1. Glaszetter Etten-Leur nodig?

2. Bel Glaszetter Etten-Leur 076-2059390

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Etten-Leur - 076-2059390

Oh oh! Tijdens een gezellig potje voetbal in de straat vliegt de voetbal door uw ruit. Een gezellig avondje samen krijgt even een domper. Of juist niet en klimt u meteen in de telefoon nadat de schade opgenomen is? U doet natuurlijk het laatste, want u heeft het nummer van Glaszetter Etten-Leur bij de hand. U weet namelijk dat de glaszetters van Glaszetter Etten-Leur uw probleem oplossen voordat u zich er druk over kunt maken. U belt 076-2059390 en wij komen direct langs. U weet ook dat het glas niet direct vervangen zal worden. Dat wordt besteld en de glaszetters plaatsen een noodvoorziening zodat u toch verder kunt totdat de nieuwe raam geplaatst wordt. U vindt Glaszetter Etten-Leur een uitkomst. Een bedrijf om op te vertrouwen.

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Direct. Tot uw dienst.

Glasschade Etten-Leur

Natuurlijk ontstaat glasschade niet altijd door middel van een avondje voetballen. Ouderdom van het glas of criminaliteit zijn ook veelgenoemde oorzaken van gebroken glas in huis. En het is logisch dat u een partij wil inschakelen die de schade snel en vakkundig verhelpt. Glaszetter Etten-Leur is de partij die u dan zoekt. De ervaren en professionele glaszetters weten voor ieder probleem een oplossing en zullen ook altijd streven naar een oplossing die uw goedkeuring heeft.

24-uurs glasservice Etten-Leur

En vaak probeert Glaszetter Etten-Leur ervoor te zorgen dat het vervangen van het glas zo snel mogelijk gebeurt. Op het moment dat het glas kapot is gegaan, kunt u contact opnemen met de 24-uurs glasservice van Glaszetter Eten-Leur. Dit telefoonnummer is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. En dan wordt het proces in werking gesteld. Wij zijn altijd binnen een half uur ter plaatse. De nooddienst is te bereiken via telefoonnummer 076-2059390. Want een oplossing is door ons zo geregeld.

Raam vervangen Etten-Leur

Of het nu om een barstje gaat, een volledig kapot raam of het vervangen van enkel glas, bij Glaszetter Etten-Leur bent u aan het juiste adres voor al uw glaszaken. Het vervangen van een raam wordt door onze ervaren glaszetters gedaan en zij zorgen ervoor dat het raam opgeleverd wordt naar uw wensen. Niet helemaal tevreden? Geef het aan en onze glaszetters zullen er alles aan doen om het probleem met u op te lossen.

Raam kapot Etten-Leur

Als het raam kapot is, om wat voor reden ook, staat er één ding vast. Het raam moet vervangen worden. Dit klusje zelf klaren is best lastig. Glas is erg breekbaar en het snijden van glas is een bijzonder vervelend karwei. Het is daarom altijd handig om dit uit te besteden. Glaszetter Etten-Leur is een partij die dit met liefde voor u uitvoert. Want liefde voor glas, dat is wat onze medewerkers hebben. En daar plukt u de vruchten.

Glashandel Etten-Leur

Bent u heel handig en besluit u om het kapotte raam toch zelf te maken? Dan is het goed om te weten waar u terecht kunt voor het juiste kwalitatieve glas. Want het zo zonde zijn als het bij de eerste stoot weer breekt. Bij Glaszetter Etten-Leur bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om enkel glas of dubbel glas of glas in een bijzondere vorm. Geef het door aan onze adviseurs en wij zorgen ervoor dat uw raam zo snel mogelijk besteld of geleverd wordt.

Wilt u informatie, advies of wilt u een bestelling plaatsen? Bel dan met 076-2059390.

Werkgebied Glaszetter Etten-Leur

glaszetter gouda

Glaszetter Gouda is binnen 30 minuten aanwezig in heel Gouda.

Glaszetter Gouda

Daarom kiest u voor Glaszetter Etten-Leur

Dag & Nacht bereikbaar

Glaszetter Etten-Leur is 24 uur per dag te bereiken. Onze glasspecialist zorgt ervoor dat hij dag en nacht beschikbaar is. Een gebroken ruit komt namelijk altijd op ongelegen momenten.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie.

De snelste glasservice in Etten-Leur

Onze glaszetters worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Door ons uitgebreide netwerk en de grote voorraad kunnen we alle soorten glas leveren. Dubbel glas, enkel glas, figuurglas en elk ander soort glas kunt u vinden bij Glashandel Etten-Leur.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 088-1881244. Onze weekendservice is net zo snel als doordeweeks.

Altijd bereikbaar voor spoed

Heeft u direct een glaszetter nodig? Onze spoedservice staat dag en nacht voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat er binnen 15 minuten iemand op de stoep staat.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Etten-Leur. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Etten-Leur op 076-2059390 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Etten-Leur uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*