1. Glaszetter Dronten nodig?

2. Bel Glaszetter Dronten 0321-230033

Snel contact met Glaszetter Dronten

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Dronten

Bent u woonachtig in of in de omgeving van Dronten? Dan is het fijn om te weten dat er bij u in de buurt een glaszettersbedrijf is waar u op vertrouwen kunt. Al decennia lang helpen wij als u glasschade heeft. Met een team van glaszetters, vakkundig en vertrouwd komen wij langs indien u belt met 0321-230033. Glaszetter Dronten is altijd binnen een half uur ter plaatse. Zeven dagen per week, dus ook in het weekend. Niet alleen voor glasschade kunt u bij ons terecht.

Ook voor dubbel glas of brandwerend glas zijn wij degene die u bellen moet. Vraag om een vrijblijvend advies, we staan u graag te woord. Maak uw wensen kenbaar en wij komen er samen wel uit. Vele klanten zijn u voor gegaan, waarvan het merendeel is opgenomen in ons vaste klantenbestand.

 

glasservice vinkje24/7 BEREIKBAAR glasservice vinkjeVOORDELIG glasservice vinkjeVAKKUNDIG glasservice vinkjeBETROUWBAAR

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Dronten. Ik help u graag met al uw vragen over glas.

Ruit gebroken

Dat vraagt om een handige aanpak van Glaszetter Dronten. In een handomdraai is alle leed hersteld. En dat met de vertrouwde kwaliteit die u van ons gewend bent. Het overkomt ons allemaal wel eens een keer. Een bal door de ruit door spelende kinderen in een woonwijk. En u zit met de gebakken peren. Bel ons en wij zijn binnen een half uur ter plaatse. Ons telefoonnummer is 0321-230033. Zorgvuldig halen we de scherven bij elkaar en plaatsen eventueel tijdelijk een noodraam.

Glasschade Dronten

Barst in uw ruit? Dat kan even goed gaan, maar niet voor lang! Eén tikje tegen uw raam en de ruit ligt eruit. Bel onze ervaren glaszetters op en vraag naar de mogelijkheden. Het telefoonnummer is 0321-230033. Wij plakken alles vakkundig af en plaatsen eventueel eerst een noodvoorziening. U kan besluiten er direct een dikker raam voor in de plaats te laten zetten. Of speciaal glas zodat uw meubels of bekleding niet meer kunnen verschieten door de zon.

24-uurs glasservice Dronten

Spoedgevalletje? Dat is het eigenlijk altijd als er glasschade is. Maar één ding is zeker: je wilt dat de schade zo snel mogelijk hersteld is. Een raam kapot is al vervelend genoeg. Dan wilt u niet nog eens op zoek moeten gaan naar een vertrouwd adres die uw raam vakkundig kan vervangen. Dat treft, want met Glaszetter Dronten komt alles snel voor de bakker! Betrouwbaar en met een uitstekende service. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en als u belt altijd binnen een half uur ter plaatse.

Raam vervangen Dronten

Dat kunt u altijd laten doen, zelfs wanneer uw raam niet kapot is. Want wist u dat Glaszetter Dronten veel meer voor u kan betekenen dan alleen het vervangen van een kapot raam? Al decennia lang zorgen zij er voor dat uw wensen uitgevoerd worden. Of het nu om dubbele beglazing gaat of om dikker glas. Niets is te gek voor de glaszetters uit Dronten. U kunt vandaag nog bellen voor een vrijblijvend advies met 0321-230033. Vertrouwde kwaliteit en altijd binnen een half uur ter plaatse is onze kracht.

Glashandel Dronten

Vind u kwaliteit belangrijk? Dan is het fijn om te weten dat u op Glashandel Dronten kunt vertrouwen. Met een lange garantieduur op al het glaswerk door ons geplaatst. Maar wij vervangen ook met alle plezier uw ruiten indien u dat wilt. U hoeft alleen een belletje te plegen naar ons en wij komen er aan. Voorrij en montagekosten zijn bij de prijs inbegrepen. Bel ons vandaag nog voor een advies of om een bestelling te plaatsen. 0321-230033.

Werkgebied Glaszetter Dronten

glaszetter Dronten

Glaszetter Dronten

Daarom kiest u voor Glaszetter Dronten

Alle soorten glas

Niet alleen weten we veel over glas, ook over het plaatsen van de verschillende soorten glas hebben wij de meeste kennis. Het is belangrijk om bij Dubbel glas rekening te houden met verschillende dingen. Ook bij enkel glas of een andere soort glas kunt u bij ons terecht.

7 Dagen per week geopend

Onze glaszetters in Dronten zijn ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen over glas. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 0321-230033. Onze weekend glasservice in Dronten is net zo snel als doordeweeks.

Dag & Nacht bereikbaar

Een glasschade komt altijd op een moment dat het niet uitkomt. Wij begrijpen dat u snel geholpen wilt worden. Daarom is Glaszetter Dronten 24/7 bereikbaar.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt als u in Dronten woont. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie. Dubbel glas nodig? Altijd de laagste prijs.

Altijd bereikbaar voor spoed

Glaszetter Dronten staat bij spoed altijd voor je klaar. Heb je bijvoorbeeld een gebroken ruit en wil je deze laten repareren? Dat is zo gebeurt en we staan binnen 15 minuten voor de deur.

#1 Glasservice in Dronten

Glaszetter Dronten staat bekend om de vriendelijke en vakkundige glasservice. Ook voor het plaatsen van dubbel glas. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Door een ongeluk is er een raam kapot gegaan. Het belangrijkste is dat u zelf niet gewond geraakt bent en dat er zo snel mogelijk iemand een nieuwe ruit komt installeren.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Dronten. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Dronten op 0321-230033 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Dronten op 0321-230033 uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*