1. Glaszetter Hoorn nodig?

2. Bel Glaszetter Hoorn 0229-317021

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Hoorn

Is uw ruit kapot? Of is het raam in stukken gevallen? Glaszetter Hoorn weet hier wel raad mee. Bent u op zoek naar de beste en goedkoopste glaszetter, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al jarenlang zijn onze glasspecialisten werkzaam op dit gebied en wij bieden dan ook alleen kwaliteitsglas. Aan vakkundigheid ontbreekt het ons uiteraard niet. Op het nummer 0229-317021 kunt u ons dag en nacht bereiken wanneer u te kampen heeft met stuk glas.

Glasreparatie is voor ons een klus die wij met alle plezier op ons nemen. Schroom dus niet om ons een belletje te geven wanneer uw raam gebroken is. Tevens bieden wij verschillende soorten glas aan, van draadglas tot brandwerend glas. U zegt het en wij plaatsen het. Bij ons gaat de lage prijs niet ten koste van de hoge kwaliteit.

 

glasservice vinkje24/7 Bereikbaar glasservice vinkje60 jaar+ ervaring glasservice vinkjeVakkundig glasservice vinkje15 Jaar fabrieksgarantie

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Direct. Tot uw dienst.

Glasschade Hoorn

Is uw ruit ernstig beschadigd geraakt doordat er een bal tegenaan is geschoten? In deze en in een soortgelijke situatie kunt u terecht bij Glaszetter Hoorn. Beschadigd glas kan namelijk tot het gevolg hebben dat het glas op een gegeven moment volledig breekt. Wij weten als geen ander hoe fijn het is om zo snel mogelijk de situatie te herstellen van voor het gebroken glas. Dus wanneer u kampt met glasschade, neem dan gerust contact op met onze 24/7 glasservice. Het repareren van het glas is voor ons een kleine moeite.

24-uurs glasservice Hoorn

Het kan zijn dat uw glas breekt midden in de nacht. U heeft waarschijnlijk geen idee wie u nu om hulp kunt vragen. Wees echter niet getreurd, want Glaszetter Hoorn is dag en nacht voor u geopend. Het tijdstip doet er niet toe, wij staan voor uw deur wanneer u een beroep op ons doet. Wij zorgen ervoor dat een nieuw glaswerk veilig en precies in uw kozijn wordt geplaatst. Waarschijnlijk zullen we wegens spoed eerst komen met een noodvoorziening. Het raam zal dan worden afgeplakt. Op een volgende afspraak kunnen wij aan al uw wensen voldoen.

Raam vervangen Hoorn

Het is verstandig dat u nadenkt over de vraag of het glas in uw ruit wel voldoende bescherming biedt tegen bijvoorbeeld brand of slechte weersomstandigheden. U kunt er daarom voor kiezen om uw raam te laten vervangen door Glaszetter Hoorn. Wij leveren topkwaliteit glas. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor brandwerend glas of dubbel glas. U hoeft alleen maar even contact met ons op te nemen en wij adviseren u met alle plezier. Bel 0229-317021 voor de meest betrouwbare glasservice in de omgeving Hoorn.

Dubbel glas Hoorn

Heeft u besloten om te kiezen voor het plaatsen van dubbel glas bij uw verbouwingsproject? Of wilt u graag uw enkel glas vervangen zien door dubbel glas? Voor al dit soort klussen kunt u terecht bij Glaszetter Hoorn. Onze werknemers zijn gespecialiseerd in het vervangen van ramen, ruiten en glaswerken. Dubbel glas is een goede keuze, want het isoleert uw huis stukken beter. Laat uw wooncomfort dus niet meer bepalen door de weersomstandigheden en neem contact op met onze dag- en nacht glasservice.

Glashandel Hoorn

Zoekt u een glashandel waarop u kunt vertrouwen? Eén waarbij kwaliteit gaat voor kwantiteit? Eén die bekend staat om haar professionele werkwijze en haar tempo? Zoek dan niet langer verder! Glaszetter Hoorn is er voor al uw problemen betreffende kapot glas, gebroken ruiten etc. Het belangrijkste voor ons is dat u tevreden bent. Daarom zullen onze glasspecialisten er alles aan doen om aan uw wensen gemoed te komen. Geef ons een belletje en laat u zich adviseren over de mogelijkheden.

Werkgebied Glaszetter Hoorn

Glaszetter Hoorn

Het werkgebied van Glaszetter Hoorn

Glaszetter Hoorn

Daarom kiest u voor Glaszetter Hoorn

Dag & Nacht bereikbaar

Glaszetter Hoorn is 24 uur per dag te bereiken. Onze glasspecialist zorgt ervoor dat hij dag en nacht beschikbaar is. Een gebroken ruit komt namelijk altijd op ongelegen momenten.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie.

De snelste glasservice in Hoorn

Onze glaszetters worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Door ons uitgebreide netwerk en de grote voorraad kunnen we alle soorten glas leveren. Dubbel glas, enkel glas, figuurglas en elk ander soort glas kunt u vinden bij Glashandel Hoorn.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 088-1881244. Onze weekendservice is net zo snel als doordeweeks.

Altijd bereikbaar voor spoed

Heeft u direct een glaszetter nodig? Onze spoedservice staat dag en nacht voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat er binnen 15 minuten iemand op de stoep staat.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Hoorn. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Hoorn op 0229-317021 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Hoorn uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*