1. Glaszetter Kampen nodig?

2. Bel Glaszetter Kampen 038-2038420

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Kampen

Kampen is helaas niet de meest veilig plek van Nederland. De criminaliteitscijfers zijn hoog en regelmatig wordt er melding gedaan van inbraak. Vaak gaat een inbraak gepaard met een ingeslagen ruit. Die mensen bellen dan naar de 24-uursservice van Glaszetter Kampen. Het ervaren van een inbraak is al vervelend, maar het blijven zitten met glasschade is nog veel vervelender. Het is dan ook zaak dat het glas zo snel mogelijk vervangen wordt. Wij snappen dat. U belt met 038-2038420 en wij komen direct naar u toe. Onze ervaren glaszetters zullen dan een noodraam plaatsen en met u samen zoeken naar de beste oplossing om tot een volledig hersteld raam te komen. Geen stress, zodat u na ons bezoek meteen bij kunt komen van de vervelende inbraakervaring.

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Direct. Tot uw dienst.

Glasschade Kampen

Natuurlijk is niet alleen criminaliteit de reden van glasschade. Weersomstandigheden en ongelukjes of gewoon ouderdom kunnen ook voor kapotte ramen zorgen. Erg vervelend maar zeker waar. Het kennen van een bedrijf dat snel en goed kan handelen, is dan wel zo prettig. Glaszetter Kampen is zo’n partij. Door de jarenlange ervaring van onze glaszetters weten we voor elk probleem wel een oplossing. Ontzorgen van u, dat is ons doel.

24-uurs glasservice Kampen

Ontzorgen doen we mede door de 24-uursservice. Dat betekent dat u 7 dagen per week, 24 uur per dag contact op kunt nemen met Glaszetter Kampen. Snel en makkelijk zorgen onze glaszetters dat u niet lang met een kapot raam zit. Het enige wat u hoeft te doen is bellen met 038-2038420. Wij zorgen er dan voor dat we binnen een halfuur ter plaatse zijn. Op locatie aangekomen beoordelen onze ervaren glaszetters de schade en indien nodig wordt een noodraam geplaatst. Tevens wordt meteen de afspraak voor het vervangen van de ruit gepland. Wij willen namelijk niet dat u zich daar druk om maakt.

Enkel glas vervangen Kampen

Als u nog ramen hebt met enkel glas, kan het zijn dat u last hebt van tocht. Vooral in de herfst en in de winter kan dit opvallen. Door de kieren van het raam komt wind door en dat zorgt ervoor dat u het koud heeft of dat de stookkosten hoger worden. U kunt dit verhelpen door het vervangen van enkel glas voor dubbel glas. Dubbel glas isoleert beter en dat zult u in de behaaglijkheid in uw huis gaan merken. Fijn!

Raam kapot Kampen

Een kapot raam moet hoe dan ook vervangen worden. U kunt dat dan natuurlijk zelf doen, maar het is veel makkelijker en minder stressvol om het raam te laten vervangen door een betrouwbare partij. Glaszetter Kampen heeft jarenlange ervaring en weet dan ook elk probleem aan te pakken. Het enige wat u hoeft te doen is even bellen naar 038-2038420 en onze glaszetter naar het raam te begeleiden.

Glashandel Kampen

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u zelf het raam gaat vervangen of juist op zoek bent naar een speciaal soort glas. Dan kunt u terecht bij onze glashandel. Voor al uw vragen over glas kunt u terecht bij Glashandel Kampen. Onze adviseurs hebben veel kennis van allerlei soorten glas en kunnen u aan het juiste glas helpen, het voor u bestellen of u naar de juiste partij doorverwijzen. Want, glas, dat is onze specialiteit.

Wilt u informatie, advies of wilt u een bestelling plaatsen? Bel dan met 038-2038420.

Werkgebied Glaszetter Kampen

Glaszetter Kampen

Het werkgebied van Glaszetter Kampen

Glaszetter Kampen

Daarom kiest u voor Glaszetter Kampen

Dag & Nacht bereikbaar

Glaszetter Kampen is 24 uur per dag te bereiken. Onze glasspecialist zorgt ervoor dat hij dag en nacht beschikbaar is. Een gebroken ruit komt namelijk altijd op ongelegen momenten.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie.

De snelste glasservice in Kampen

Onze glaszetters worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Door ons uitgebreide netwerk en de grote voorraad kunnen we alle soorten glas leveren. Dubbel glas, enkel glas, figuurglas en elk ander soort glas kunt u vinden bij Glashandel Kampen.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 088-1881244. Onze weekendservice is net zo snel als doordeweeks.

Altijd bereikbaar voor spoed

Heeft u direct een glaszetter nodig? Onze spoedservice staat dag en nacht voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat er binnen 15 minuten iemand op de stoep staat.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Kampen. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Kampen op 038-2038420 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Kampen uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*