1. Glaszetter Katwijk nodig?

2. Bel Glaszetter Katwijk 071-2071010

Snel contact met Glaszetter Katwijk

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Katwijk

Zit u met glasschade en woont u in Katwijk of omgeving? Of het nou om een kapot raam of simpelweg een preventieve vervanging gaat, bij Glaszetter Katwijk helpen wij u graag verder. Onze vakkundige glasspecialisten zijn niet alleen ervaren glaszetters, ze streven er bovendien naar altijd binnen 30 minuten na contact bij u te kunnen zijn. Dit gecombineerd met de 24-uurs service van Glaszetter Katwijk betekent dat u altijd bij ons terecht kan in het geval van glasschade.

Onze 24-uurs glasservice is zeven dagen per week beschikbaar, dus ook in het weekend staan onze glasspecialisten voor u klaar! Met meer dan 60 jaar aan ervaring als glaszetter is geen enkele opdracht ons te gek.In het geval van spoed kunt u ons telefonisch bereiken via het volgende nummer: 071-2071010. Na contact kunnen wij eerst een noodvoorziening plaatsen, wanneer wij met u een afspraak zullen maken voor de complete vervanging. Op deze manier ondervindt u zo weinig mogelijk ellende bij glasschade.

glasservice vinkje24/7 BEREIKBAAR glasservice vinkjeVOORDELIG glasservice vinkjeVAKKUNDIG glasservice vinkjeBETROUWBAAR

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Katwijk. Ik help u graag met al uw vragen over glas.

Glasschade Katwijk

Voor glasschade in Katwijk en omgeving kunt u altijd terecht bij Glaszetter Katwijk. Er zijn talloze omstandigheden die tot glasschade kunnen leiden. Daarom staan onze glasspecialisten 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om uw ramen te repareren. Of uw glas nou compleet in stukken ligt of simpelweg een klein barstje heeft, onze vakkundige medewerkers hebben uw raam binnen een mum van tijd weer hersteld. Bel 071-2071010 en profiteer ook van onze expertise!

24-uurs glasservice Katwijk

Omdat glasschade vaak op de meest onverwachte momenten toeslaat, kan het lastig zijn om snel uw glas te laten vervangen. Niet bij Glaszetter Katwijk. Met onze 24-uurs glasservice garanderen wij een glasservice die de hele dag, 7 dagen per week bereikbaar is. Dankzij deze 24-uurs glasservice kunnen onze specialisten u altijd verder helpen bij glasschade. Heeft u ook een glasvervanging met spoed nodig? Bel 071-2071010 en onze specialisten kunnen binnen een half uur bij u zijn.

Dubbel glas Katwijk

Zit u de overstap naar dubbel glas te overwegen? Goed idee! Dubbel glas is met haar meerdere lagen glas een stuk sterker, voorkomt meer geluidsoverlast én isoleert beter. De investering in dubbel glas kan zich over een aantal jaar vaak zelfs weer terug verdienen. Als u meer informatie of advies over dubbel glas wilt kunt u altijd contact op nemen met onze glasspecialisten bij Glaszetter Katwijk.

Raam kapot Katwijk

Kampt u met glasschade en wilt u dit graag zo snel mogelijk verholpen heeft? Met de 24-uurs glasservice van Glaszetter Katwijk helpen wij u graag. Of u nou dubbel of enkel glas heeft, een klein rechthoekig raam of een groot rond raam, voor onze specialisten is geen raam te moeilijk. Met ruim 60 jaar ervaring hebben onze glaszetters elke combinatie al eens voorbij zien komen, en kunnen ze ook u met de gepaste oplossing verassen. Glas is onze passie, en glas repareren is ons vak.

Glashandel Katwijk

Zoekt u een gerenomeerde glashandel en woont u in Katwijk of omstreken? Bij Glashandel Katwijk nemen wij alleen genoegen met glas van de hoogste kwaliteit. Hierbij hanteren wij een breed assortiment zodat wij u ook met speciale soorten glas verder kunnen helpen. Ongeacht u wens, bij glashandel Katwijk helpen wij u graag verder. U kunt onze glasspecialisten 24 uur per dag telefonisch bereiken via 071-2071010.

Werkgebied Glaszetter Katwijk

Glaszetter Katwijk

Het werkgebied van Glaszetter Katwijk

Glaszetter Katwijk

Daarom kiest u voor Glaszetter Katwijk

Alle soorten glas

Niet alleen weten we veel over glas, ook over het plaatsen van de verschillende soorten glas hebben wij de meeste kennis. Het is belangrijk om bij Dubbel glas rekening te houden met verschillende dingen. Ook bij enkel glas of een andere soort glas kunt u bij ons terecht.

7 Dagen per week geopend

Onze glaszetters in Katwijk zijn ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen over glas. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 071-2071010. Onze weekend glasservice in Katwijk is net zo snel als doordeweeks.

Dag & Nacht bereikbaar

Een glasschade komt altijd op een moment dat het niet uitkomt. Wij begrijpen dat u snel geholpen wilt worden. Daarom is Glaszetter Katwijk 24/7 bereikbaar.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt als u in Katwijk woont. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie. Dubbel glas nodig? Altijd de laagste prijs.

Altijd bereikbaar voor spoed

Glaszetter Katwijk staat bij spoed altijd voor je klaar. Heb je bijvoorbeeld een gebroken ruit en wil je deze laten repareren? Dat is zo gebeurt en we staan binnen 15 minuten voor de deur.

#1 Glasservice in Katwijk

Glaszetter Katwijk staat bekend om de vriendelijke en vakkundige glasservice. Ook voor het plaatsen van dubbel glas. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Door een ongeluk is er een raam kapot gegaan. Het belangrijkste is dat u zelf niet gewond geraakt bent en dat er zo snel mogelijk iemand een nieuwe ruit komt installeren.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Katwijk. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Katwijk op 071-2071010 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Katwijk op 071-2071010 uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*