1. Glaszetter Hengelo nodig?

2. Bel Glaszetter Hengelo 074-2051323

Snel contact met Glaszetter Hengelo

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Hengelo

Heeft u één van onze ervaren glaszetters nodig in de omgeving Hengelo? 074-2051323 is het nummer dat u kunt bellen voor gratis, vrijblijvend advies over het plaatsen van glas. Onze hulp kunt u inschakelen wanneer u van plan bent om uw beglazing te laten vervangen en een nieuwe ruit te plaatsen. Is uw raam stuk gegaan? Glasrenovatie of glasherstel is de passie van onze dag- en nachtservice.

Wij leveren gegarandeerd een perfect eindresultaat. U zult er niets meer van merken dat uw ruit even geleden in scherven lag. Al 60 jaar zijn de glasspecialisten van glaszetter Hengelo dagelijks bezig met het repareren van glas of het plaatsen van nieuwe ramen.

glasservice vinkje24/7 BEREIKBAAR glasservice vinkjeVOORDELIG glasservice vinkjeVAKKUNDIG glasservice vinkjeBETROUWBAAR

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Hengelo. Ik help u graag met al uw vragen over glas.

Glasschade Hengelo

Heeft uw raam het begeven? Is uw glas gebroken doordat er iets zwaars doorheen is gegaan? Heeft uw ruit de zware storm niet overleeft? Glaszetter Hengelo is een specialist op het gebied van glas. Bent u dus ten einde raad wanneer uw raam kapot is gegaan? Wij hebben werknemers in dienst die u graag helpen. Daarbij komt dat zij alleen vakkundig monteren tegen een voordelige prijs. Weinig redenen dus om geen contact met ons op te nemen! U kunt vertrouwen op een resultaat van kwaliteit en daarnaast zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk last heeft van ons.

24-uurs glasservice Hengelo

Bent u op zoek naar een 24-uurs glasservice? Bij ons bent u aan het juiste adres! 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar staan de vakmannen van Glaszetter Hengelo voor u klaar. Professionaliteit is waar wij voor gaan. Onze glashandel staat bekend om haar snelle levertijd en kwaliteitsglas. Velen gingen u al voor en volgens hun is er geen betere glasservice in de omgeving Hengelo. Bel ons daarom en ondervindt zelf de vakkundigheid van onze Glaszetter Hengelo.

Raam vervangen Hengelo

Bent u van plan uw ramen te laten vervangen? Glaszetter Hengelo biedt een verscheidenheid aan glassoorten aan. Wilt u uw huis beter laten beschermen tegen inbrekers? Kies dan voor inbraakwerend glas. Wilt u ervoor zorgen dat uw huis bij brand minder snel vlam vat? Kies dan voor brandvertragend glas. Ook bieden wij alle soorten veiligheidsglas aan. Neem dus afscheid van enkel glas. Uiteraard kunt u ons ook gewoon inschakelen voor het plaatsen van spiegels. Neem dus gerust even contact op met onze glasspecialisten wanneer u een nieuwe ruit wilt plaatsen. Wij adviseren u graag en kosteloos.

Raam kapot Hengelo

Een barst in uw raam? Laat het niet zover komen dat het glas zal breken. Schakel op tijd de hulp in van een ervaren glaszetter. Glaszetter Hengelo biedt zich graag aan. Met de al 60 jaar lange ervaring van onze werknemers, leveren wij alleen kwaliteit. Is uw ruit stuk of uw glas gebroken? Ook dan komen wij het raam graag voor u repareren. Onze diensten stemmen wij af op hetgeen u wenst. Wilt u dus informatie ontvangen, glas bestellen of betreft het een spoedsituatie? Bel dan naar het nummer 074-2051323.

Glashandel Hengelo

Bent u opzoek naar de beste glashandel in Hengelo? Neem dan contact op met ons. Voor nieuwbouw en glasrenovatie kunt u altijd een beroep op ons doen. Dus heeft u te kampen met een gebroken ruit of misschien meerdere kapotte ramen? Glaszetter Hengelo is binnen 30 minuten ter plaatse. Ook voor het plaatsen van een nieuw raamwerk kunt u bij ons terecht. Glasschade, glasvervanging, glasplaatsing, noem het maar op, wij helpen u graag.

Werkgebied Glaszetter Hengelo

glaszetter Hengelo

Glaszetter Hengelo werkt in de gehele omgeving om u te adviseren over alle soorten glas, glasschade, dubbel glas en plaatsen van nieuwe ramen. 24/7 bereikbaar op 074-2051323.

Glaszetter Hengelo

Daarom kiest u voor Glaszetter Hengelo

#1 Glasservice in Hengelo

Glaszetter Hengelo staat bekend om de vriendelijke en vakkundige glasservice. Ook voor het plaatsen van dubbel glas. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Niet alleen weten we veel over glas, ook over het plaatsen van de verschillende soorten glas hebben wij de meeste kennis. Het is belangrijk om bij Dubbel glas rekening te houden met verschillende dingen. Ook bij enkel glas of een andere soort glas kunt u bij ons terecht.

Altijd bereikbaar voor spoed

Glaszetter Hengelo staat bij spoed altijd voor je klaar. Heb je bijvoorbeeld een gebroken ruit en wil je deze laten repareren? Dat is zo gebeurt en we staan binnen 15 minuten voor de deur.

Dubbel Glas Hengelo

Wilt u dubbel glas laten plaatsen in Hengelo? De glasspecialisten van glaszetter Hengelo zijn altijd aanwezig om u te adviseren. Ook als er een bal door het dubbel glas gegaan is.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt als u in Hengelo woont. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie. Dubbel glas nodig? Altijd de laagste prijs.

7 Dagen per week geopend

Onze glaszetters in Hengelo zijn ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen over glas. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 074-2051323. Onze weekend glasservice in Hengelo is net zo snel als doordeweeks.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Door een ongeluk is er een raam kapot gegaan. Het belangrijkste is dat u zelf niet gewond geraakt bent en dat er zo snel mogelijk iemand een nieuwe ruit komt installeren.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Hengelo. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Hengelo op 074-2051323 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Hengelo op 074-2051323 uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*