1. Glaszetter Lelystad nodig?

2. Bel Glaszetter Lelystad 0320-331022

Snel contact met Glaszetter Lelystad

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Lelystad

Heeft u direct een glaszetter nodig? En woont u in de omgeving van Lelystad? Dan is Glaszetter Lelystad hét bedrijf dat u zoekt. De glasspecialist bij u in de buurt die alle glasproblemen op het gebied van ramen in een handomdraai oplost voor u. vakkundig en snel. Wist u dat wij ook geopend zijn in het weekend? Met onze 24-uurs zorg staan wij paraat wanneer u belt. Het telefoonnummer is 0320-331022.

Doordat Glaszetter Lelystad al meer dan 60 jaar ervaring heeft in het plaatsen van ramen of het vervangen van ruiten, weet u wat u in huis haalt: een betrouwbaar bedrijf met een perfecte staat van dienst. En dat maakt nu juist het verschil! Wij zijn dag en nacht bereikbaar en altijd binnen een half uur ter plaatse.

 

glasservice vinkje24/7 BEREIKBAAR glasservice vinkjeVOORDELIG glasservice vinkjeVAKKUNDIG glasservice vinkjeBETROUWBAAR

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Lelystad. Ik help u graag met al uw vragen over glas.

Glasschade Lelystad

Als de vakantietijd aanbreekt, breekt ook een rustige tijd aan in de buurt waar u woont. En laat dat nu een ideale tijd zijn voor inbrekers om een ruit in de achtertuin bij u in te slaan en al uw waardevolle spullen bij u weg te roven. Dan is het fijn om te weten dat Glaszetter Lelystad nooit op vakantie gaat en dus zodra zij gebeld worden er op af gaan om bij u een nieuwe ruit te plaatsen.

24-uurs Glasservice Lelystad

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar als de fiets van uw puberdochter te hard tegen het voorraam tikt dat er een barst in de ruit schiet, dan heeft u een groot probleem. Het is fijn om te weten dat u altijd kunt vertrouwen op Glaszetter Lelystad. Bel met 0320-331022 en de glaszetters komen er aan. Ook ’s avonds of ’s nachts. Vaak zullen zij de gebarsten ruit afplakken en er de volgende dag een nieuwe in zetten.

Raam vervangen Lelystad

Glaszetter Lelystad biedt u veel meer dan alleen een kapot raam vervangen voor een nieuw raam. Ook vervangen wij enkelglas in oude huizen voor dubbel glas, zodat u eindelijk korte Mette kunt maken met beslagen ramen op een feestje of die vreselijke tocht in de herfst. Daarnaast bespaart u goed op uw energierekening. Natuurlijk kunt u een vrijblijvend advies vragen aan onze specialisten en bellen met 0320-331022. Gegarandeerd vakkundig geplaatst en met garantie. Dag en nacht bereikbaar. Glaszetter Lelystad, daar kunt u op vertrouwen.

Raam kapot Lelystad

Ruitschade geeft altijd veel stress en daarom moet u kunnen vertrouwen op iemand die weet wat ie moet doen in dat geval. Gelukkig is Glaszetter Lelystad er voor u en zit u er snel weer netjes bij. Wij repareren uw kapotte raam in een handomdraai. Wij zijn dag en nacht bereikbaar op 0320-331022 en altijd binnen een half uur ter plaatse. Overdag plaatsen we direct het nieuwe raam. ’s Nachts zullen wij eerst een noodvoorziening plaatsen en maken wij de klus af direct de volgende ochtend.

Glashandel Lelystad

Voor alles op het gebied van ramen of glas kunt u naar Glashandel Lelystad. Altijd bij u in de buurt. Wij leveren op maat en wij plaatsen vakkundig. Een service die u vertrouwd is. Enkelglas, dubbel glas of brandwerend glas. Maar ook andere soorten glas, zoals draadglas of zonwerend glas waardoor de bekleding van uw bank niet kan verschieten. Noem het maar op en Glashandel Lelystad levert waar u om vraagt. Bel voor meer informatie of een gratis adviesgesprek met 0320-331022.

In Lelystad kunnen wij u ook helpen als u een slotenmaker nodig heeft. De Slotenmaker Lelystad helpt u dan verder. 

Werkgebied Glaszetter Lelystad

glaszetter Lelystad

Het werkgebied van glaszetter Lelystad. Wij werken tot in de wijde omgeving om voor u de beste kwaliteit glas te leveren. Binnen 30 minuten op locatie.

Glaszetter Lelystad

Daarom kiest u voor Glaszetter Lelystad

Altijd bereikbaar voor spoed

Glaszetter Lelystad staat bij spoed altijd voor je klaar. Heb je bijvoorbeeld een gebroken ruit en wil je deze laten repareren? Dat is zo gebeurt en we staan binnen 15 minuten voor de deur.

#1 Glasservice in Lelystad

Glaszetter Lelystad staat bekend om de vriendelijke en vakkundige glasservice. Ook voor het plaatsen van dubbel glas. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Niet alleen weten we veel over glas, ook over het plaatsen van de verschillende soorten glas hebben wij de meeste kennis. Het is belangrijk om bij Dubbel glas rekening te houden met verschillende dingen. Ook bij enkel glas of een andere soort glas kunt u bij ons terecht.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt als u in Lelystad woont. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie. Dubbel glas nodig? Altijd de laagste prijs.

7 Dagen per week geopend

Onze glaszetters in Lelystad zijn ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen over glas. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 0320-331022. Onze weekend glasservice in Lelystad is net zo snel als doordeweeks.

Dag & Nacht bereikbaar

Een glasschade komt altijd op een moment dat het niet uitkomt. Wij begrijpen dat u snel geholpen wilt worden. Daarom is Glaszetter Lelystad 24/7 bereikbaar.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Door een ongeluk is er een raam kapot gegaan. Het belangrijkste is dat u zelf niet gewond geraakt bent en dat er zo snel mogelijk iemand een nieuwe ruit komt installeren.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Lelystad. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Lelystad op 0320-331022 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Lelystad op 0320-331022 uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*