1. Glaszetter Harderwijk nodig?

2. Bel Glaszetter Harderwijk 0341-217044

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Harderwijk

Als je aan het water woont, is het weer vaak wat onstuimiger. In Harderwijk kan het daardoor weleens harder te keer gaan dan in de rest van het land. En die weersomstandigheden kunnen om meerdere redenen vervelend zijn. Als je door een storm heen moet, ben je niet blij. Als je dan ook nog eens thuis een kapot raam aantreft, ben je helemaal niet meer te genieten. Bel dan Glaszetter Harderwijk. Wij weten wat het onstuimige weer kan aanrichten en zijn daar op voorbereid. Het enige dat u hoeft te doen is bellen naar 0341-217044 en wij komen direct naar u toe. Onze glaszetters komen dan de schade opnemen en plaatsen een noodraam. Uiteraard wordt met u meteen besproken hoe het verdere proces loopt. Want na zo’n dag heeft u geen zin in stress. En dat begrijpen wij.

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Direct. Tot uw dienst.

Glasschade Harderwijk

Glasschade, iedereen heeft er weleens mee te maken gehad. Het is altijd vervelend en voor veel mensen stressvol. Het opruimen van de glasscherven en het hebben van een open gat in huis. Het wordt door veel mensen als vervelend ervaren. Dan is het fijn dat er een partij is die u hier in bij kan staan. Glaszetter Harderwijk is zo’n partij.

24-uurs glasservice Harderwijk

Als u namelijk thuis komt en een onaangename verrassing aantreft, is het eerste wat slim is om te doen, is het bellen naar Glaszetter Harderwijk. Wij hebben een 24-uursservice, dat betekent dat we 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar zijn op telefoonnummer 0341-217044. Wij zorgen ervoor dat we altijd binnen een halfuur ter plaatse zijn. Onze ervaren glaszetters zullen samen met u naar de juiste oplossing zoeken. Vaak wordt er eerst een noodraam geplaatst voordat de afspraak voor het plaatsen van het definitieve raam gepland wordt. Dan bent u in ieder geval snel van dat open gat in huis verlost.

Dubbel glas vervangen Harderwijk

Stel voor, u heeft nog een raam in huis met enkel glas. U baalt daar enorm van, want de energiekosten blijven zo altijd een beetje hoog. Betere isolatie zou u een hoop centjes besparen. En dat begrijpt u goed. Maar dat raam zelf vervangen, dat ziet u niet zitten. Dat hoeft u ook niet zelf te doen, want Glaszetter Harderwijk is gespecialiseerd in het zetten en vervangen van ramen. Onze glaszetters verlagen uw stookkosten binnen de kortste keren door het glas te vervangen.

Raam kapot Harderwijk

Als het raam echt kapot is, moet-ie wel vervangen worden. Een andere keuze heeft u helaas niet. Soms heeft u niet de tijd om het zelf te doen en dan is het handig als er een betrouwbare partij is die u in kunt schakelen. Na een belletje met 0341-217044 kunnen er concrete afspraken gemaakt worden en wordt het raam voor u vervangen. Zonder stress voor u en ook nog eens gemakkelijk, omdat u niet zelf aan de taak hoeft te beginnen.

Glashandel Harderwijk

Eigenwijs en toch van plan om het raam zelf te vervangen? Geen probleem. Zorg alleen wel dat u kwalitatief glas gebruikt. Glas in alle soorten en maten koopt u bij Glashandel Harderwijk. En heeft u speciale wensen? Geef ze door aan onze adviseurs zodat zij de mogelijkheden kunnen bekijken. Wel zo fijn, één partij in de buurt voor al uw glaszaken.

Wilt u informatie, advies of wilt u een bestelling plaatsen? Bel dan met 0341-217044.

Werkgebied Glaszetter Harderwijk

Glaszetter Harderwijk

Het werkgebied van Glaszetter Harderwijk

Glaszetter Harderwijk

Daarom kiest u voor Glaszetter Harderwijk

Dag & Nacht bereikbaar

Glaszetter Harderwijk is 24 uur per dag te bereiken. Onze glasspecialist zorgt ervoor dat hij dag en nacht beschikbaar is. Een gebroken ruit komt namelijk altijd op ongelegen momenten.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie.

De snelste glasservice in Harderwijk

Onze glaszetters worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Door ons uitgebreide netwerk en de grote voorraad kunnen we alle soorten glas leveren. Dubbel glas, enkel glas, figuurglas en elk ander soort glas kunt u vinden bij Glashandel Harderwijk.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 088-1881244. Onze weekendservice is net zo snel als doordeweeks.

Altijd bereikbaar voor spoed

Heeft u direct een glaszetter nodig? Onze spoedservice staat dag en nacht voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat er binnen 15 minuten iemand op de stoep staat.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Harderwijk. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Harderwijk op 0341-217044 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Harderwijk uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*