1. Glaszetter Maarssen nodig?

2. Bel Glaszetter Maarssen

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Maarssen

Bent u woonachtig in Maarssen en heeft u vragen over het glaswerk op uw woning of  heeft u juist hulp nodig bij glasschade? Geen probleem voor Glaszetter Maarssen. Voor maatwerk en expertise bent u bij ons aan het juiste adres. Indien u glasschade heeft dan kunnen wij u snel helpen. Met ons dag- en nachtservice zijn wij altijd te bereiken op het nummer 0346-237000. Mocht u direct hulp nodig hebben dan garanderen wij dat er altijd binnen een half uur een glasexpert bij u op de stoep staat zodat u snel geholpen wordt. 

Glasschade Maarssen

Glasschade komt helaas vaker voor dan u denkt. Het is niet ongewoon dat een zware hagelbui een raam kan beschadigen of dat spelende kinderen per ongeluk een bal de verkeerde kant op schieten waardoor uw raam sneuvelt. Om niet langer te zitten met al die scherven en de kou die door een gebarsten ruit heen komt kunt u het beste contact opnemen met Glaszetter Maarssen. Wij zijn namelijk 24 uur per dag voor u te bereiken op het nummer 0346-237000 zodat u snel geholpen kunt worden. Mocht uw raam niet voorradig zijn, dan kunnen wij altijd een noodvoorziening plaatsen totdat wij uw op maat gemaakte raam kunnen plaatsen.

24-uurs glasservice Maarssen

U kent het wel: u heeft een hele dag gewerkt en tegen de tijd dat u thuis bent zijn veel zaken en bedrijven ook niet meer bereikbaar. Er zijn verschillende situaties die snel en adequaat hulp vereisen en een daarvan is hulp bij glasschade. U kunt bij Glaszetter Maarssen altijd op ons rekenen. Wij zijn namelijk op ieder tijdstip van de dag bereikbaar voor u zodat u niet langer hoeft te  zitten met een gebroken raam.

Raam vervangen Maarssen

Slijtage komt voor bij veel van onze materiële bezittingen. Vooral als een huis of pand wat ouder is dan kan er schade ontstaan aan het exterieur en zo ook de ramen. Merkt u dat uw ramen toe zijn aan vervanging omdat deze steeds gevoeliger worden voor schade of wilt u graag een splinternieuwe ramen plaatsen bij de renovatie van uw huis? Ook dit is geen probleem voor Glaszetter Maarssen. Wij hebben een breed scala aan ramen en ruiten en kunnen veel soorten ramen al gauw vervangen. Of het nu gaat om het vervangen van een kapotte raam of van een enkel glas raam voor een dubbel glas raam, voor al uw vragen en hulp kunt u terecht bij Glaszetter Maarssen.

Raam kapot Maarssen

Heeft u een ongelukkige beweging gemaakt en heeft u daardoor glasschade? Of is na een flinke herfstbui een wat ouder raam gesneuveld? Geen paniek! Wij van Glaszetter Maarssen bieden snel hulp bij al uw vragen en problemen omtrent glasschade. U kunt verwachten dat wij altijd de beste vakmannen- en vrouwen inzetten om u te helpen als u thuis schade heeft aan uw glaswerk. Een kapot raam is niet alleen erg vervelend maar kan ook gevaarlijke situaties opleveren. Bel voor direct hulp naar Glaszetter Maarssen!

Glashandel Maarssen

Wij van Glaszetter Maarssen snappen dat u graag veel keuzevrijheid wilt hebben zodat u de meest passende ramen kunt laten plaatsen. Wij hebben een ruime voorraad aan verschillende soorten ramen en ruiten en kunnen zelfs voor u glaswerk op maat laten maken. Of het nu gaat om een raam met een ongebruikelijk groot formaat of het laten plaatsen van glas-in-lood in een deur, wij kunnen u helpen met al uw vragen! Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak naar  0346-237000.

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Direct in Maarssen. Tot uw dienst.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 0346-237000. Onze weekendservice is net zo snel als doordeweeks.

Alle soorten glas

Door ons uitgebreide netwerk en de grote voorraad kunnen we alle soorten glas leveren. Dubbel glas, enkel glas, figuurglas en elk ander soort glas kunt u vinden bij glashandel Maarssen.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie.

Werkgebied van glaszetter Maarssen

Glaszetter Maarssen

De snelste en beste glaszetter van Maarssen.

Glaszetter Maarssen

Daarom kiest u voor Glaszetter Maarssen

Altijd bereikbaar voor spoed

Glaszetter Maarssen staat bij spoed altijd voor je klaar. Heb je bijvoorbeeld een gebroken ruit en wil je deze laten repareren? Dat is zo gebeurt en we staan binnen 15 minuten voor de deur.

Dag & Nacht bereikbaar

Glaszetter Maarssen is 24 uur per dag te bereiken. Onze glasspecialist zorgt ervoor dat hij dag en nacht beschikbaar is. Een gebroken ruit komt namelijk altijd op ongelegen momenten.

De snelste glasservice in Maarssen

Onze glaszetters uit Maarssen worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Maarssen. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Maarssen op 0346-237000 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter 0346-237000 uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken