1. Glaszetter IJsselstein nodig?

2. Bel Glaszetter IJsselstein

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter IJsselstein

Bent u op zoek naar een vakkundige glasspecialist in IJsselstein en wilt u razendsnel geholpen worden? Geen probleem voor Glaszetter IJsselstein! Al decennia lang zijn wij de beste en meest bekwame glasspecialisten in IJsselstein en staan wij bekend om onze snelle en adequate handelen. Buiten het vervangen van gebroken ramen kunt u ook contact met ons opnemen voor het vervangen of op maat maken van (speciale) ramen. U kunt ons dag en nacht bereiken op het nummer 030-7601228 voor direct hulp aan huis óf voor meer informatie. 

Glasschade IJsselstein

Tegenwoordig hebben huizen steeds meer en grotere ramen en zelfs deuren worden compleet van glas gemaakt! Dit zorgt voor meer lichtinval en kan een ruimte zelfs mooi verbinden met de rest van de omgeving. Glas is natuurlijk mooi maar ook redelijk fragiel. Wanneer er sprake is van glasschade dan vereist dit snel en vakkundig hulp. Wij van Glaszetter IJsselstein zorgen er altijd voor dat u binnen een half uur hulp krijgt van onze specialisten in het geval van glasschade. Bel  030-7601228 en wij komen gelijk uw kant op.

24-uurs glasservice IJsselstein

Er vliegt ineens een bal door uw raam en overal liggen scherven! In paniek bent u dan op zoek naar een bekwame glaszetter die snel kan helpen alleen krijgt u dan te horen dat er pas morgen of overmorgen iemand bij u langs kan komen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en wij van Glaszetter IJsselstein snappen goed dat u snel geholpen wilt worden. U kunt ons altijd bereiken door onze dag- en nachtservice en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Raam vervangen IJsselstein

De dagen worden korter en het temperatuur begint weer te dalen. In ons landje kennen wij helaas veel dagen met wind, regen en lage temperaturen. Dan wilt u natuurlijk warm thuis zitten en geen last hebben van de kou. Oudere ramen of enkel glas ramen kunnen kou en toch door laten waardoor uw huis minder goed geïsoleerd is. Het plaatsen van een nieuw, dubbel glas raam biedt op lange termijn veel voordelen, ook financieel! Is uw raam aan vervanging toe en wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel dan 030-7601228.

Raam kapot IJsselstein

Gevestigd in 1310 kent IJsselstein veel historische panden en is het vroegere dorp al flink uitgebreid naar een stad. Door de jaren zijn verschillende panden gebouwd met allemaal hun eigen kenmerken. Het is daarom niet zo gek dat er glasschade kan ontstaan in een ouder pand. Ook in nieuwbouwhuizen kan natuurlijk glasschade ontstaan. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Voor ieder type raam en ieder probleem omtrent ramen en ruiten hebben wij een passende oplossing. Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van glasschade zijn wij voorbereid op iedere situatie.

Glashandel IJsselstein

IJsselstein kent veel diversiteit als het gaat om haar architectuur en het is van belang dat een echte glasspecialist voorbereid is op het vervangen en repareren van ieder soort ruit in een stad als IJsselstein. Buiten onze snelle hulp aan huis, kunt u ook altijd met ons een kijkje nemen naar de verschillende soorten en stijlen ramen. Van ramen met een ongebruikelijke vorm tot glas-in-lood, wij hebben het bijna allemaal en mocht het nodig zijn dan kunnen wij altijd een raam voor u op maat laten maken. Wij van Glaszetter IJsselstein bieden onze klanten altijd de beste service! Voor meer informatie belt u 030-7601228.

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Direct in IJsselstein. Tot uw dienst.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 030-7601228. Onze weekendservice is net zo snel als doordeweeks.

Alle soorten glas

Door ons uitgebreide netwerk en de grote voorraad kunnen we alle soorten glas leveren. Dubbel glas, enkel glas, figuurglas en elk ander soort glas kunt u vinden bij glashandel IJsselstein.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie.

Werkgebied van glaszetter IJsselstein

Glaszetter IJsselstein

Glaszetter IJsselstein is binnen een half uur aanwezig in heel de regio

Glaszetter IJsselstein

Daarom kiest u voor Glaszetter IJsselstein

Altijd bereikbaar voor spoed

Glaszetter IJsselstein staat bij spoed altijd voor je klaar. Heb je bijvoorbeeld een gebroken ruit en wil je deze laten repareren? Dat is zo gebeurt en we staan binnen 15 minuten voor de deur.

Dag & Nacht bereikbaar

Glaszetter IJsselstein is 24 uur per dag te bereiken. Onze glasspecialist zorgt ervoor dat hij dag en nacht beschikbaar is. Een gebroken ruit komt namelijk altijd op ongelegen momenten.

De snelste glasservice in IJsselstein

Onze glaszetters uit IJsselstein worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in IJsselstein. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter IJsselstein op 030-7601228 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter 030-7601228 uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken