren dan kan dit ervoor zorgen dat in de toekomst uw ruit volledig kapot zal zijn. Wij van Glaszetter Den Haag nemen aan dat dat niet de bedoeling is. Vandaar dat wij u zo snel mogelijk te hulp schieten om ervoor te zorgen dat de oude situatie netjes wordt hersteld. Het opruimen van de scherven nemen wij ook voor ons rekening. Neem dus even contact op met onze dag- en nachtservice.

24-uurs glasservice Den Haag

Als u dacht dat wij alleen op werkdagen van 9 tot 5 tot uw beschikking staan, dan heeft u het mis! Glaszetter Den Haag is namelijk 24 uur per dag voor u geopend. Ook in de weekenden komen wij u graag helpen. Is uw (voor)ruit dus getroffen door slechte weersomstandigheden of heeft een inbreker geprobeerd het één en ander van u te ontnemen, vraag onze glasspecialisten dan om hulp. Ook in andere vervelende situaties komen wij u graag uit de brand helpen. Bij spoed plaatsen wij een noodvoorziening, zodat wij op een volgende afspraak zorgvuldig en vakkundig een nieuw raam kunnen plaatsen.

Raam vervangen Den Haag

Heeft u besloten een nieuwe ruit te plaatsen? Bij ons bent u aan het juiste adres! Glaszetter Den Haag levert namelijk de beste kwaliteit glas. Kampt u dus met glasschade of wilt u overstappen naar bijvoorbeeld dubbel glas of brandwerend glas, dan hoeft u zich alleen maar even te laten adviseren door onze glasspecialisten. Wij zijn bereikbaar op het nummer 070-2092711. Dus wanneer u ons nodig heeft, schroom dan niet om onze hulp in te schakelen. Glasreparatie is al jarenlang onze passie. U kunt daarom blind op ons vertrouwen.

Raam kapot Den Haag

Is uw ruit stuk gegaan? Gebroken glas is geen pretje. Voor u denkt zelf de scherven op te ruimen, is het beter even contact op te nemen met Glaszetter Den Haag. Een kapot raam is voor onze glasspecialisten namelijk niets nieuws. Dagelijks zijn wij bezig met het repareren van glaswerken. Waar u er niet meer uitkomt, helpen wij u graag verder. Wij plaatsen graag een nieuwe ruit voor u ter vervanging van de gebroken ruit.

Glashandel Den Haag

U hoeft niet lang te zoeken wanneer u op zoek bent naar de beste Glashandel van Den Haag. Waarschijnlijk heeft u van familie of vrienden al vernomen dat wij alleen kwaliteit leveren. Zo niet, ondervindt dit dan zelf! Is uw ruit kapot doordat het glas volledig in stukken is gevallen? Bel ons. Bent u van plan uw ruit te laten vervangen? Bel ons. Wilt u meer informatie krijgen over verschillende glassoorten? Bel ons. Het antwoord is dus simpel: 070-2092711 is het nummer dat u dient in te toetsen om de beste hulp te krijgen.

Als u een slotenmaker in Den Haag nodig heeft dan helpen onze vrienden van De Slotenmaker u uit de brand. 

Werkgebied Glaszetter Den Haag

Glaszetter Den Haag

Het werkgebied van glaszetter Den Haag

Glaszetter Den Haag

Daarom kiest u voor Glaszetter Den Haag

Dag & Nacht bereikbaar

Glaszetter Den Haag is 24 uur per dag te bereiken. Onze glasspecialist zorgt ervoor dat hij dag en nacht beschikbaar is. Een gebroken ruit komt namelijk altijd op ongelegen momenten.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie.

De snelste glasservice in Den Haag

Onze glaszetters worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Door ons uitgebreide netwerk en de grote voorraad kunnen we alle soorten glas leveren. Dubbel glas, enkel glas, figuurglas en elk ander soort glas kunt u vinden bij Glashandel Den Haag.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 088-1881244. Onze weekendservice is net zo snel als doordeweeks.

Altijd bereikbaar voor spoed

Heeft u direct een glaszetter nodig? Onze spoedservice staat dag en nacht voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat er binnen 15 minuten iemand op de stoep staat.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Den Haag. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Den Haag op 070-2092711 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Den Haag uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*