1. Glaszetter Lisse nodig?

2. Bel Glaszetter Lisse 0252-258270

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Lisse

Kampt u met glasschade in de omgeving Lisse? Glaszetter Lisse staat paraat om de schade ongedaan te maken. Niet alleen zullen onze glasspecialisten een nieuw raam plaatsen, ook zullen zij veilig de scherven opruimen. Gaat u voor uw eigen veiligheid dus niet zelf aan het werk en bel direct naar het nummer 0252-258270. Vaak plaatsen wij bij spoed eerst een noodvoorziening en plakken wij het raam netjes af. Op een volgende afspraak kunnen wij dan aan uw wensen voldoen. U kunt bijvoorbeeld ook besluiten om te kiezen voor een ruit van een betere kwaliteit. Wij leveren alle soorten glaswerken. Overweegt u bijvoorbeeld eens dubbel glas of de speciale soort veiligheidsglas. Onze glasspecialisten verlenen de beste service en zijn binnen een halfuurtje ter plaatse. U hoeft dus niet te lang te zitten met een raam dat in stukken ligt.

Glasschade Lisse

Glasschade is een probleem dat snel veroorzaakt kan worden. Denkt u bijvoorbeeld aan een sterretje in de ruit door een grote hagelsteen. Het sterretje kan alsmaar groter worden waardoor het glas zal breken. Wees er daarom op tijd bij en schakel de hulp in van Glaszetter Lisse. Ook wanneer het te laat is en de ruit in stukken is gevallen, komen onze glasspecialisten een nieuw raam plaatsen. Neem dus even contact op met onze 24/7 glasservice. Ook in de weekenden zijn wij voor u geopend.

glasservice vinkje24/7 Bereikbaar glasservice vinkjeVoordelig glasservice vinkjeVakkundig glasservice vinkjeBetrouwbaar

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Direct. Tot uw dienst.

24-uurs glasservice Lisse

Heeft de vervelende situatie zich voorgedaan waarin inbrekers uw raam midden in de nacht hebben ingeslagen? Wat nu? Hoe gaat u rustig verder slapen? Maakt u zich niet druk. Glaszetter Lisse verleent ook in de nacht haar diensten. Onze glasspecialisten zijn binnen een halfuurtje bij uw huis om de scherven weg te ruimen. Vervolgens zullen zij het raam afplakken en op een volgende afspraak een nieuw raam plaatsen. 24 uur per dag en 7 dagen per week staan zij voor u klaar. Nergens zult u een betere dag- en nachtservice vinden.

Raam vervangen Lisse

Is uw raam kapot gegaan? Laat Glaszetter Lisse een nieuw raam voor u plaatsen. Niet alleen wanneer de ruit is gebroken, kunt u een beroep op ons doen. Ook wanneer u besluit over te stappen naar een andere kwaliteit glas, kunt u bellen naar het nummer 0252-258270. U kunt bijvoorbeeld overstappen naar zonwerend glas doordat de temperatuur in uw huiskamer op een warme dag altijd enorm oploopt door de zon die naar binnen schijnt. U kunt ook kiezen voor veiligheidsglas in uw schuifpui doordat u een kleuter in zijn of haar ontdekkingsfase in huis hebt rondlopen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Raam kapot Lisse

Is uw raam kapot gegaan in de omgeving Lisse? Glaszetter Lisse is gespecialiseerd in glasreparatie. Onze glasspecialisten hebben namelijk al meer dan 60 jaar ervaring. Wanneer u ruit is gebroken dan komen zij graag een nieuwe plaatsen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er een steen door uw ruit is gegaan of dat indringers het glas hebben gebroken. In deze en in nog veel meer vervelende situaties helpen onze glasspecialisten u graag om de scherven op te ruimen en de kapotte ruit te vervangen.

Glashandel Lisse

Zoekt u een expert in glasreparatie? Bij Glaszetter Lisse bent u aan het juiste adres! Nergens zult u een betere service en kwaliteit vinden. Wij leveren een scala aan glassoorten. Neem daarom contact met ons op en bel ons op het nummer 0252-258270. Wij geven vrijblijvend advies. U kunt vervolgens een afspraak maken zodat wij een nieuwe ruit kunnen plaatsen. Wij komen graag tegemoet aan al uw wensen voor glas. Door ons grote netwerk en de grote voorraad kunnen we u snel van dienst zijn.

Werkgebied Glaszetter Lisse

glaszetter Lisse

Het werkgebied van glaszetter Lisse strekt zich uit tot ver in de regio. En natuurlijk proberen we overal snel aanwezig te zijn.

Glaszetter Nieuw-Vennep
Glaszetter Hoofddorp
Glaszetter Lisse

Daarom kiest u voor Glaszetter Lisse

Dag & Nacht bereikbaar

Glaszetter Lisse is 24 uur per dag te bereiken. Onze glasspecialist zorgt ervoor dat hij dag en nacht beschikbaar is. Een gebroken ruit komt namelijk altijd op ongelegen momenten.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie.

De snelste glasservice in Lisse

Onze glaszetters worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Door ons uitgebreide netwerk en de grote voorraad kunnen we alle soorten glas leveren. Dubbel glas, enkel glas, figuurglas en elk ander soort glas kunt u vinden bij Glashandel Lisse.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 0252-258270. Onze weekendservice is net zo snel als doordeweeks.

Altijd bereikbaar voor spoed

Heeft u direct een glaszetter nodig? Onze spoedservice staat dag en nacht voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat er binnen 30 minuten iemand op de stoep staat.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Lisse. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Lisse op 0252-258270 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Lisse uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*