1. Glaszetter Drachten nodig?

2. Bel Glaszetter Drachten 0512-232121

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Drachten

Wisselvallig weer, in Nederland zijn we er meer bekend mee dan we zouden willen. Zomers die verregenen, lentes waarin er hagelstenen zo groot als tennisballen naar beneden vallen en herfststormen waar we ons bijna niet op voor kunnen bereiden. En dat laatste zorgt ervoor dat een ongelukje in een klein hoekje zit. Zo kunt u door de barre problemen ervaren met uw ruiten. Eén storm en een fragiel raam is kapot. Dan bent u blij met Glaszetter Drachten. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en zorgen voor een snelle oplossing. Bel met 0512-232121 en wij komen direct langs om de schade op te nemen en een noodraam te plaatsen. Natuurlijk brengen we u meteen op de hoogte van de rest van het proces, want zeker als het raam door de weersomstandigheden gesneuveld is, wilt u zo snel mogelijk een nieuw raam in uw huis. Logisch.

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Direct. Tot uw dienst.

Glasschade Drachten

Oh, het is niet het weer geweest die de boosdoener was van uw kapotte raam. Uw buurjongen lette even niet op en oeps, hij schoot zo zijn bal door uw raam. Of u bent een avondje op stap en bij thuiskomst komt u erachter dat er ingebroken is. Er is niks weg, maar uw ruit is wel kapot. Allemaal redenen die om een snelle en gedegen oplossing vragen. Glaszetter Drachten is degene die u hier in bijstaat. Door de 24-uurs glasservice wordt uw probleem altijd zo snel mogelijk opgelost.

24-uurs glasservice Drachten

Onze glaszetters hebben jarenlang ervaring en weten dan ook dat een kapot raam zo snel mogelijk vervangen moet worden. Daarom is er de 24-uursservice. Het enige wat u hoeft te doen, is bellen naar 0512-232121 en uw probleem aan de telefoniste uit te leggen. Zij zorgt ervoor dat wij binnen een halfuur ter plaatse zijn. Wij snappen namelijk als geen ander dat u zo snel mogelijk een oplossing wenst voor uw probleem.

Raam vervangen Drachten

Als er een raam vervangen moet worden, is het natuurlijk niet altijd alleen dat u snel de glazenzetter wil laten komen. Soms heeft u ook gewoon een vraag over het proces. Ook voor die vragen zijn onze glazenzetters dagelijks bereikbaar. Samen met u zullen zij kijken of het mogelijk is om dat raam dat nu nog enkel glas heeft te vervangen. Of zoeken zij naar een oplossing voor dat vervelende raampje in ruitvorm op de gang boven.

Raam kapot Drachten

Als het raam echt kapot is, zult u snel moeten handelen. Want het afplakken met wat plastic is een tijdelijke oplossing. Niet veilig en het biedt ook weinig isolatie, wat vooral in de winter en de herfst vervelend is. Nadat onze glaszetters een noodraam hebben geplaatst, zullen ze u altijd vertellen wanneer u het nieuwe raam kunt verwachten. Uiteraard wordt u volledig op de hoogte gehouden van het gehele proces.

Glashandel Drachten

Het is natuurlijk ook mogelijk dat u zelf het heft in handen wil nemen en zelf het raam wil vervangen. Vooral als het om kleine raampjes gaat, is dit voor handige Harry’s goed te doen. Glas haalt u natuurlijk bij Glaszetter Drachten. Wij hebben alle soorten glas die u zich kunt bedenken. En zit het niet in ons assortiment? Dan is het geen enkel probleem om het glas van uw wensen te bestellen bij de leverancier.

Wilt u informatie, advies of wilt u een bestelling plaatsen? Bel dan met 0512-232121.

Werkgebied Glaszetter Drachten

Glaszetter Drachten

Het werkgebied van Glaszetter Drachten

Glaszetter Drachten

Daarom kiest u voor Glaszetter Drachten

Dag & Nacht bereikbaar

Glaszetter Drachten is 24 uur per dag te bereiken. Onze glasspecialist zorgt ervoor dat hij dag en nacht beschikbaar is. Een gebroken ruit komt namelijk altijd op ongelegen momenten.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie.

De snelste glasservice in Drachten

Onze glaszetters worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Door ons uitgebreide netwerk en de grote voorraad kunnen we alle soorten glas leveren. Dubbel glas, enkel glas, figuurglas en elk ander soort glas kunt u vinden bij Glashandel Drachten.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 088-1881244. Onze weekendservice is net zo snel als doordeweeks.

Altijd bereikbaar voor spoed

Heeft u direct een glaszetter nodig? Onze spoedservice staat dag en nacht voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat er binnen 15 minuten iemand op de stoep staat.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Drachten. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Drachten op 0512-232121 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Drachten uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*