1. Glaszetter Leiden nodig?

2. Bel Glaszetter Leiden 071-2071010

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Leiden

Glaszetter Leiden is er voor al uw problemen betreffende gebroken ruiten, glas of ramen. Onze werknemers hebben al 60 jaar lang ervaring en leveren gegarandeerd de beste service. Ook wanneer u heeft besloten om uw raam te laten vervangen door glas van een betere kwaliteit, helpen wij u graag. Wij bieden dan ook een scala aan glassoorten aan. Bij nood en dus ook bij advies hoeft u alleen maar even een belletje te geven naar het volgende nummer: 071-2071010. Dag en nacht staan onze glasspecialisten tot uw beschikking. Met alle plezier komen zij uw ruit dan ook vervangen door een nieuwe of zullen zij de scherven opruimen zodat u zichzelf niet bezeert.

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Direct. Tot uw dienst.

Glasschade Leiden

Glasschade is een probleem waar ons bedrijf dagelijks mee te maken heeft. Vandaar dat onze werknemers enorm ervaren zijn wanneer het glasreparatie betreft. Zo kunt u erop vertrouwen dat wij de oude situatie zo kunnen herstellen dat er niks meer te zien is van de ruit die stuk was. Wij plaatsen met alle plezier een nieuw glaswerk voor u van de beste kwaliteit. Bij spoed, dit zal zich vaak in de nacht voordoen, plakken wij het raam af zodat u niet op de tocht hoeft te zitten en u zich veilig blijft voelen in uw eigen huis. Neem dus even contact op met Glaszetter Leiden.

24-uurs glasservice Leiden

Ja ja, u leest het goed: Glaszetter Leiden is een 24-uurs glasservice. Dit betekent dat wanneer uw raam in de nacht onverwacht is gebroken, onze glasspecialisten voor u klaar staan. Wanneer u contact met ons opneemt op het nummer 071-2071010, staan wij binnen een halfuurtje op uw stoep. Nadat wij met een noodvoorziening zijn gekomen, kunt u weer ongestoord verder slapen. Op een volgende afspraak zullen wij de glasschade ongedaan maken en een nieuwe ruit plaatsen. Dag en nacht zijn wij dus bereikbaar. Het lijkt erop dat het voor u nog nooit zo eenvoudig is geweest!

Dubbel glas Leiden

Dubbel glas als ruit vergroot uw wooncomfort. U vraagt zich nu waarschijnlijk af hoe dat dan kan. Het is een feit dat dubbel glas een stuk beter isoleert dan enkel glas. Als gevolg hiervan heeft u minder stookkosten en daardoor helpt u het milieu ook een beetje. Daarbij komt ook dat u door een betere isolering minder problemen ondervindt van tocht en lawaai van buiten. Dus ook wanneer uw ramen nog niet aan vervanging toe zijn, kunt u ervoor kiezen toch een nieuwe ruit te plaatsen. Glaszetter Leiden neemt met alle plezier deze taak op zich. U hoeft slechts even contact op te nemen met onze glasspecialisten.

Raam kapot Leiden

Is uw ruit stuk gegaan door slechte weersomstandigheden, bent u een beetje onhandig geweest tijdens de verbouwing, hebben kwajongens uw huis bekogeld met sneeuwballen en stenen of heeft een vreemde uw huis geprobeerd binnen te dringen? Dit zijn een aantal situaties waarin u de hulp van Glaszetter Leiden wel kunt gebruiken. Ook in andere omstandigheden komen wij graag uw glas repareren. Dit is dan ook al jarenlang onze specialiteit. Het nummer 071-2071010 is dan ook uw antwoord op al dit soort problemen. Dag en nacht staan wij voor u klaar dus schroom niet om ons te bellen. 

Glashandel Leiden

Bent u op zoek naar een gerenommeerde glashandel in de omgeving Leiden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Glaszetter Leiden is namelijk dagelijks bezig met het repareren van ruiten en het vervangen van ramen. Betrouwbaar, professioneel en vakkundig zijn woorden die onze glashandel perfect omschrijven. Ook in het weekend zijn wij voor u geopend. De beste kwaliteit vindt u uiteraard bij onze dag- en nachtservice!

Heeft u soms een slotenmaker in Leiden nodig? Zoek dan niet verder en laat u helpen door onze partners. 

Werkgebied Glaszetter Leiden

Glaszetter Leiden

Het werkgebied van Glaszetter Leiden

Glaszetter Leiden

Daarom kiest u voor Glaszetter Leiden

Dag & Nacht bereikbaar

Glaszetter Leiden is 24 uur per dag te bereiken. Onze glasspecialist zorgt ervoor dat hij dag en nacht beschikbaar is. Een gebroken ruit komt namelijk altijd op ongelegen momenten.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie.

De snelste glasservice in Leiden

Onze glaszetters worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Door ons uitgebreide netwerk en de grote voorraad kunnen we alle soorten glas leveren. Dubbel glas, enkel glas, figuurglas en elk ander soort glas kunt u vinden bij Glashandel Leiden.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 088-1881244. Onze weekendservice is net zo snel als doordeweeks.

Altijd bereikbaar voor spoed

Heeft u direct een glaszetter nodig? Onze spoedservice staat dag en nacht voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat er binnen 15 minuten iemand op de stoep staat.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Leiden. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Leiden op 071-2071010 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Leiden uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*