1. Glaszetter Groningen nodig?

2. Bel Glaszetter Groningen 050-2069180

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Groningen

Oh jee, in Nederland zit het weer niet altijd mee. Hagelstenen als tennisballen vallen weleens uit de lucht en het is niet altijd zeker dat de ramen dit overleven. Daarnaast sneuvelen veel ramen doordat inbrekers een ruitje intikken om binnen te komen. Dit kan kou in huis brengen of een gevoel van onveiligheid creëren. Mocht het mis gaan, dan hoeft u niet in paniek te raken. U kunt namelijk bellen met Glaszetter Groningen. Door middel van de 24-uurs service hoeft een gebroken ruit geen probleem of stressfactor te zijn. U belt 050-2069180 en wij komen direct langs. Op deze manier bent u snel en vakkundig geholpen, zonder dat u nog langer bang hoeft te zijn kou te leiden. En ook die angst voor een terugkerende inbreker wordt op deze manier de kop ingedrukt. Fijn. Dan kunt u weer rustig slapen.

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Direct. Tot uw dienst.

Glasschade Groningen

Als u glasschade hebt, kunt u daar vaak weinig aan doen. Uw raam gaat kapot door middel van een inbraak, er wordt per ongeluk een bal doorheen geschoten of de deur valt te hard dicht en het raam kan de klap niet meer aan. Glasschade zit in een klein hoekje. En dat begrijpt Glaszetter Groningen, daarom is de 24-uurs service altijd bereikbaar voor u.

24-uurs glasservice Groningen

De medewerkers op de 24-uurs glasservice zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Zij nemen niet alleen uw schade op en sturen niet alleen een monteur, maar kunnen u ook geruststellen en advies geven wanneer het bijvoorbeeld echt heel erg koud is. Na uw telefoontje naar 050-2069180 zorgen wij ervoor dat we altijd binnen een half uur bij u ter plekke zijn. Glaszetter Groningen plaatst dan een noodoplossing voor de kapotte ruit en plant meteen met u de afspraak voor het zetten van het nieuwe raam. Snel oplossen, daar houden wij van.

Raam vervangen Groningen

Als het raam kapot is, is het ook kapot. Dit kan natuurlijk gebeuren met grote ramen, maar ook kleine raampjes, zoals het zolderraam, kunnen het op een gegeven moment begeven. Je kunt er dan voor kiezen om het raampje zelf te vervangen, maar u kunt ook Glaszetter Groningen inschakelen. Wij vervangen uw raam snel en vakkundig. Een klusje dat u veel tijd en ergernis zal opleveren, nemen wij uit handen.

Raam kapot Groningen

Een raam dat kapot is, is altijd vervelend. Als u van de schrik bent bekomen, beseft u dat één ding zeker is: het raam moet vervangen worden. Het is een hele onderneming om dit zelf te doen. Het advies is dan ook om een derde partij in te schakelen. Als u belt met 050-2069180 staan de medewerkers van Glaszetter Groningen u te woord om u de oplossing aan te bieden. Makkelijk en prettig.

Glashandel Groningen

De zoektocht naar kwalitatief glas is vaak een lastige. Welke partij kunt u wel en welke partij kunt u niet vertrouwen? En hoe weet u zeker dat u kwalitatief glas hebt, dat niet na de eerste storm alweer gebroken is? Juist. Uw partner in glas is Glaszetter Groningen. Bij ons vindt u het glas dat u zoekt, het type, de grote en de vorm zijn bij ons zelden een probleem. En wanneer we u toch niet kunnen helpen, weten onze adviseurs u altijd een geweldige oplossing aan te bieden.

Wilt u informatie, advies of wilt u een bestelling plaatsen? Bel dan met 050-2069180. Heeft u soms een slotenmaker nodig in Groningen? Dan helpt onze betrouwbare partner u verder. 

Werkgebied Glaszetter Groningen

Glaszetter Groningen

Het werkgebied van Glaszetter Groningen

Glaszetter Groningen

Daarom kiest u voor Glaszetter Groningen

Dag & Nacht bereikbaar

GlaszetterGroningen is 24 uur per dag te bereiken. Onze glasspecialist zorgt ervoor dat hij dag en nacht beschikbaar is. Een gebroken ruit komt namelijk altijd op ongelegen momenten.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie.

De snelste glasservice in Groningen

Onze glaszetters worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Door ons uitgebreide netwerk en de grote voorraad kunnen we alle soorten glas leveren. Dubbel glas, enkel glas, figuurglas en elk ander soort glas kunt u vinden bij Glashandel Groningen.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 088-1881244. Onze weekendservice is net zo snel als doordeweeks.

Altijd bereikbaar voor spoed

Heeft u direct een glaszetter nodig? Onze spoedservice staat dag en nacht voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat er binnen 15 minuten iemand op de stoep staat.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Groningen. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Groningen op 050-2069180 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Groningen uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*