1. Glaszetter Hoogeveen nodig?

2. Bel Glaszetter Hoogeveen 0528-217011

Snel contact met Glaszetter Hoogeveen

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Hoogeveen

Voor alle soorten glas of ruitschade gaat u daarheen!  Van generatie op generatie leveren wij aan alle soorten huishoudens en bedrijven in de regio Hoogeveen. Vakkundig en snel plaatsen wij nieuwe ramen, maar ook gebarsten ramen repareren wij zonder probleem. Met die vertrouwde kwaliteit die u van Glaszetter Hoogeveen gewend bent. Wij zijn bereikbaar onder nummer 0528-217011. Dag en nacht bereikbaar en binnen een half uur ter plaatse.

Ook in het weekend. We hebben de meest uiteenlopende soorten glas variërend van standaard enkelglas voor schuren en dergelijke tot zonwerend dubbel glas om bijvoorbeeld uw mooie meubels te beschermen tegen het verschieten. Glaszetter Hoogeveen heeft voor ieder soort raam het juiste glas. Met de vertrouwde kwaliteit die u van ons gewend bent. Bel vandaag nog voor een gratis advies op maat.

glasservice vinkje24/7 BEREIKBAAR glasservice vinkjeVOORDELIG glasservice vinkjeVAKKUNDIG glasservice vinkjeBETROUWBAAR

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Hoogeveen. Ik help u graag.

Glasschade Hoogeveen

Glasschade is een veel voorkomend probleem voor Glaszetter Hoogeveen. Of het nu komt door een fiets die iets te hard tegen een raam aan is gezet of door een steen die door uw voorraam vliegt, het blijft een vervelende situatie waar u zo snel mogelijk korte Mette mee wilt maken. dan wilt u niet nog eerst op zoek naar een bedrijf voor glasschade. Wat u moet doen is dan bellen met Glaszetter Hoogeveen, telefoon 0528-217011 en vragen naar de mogelijkheden.

24-uurs glasservice Hoogeveen

Wij zorgen dat we binnen een half uur bij u op de stoep staan zodra u bij ons aan de bel trekt. Want wij garanderen een snelle afhandeling bij het vervangen van een kapot raam. Ook als u ’s nachts belt komen wij uw raam repareren. Eventueel plaatsen we een noodvoorziening waarbij we eerst de boel vakkundig afplakken zodat u weer rustig verder kunt slapen. De volgende dag wordt dan het nieuwe raam er in gezet. Belt u voor informatie naar 0528-217011.

Raam vervangen Hoogeveen

Mooi oud huis gekocht om op te knappen? Dan is de kans heel groot dat er nog enkelglas in zit. En dat voelt u wanneer het straks winter is en de koude wind om het huis waait. Wanneer u er toe overgaat om dubbelglas te nemen dan voelt u dat ook, maar wel in uw portemonnee! Want dubbele beglazing haalt uw energierekening sterk omlaag. Wie wil er nu niet in een goed geïsoleerd huis zitten? Glaszetter Hoogeveen klaart deze klus voor u vakkundig en snel.

Raam kapot

Bent u op zoek naar een glaszetter bij u in de buurt omdat er spelende kinderen met een bal door uw achterruit zijn gegaan? Woont u toevallig ook in omgeving Hoogeveen? Dan is glaszetter Hoogeveen het bedrijf dat u zoekt. Want wij vervangen al meer dan 60 jaar alle ruiten van glas in de hele regio. Kwaliteit is wat wij bieden tegen een eerlijke en scherpe prijs. En voorrijkosten en montagekosten rekenen we niet, want dat zit bij de prijs inbegrepen. U kunt ons altijd bellen. Ons telefoonnummer is 0528-217011.

Glashandel Hoogeveen

Wij zijn de nummer één op het gebied van glas. Of het nu gaat om glasschade of het plaatsen van een nieuw raam. Enkelglas, dubbel glas of brandwerend glas, Glaszetter Hoogeveen heeft het wel. Ook voor ramen met afwijkende maat of vorm. Voor ieder soort gelegenheid hebben wij het juiste glas. u kunt vrijblijvend informatie opvragen als u belt met de glashandel in Hoogeveen. Bel direct even naar 0528-217011. Wij zijn dag en nacht en ook in het weekend telefonisch bereikbaar.

Werkgebied Glaszetter Hoogeveen

glaszetter Hoogeveen

Glaszetter Hoogeveen
Glaszetter Echten
Glaszetter Staphorst
Glaszeter Dedemsvaart

Daarom kiest u voor Glaszetter Hoogeveen

Altijd bereikbaar voor spoed

Glaszetter Hoogeveen staat bij spoed altijd voor je klaar. Heb je bijvoorbeeld een gebroken ruit en wil je deze laten repareren? Dat is zo gebeurt en we staan binnen 15 minuten voor de deur.

De nummer één Glasservice Hoogeveen

Glaszetter Hoogeveen staat bekend om de vriendelijke en vakkundige glasservice. Ook voor het plaatsen van dubbel glas. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Niet alleen weten we veel over glas, ook over het plaatsen van de verschillende soorten glas hebben wij de meeste kennis. Het is belangrijk om bij Dubbel glas rekening te houden met verschillende dingen. Ook bij enkel glas of een andere soort glas kunt u bij ons terecht.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie. Dubbel glas nodig? Altijd de laagste prijs.

7 Dagen per week geopend

Onze glasspecialist in Hoogeveen is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 0528-217011. Onze weekend glasservice in Hoogeveen is net zo snel als doordeweeks.

Dag & Nacht bereikbaar

Een glasschade komt altijd op een moment dat het niet uitkomt. Wij begrijpen dat u snel geholpen wilt worden. Daarom is Glaszetter Hoogeveen 24/7 bereikbaar.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Door een ongeluk is er een raam kapot gegaan. Het belangrijkste is dat u zelf niet gewond geraakt bent en dat er zo snel mogelijk iemand een nieuwe ruit komt installeren.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Hoogeveen. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Hoogeveen op 0528-217011 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Hoogeveen op 0528-217011 uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*