1. Glaszetter Dongen nodig?

2. Bel Glaszetter Dongen 0162-241002

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Dongen

Wij van Glaszetter Dongen weten van wanten! Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van elk raam. Wij zijn de mannen van de job als het om glasschade gaat. Ook wanneer het glasprobleem van heel andere aard is zijn wij degene die u zoekt. U kunt ons zien rijden in de gehele omgeving van Dronten. En niet alleen overdag, maar ook ’s avonds rukken wij uit voor een spoedklus. Heeft u onverwachts in de nacht een kapotte ruit, dan kunt u ons ook bellen. Eén van onze monteurs zal zorgen dat hij eerst de kapotte ruit af tapet, zodat u niet het risico loopt dat er nog glasscherven kunnen vallen. De volgende dag wordt er direct een nieuwe ruit ingezet. U kunt ons bellen. Het telefoonnummer is 0162 241002. Glaszetter Dongen staat voor kwaliteit. Bij ons is de klant nog gewoon koning!

Glasschade Dongen

In nieuwbouwwijken is er ook gedacht aan plekken voor jongeren. Een mooie skeelerbaan of voetbalveld. Als uw huis uitgerekend tegenover zo’n plek staat zou u minder blij kunnen zijn dan die jongelui. Niet alleen geluidsoverlast of zwerfafval maar de kans dat er een bal door uw ruiten gaat is vrij groot. Helaas kunt u daar weinig aan veranderen. Maar één ding is zeker: als uw raam aan diggelen valt kunt u er op vertrouwen dat als u ons belt dat het snel verholpen is. Glaszetter Dongen is razendsnel!

24-uurs glasservice Dongen

Onze monteurs staan altijd voor u klaar. Handig en vakkundig en met het juiste gereedschap op zak kunnen we iedere klant tevreden stellen. U betaalt nooit teveel. We leveren kwaliteit voor de laagste prijs.  U kunt van ons op aan, zowel overdag als ’s avonds laat. In weekenden maar ook ’s nachts zijn wij als u belt binnen een half uur ter plekke. Wij zullen u nooit in de kou laten staan. Ons telefoonnummer is 0162 241002.

Raam vervangen Dongen

Heeft u een mooi oud pandje gekocht? Dan wilt u zeker ook het glas van de ramen vervangen? Waarschijnlijk zit er nog enkel glas in. Dubbel glas is een must in deze tijd. Geen tochtkieren scheelt u aanzienlijk in de stookkosten. Bel de Glaszetter Dongen vandaag nog voor een afspraak. Wij isoleren uw huis zoals u het graag wilt. Heeft u speciale wensen en wilt u misschien wat dikker glas in de woonkamer om uw meubels te beschermen tegen verkleuring door zonlicht? Laat het ons weten.

Ruit gebroken Dongen

Is er een ruit gebroken bij u thuis? Het kan ons allemaal wel eens overkomen. En het komt nooit uit! Wij, van Glaszetter Dongen, weten als geen ander hoe vervelend dit is. Toch overkomt het ons heel wat keren per jaar, dat wij moeten uitrukken om het euvel te verhelpen. Ook ’s nachts moeten wij soms naar de klant toe om de klus te klaren. U kunt op ons vertrouwen, wij laten ons niet uit het veld slaan. Snel en vakkundig zetten wij er een nieuwe ruit voor u in.

Glashandel Dongen

Zet ons vandaag nog in uw adressenlijst zodat u nooit op zoek hoeft te gaan naar het telefoonnummer van een glaszetter in geval van nood. Glaszetter Dongen is de specialist die u zoekt. U krijgt ons aan de lijn wanneer u belt met 0162 241002. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, ook in de weekenden. Wij hebben niet alleen standaard glas, maar ook glas in verschillende diktes. Voor vlamwerend glas of zonwerend glas moet u ook bij ons zijn. Voor ieder raam en iedere portemonnee het juiste glas.

 

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Direct in Dongen. Tot uw dienst.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 040-2319688. Onze weekendservice is net zo snel als doordeweeks.

Alle soorten glas

Door ons uitgebreide netwerk en de grote voorraad kunnen we alle soorten glas leveren. Dubbel glas, enkel glas, figuurglas en elk ander soort glas kunt u vinden bij Glashandel Dongen.

De snelste glasservice in Dongen

Onze glaszetters uit Dongen worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Werkgebied van glaszetter Dongen

glaszetter Dongen

Is uw ruit stukgegaan? Een kapot raam kan voor veel frustratie zorgen. Laat uw glas repareren door glaszetter Dongen.

Glaszetter Dongen

Daarom kiest u voor Glaszetter Dongen

Altijd bereikbaar voor spoed

Glaszetter Dongen staat bij spoed altijd voor je klaar. Heb je bijvoorbeeld een gebroken ruit en wil je deze laten repareren? Dat is zo gebeurt en we staan binnen 15 minuten voor de deur.

Dag & Nacht bereikbaar

Glaszetter Dongen is 24 uur per dag te bereiken. Onze glasspecialist zorgt ervoor dat hij dag en nacht beschikbaar is. Een gebroken ruit komt namelijk altijd op ongelegen momenten.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Dongen. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Dongen op 0162-241002 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter 0162-241002 uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken