1. Glaszetter Hoofddorp nodig?

2. Bel Glaszetter Hilversum 023-2049720

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Hoofddorp

Wilt u uw glas laten vervangen? Wilt u dubbel glas plaatsen? Wilt u dat uw kapotte ruit wordt gerepareerd? U kunt bij Glaszetter Hoofddorp met dit soort vragen terecht. Laat u zich dus adviseren door onze glasspecialisten. Met hun jarenlange ervaring hebben ze op al deze vragen het meest gepaste antwoord. Wacht dus niet langer en neem contact op met het nummer 023-2049720.  Bij glasschade hoeft u dus niet lang te zoeken naar iemand die u uit de brand kan helpen. U zult namelijk geen betere vinden dan onze 24/7 glasservice. Bij spoed plakken wij uw raam af zodat u geen verdere problemen van het kapotte glas ondervindt. Op een latere afspraak zullen onze vakmannen aan uw wensen voldoen.

glasservice vinkje24/7 Bereikbaar glasservice vinkje60 jaar+ ervaring glasservice vinkjeVakkundig glasservice vinkje15 Jaar fabrieksgarantie

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Direct. Tot uw dienst.

Glasschade Hoofddorp

Glasschade is een veel voorkomend probleem. De glasspecialisten van Glaszetter Hoofddorp weten hier wel raad mee. De manier waarop wij dan ook te werk gaan is zeer professioneel. Ook over het tempo hoeft u niet te klagen. Uiteraard gaat bij ons snelheid niet ten koste van kwaliteit. Dit alles kunt u zelf bewonderen wanneer wij u te hulp schieten. Dient uw glas dus gerepareerd te worden? Wij leveren hier graag een bijdrage aan. Wanneer nodig, plaatsen wij eerst een noodvoorziening, zodat we op een later tijdstip perfect resultaat kunnen afgeven.

24-uurs glasservice Hoofddorp

Ja ja, u hoort het goed. Glaszetter Hoofddorp is 24 uur per dag voor u geopend. En dat 7 dagen in de week! Mooier kunt u het toch niet hebben? Wanneer u dus terecht komt in de vervelende situatie waarin uw raam er simpelweg gewoon uitligt, neem dan contact op met onze glasservice. Wij zeggen gewoon doordat het plaatsen van een nieuw glas voor ons een klus is die zo geklaard is. Schroom dus niet om even te bellen naar het nummer 023-2049720.

Raam vervangen Hoofddorp

Heeft u de verstandige beslissing genomen om te kiezen voor dubbel glas, brandwerend glas, inbraakbestendig glas of een ander speciaal soort glas? Het enige dat u nu nog hoeft te regelen is een glashandel die alleen glas levert met een topkwaliteit en die het vakkundig voor u wilt plaatsen. Laat uw raam dus op tijd door ons vervangen en voorkom verdere problemen!

Dubbel glas Hoofddorp

‘Dubbel glas.’ De term zegt het eigenlijk al: het lijkt dubbel zoveel bescherming te bieden als enkel glas. Dit is zeker waar. Een steen zal eerder door het enkel glas gaan dan door het dubbel glas. Vandaar dat u er verstandig aan doet wanneer u besluit te kiezen voor dubbel glas. Het kan zijn dat u de oude ruit wilt vervangen voor een betere kwaliteit. Het is ook heel goed mogelijk dat u bezig bent met een nieuwbouwproject en uw voorkeur uitgaat naar dubbel glas. In al deze gevallen kunt u zich gewoon even laten adviseren door Glaszetter Hoofddorp. Het volgende nummer zal u met ons in contact brengen: 023-2049720.

Glashandel Hoofddorp

Bent u opzoek naar een erkende glaszetter in de omgeving Hoofddorp? Stopt u dan met zoeken. Wij van Glaszetter Hoofddorp bieden u namelijk de beste glasservice aan. Is uw ruit volledig in scherven gevallen of zit er slechts een barst in? Bel ons. Of bent u verstandig en besluit u over te stappen naar dubbel glas, inbraakwerend glas, isolatieglas of veiligheidsglas? Ook nu is de slimste oplossing dat u zich laat informeren en adviseren door onze glasspecialisten. Op het nummer 023-2049720 zijn wij altijd bereikbaar .

Werkgebied Glaszetter Hoofddorp

Glaszetter Hoofddorp

Het werkgebied van glaszetter Hoofddorp

Glaszetter Hoofddorp

Daarom kiest u voor Glaszetter Hoofddorp

Dag & Nacht bereikbaar

Glaszetter Hoofddorp is 24 uur per dag te bereiken. Onze glasspecialist zorgt ervoor dat hij dag en nacht beschikbaar is. Een gebroken ruit komt namelijk altijd op ongelegen momenten.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie.

De snelste glasservice in Hoofddorp

Onze glaszetters worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Door ons uitgebreide netwerk en de grote voorraad kunnen we alle soorten glas leveren. Dubbel glas, enkel glas, figuurglas en elk ander soort glas kunt u vinden bij Glashandel Hoofddorp.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 088-1881244. Onze weekendservice is net zo snel als doordeweeks.

Altijd bereikbaar voor spoed

Heeft u direct een glaszetter nodig? Onze spoedservice staat dag en nacht voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat er binnen 15 minuten iemand op de stoep staat.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Hoofddorp. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Hoofddorp op 023-2049720 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Hoofddorp uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*