1. Glaszetter Meppel nodig?

2. Bel Glaszetter Meppel 0522-215010

Snel contact met Glaszetter Meppel

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Meppel

Zoekt u met spoed een glasbedrijf die gespecialiseerd is in het plaatsen van glas in afwijkende ramen qua maat? Dan bent u aan het goede adres bij Glaszetter Meppel. Al meer dan tien jaar een gerenommeerd bedrijf van vader op zoon voor al uw glasschade en speciaal glas. Dus voor glas in een rond raam of dubbel glas in een asymmetrisch raam bent u bij Glaszetter Meppel aan het goede adres.

Wij zijn klantvriendelijk ingesteld en nemen de tijd door goed te luisteren naar uw speciale wensen als u ons belt. Het telefoonnummer is 0522-215010. Wist u dat wij direct langskomen en altijd binnen een half uur ter plaatse zijn, ook ’s nachts uw probleem kunnen oplossen? Vakkundig en snel leveren wij kwaliteit op maat. Dag en nacht bereikbaar.

 

glasservice vinkje24/7 BEREIKBAAR glasservice vinkjeVOORDELIG glasservice vinkjeVAKKUNDIG glasservice vinkjeBETROUWBAAR

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Meppel. Ik help u graag met al uw vragen over glas.

Glasschade Meppel

Woont u toevallig in Meppel of de regio van Meppel? Dan weet u zeker al dat wij degene zijn die u zoekt als u iets nodig heeft op het gebied van glas. Heeft u schade aan ruiten of denkt u over het vervangen van ramen? Glaszetter Meppel is al jaren uw vertrouwde glasspecialist. U kunt voor de meest uiteenlopende glasproblemen bij ons aankloppen. Even bellen dus naar 0522-215010. Wij leveren uitsluitend kwaliteit. En op alle door ons geplaatste ramen heeft u jaren garantie. Zet ons dus op uw telefoonlijst onder Glaszetter Meppel.

24-uurs glasservice Meppel

Het kan verkeren dat er bij u is ingebroken terwijl u lag te slapen. Dat is schrikken! U bent even het vertrouwen kwijt in uw eigen huis. Wij van Glaszetter Meppel onderkennen dat probleem. Helaas weten wij ook dat het aantal inbraken in Nederland erg is toegenomen in de afgelopen tien jaar. Dan is het fijn om te weten dat u kunt vertrouwen op Glaszetter Meppel. Wij komen ook ’s nachts als u ons belt onder nummer 0522-215010.

Raam vervangen Meppel

Is de bekleding van uw mooie bank de afgelopen jaren sterk veranderd qua kleur, dan is het tijd dat u het glas in uw ramen laat vervangen door dikker glas of zonwerend glas. dan blijft uw bekleding maar ook uw houten meubels of vloer langer mooi. Het is het overwegen zeker waard. En Glaszetter Meppel kan dit alleen maar beamen. Het is tevens een veel voorkomende vraag bij ons. Laat u eens gratis adviseren. Dat kan door nu even te bellen met 0522-215010.

Raam kapot Meppel

Zit er een blus in het glas van uw ruit? Bedenk dat dat een zwakke plek is die weinig meer nodig heeft om uiteindelijk er helemaal uit te vallen. Dan bent u een stuk verder van huis. Als u Glaszetter Meppel belt kunnen zij u direct vertellen wat te doen in zo’n geval. Afplakken op een vakkundige manier zodat het geen gevaar zal opleveren is een manier.  Ook kunt u natuurlijk besluiten direct over te gaan tot het plaatsen van een nieuw raam.

Glashandel Meppel

Voor het vervangen van enkelglas naar dubbel glas en voor het plaatsen van brandwerend glas. Voor al  uw glasschade kunt u bij ons terecht. Zeven dagen per week, dus ook in het weekend. 24-uurs glasservice bieden wij. Glaszetter Meppel, daar kunt u op rekenen. Overal en altijd! Wij leggen graag de mogelijkheden aan u voor als u nu belt naar 0522-215-10. Een medewerker zal u vriendelijk te woord staan en u informeren. Uiteraard is het een vrijblijvend advies en worden er geen kosten berekend.

Werkgebied Glaszetter Meppel

glaszetter Meppel

Het werkgebied van glaszetter Meppel strekt zich uit tot verbuiten Meppel. Wij helpen u bovendien graag. Dag & Nacht bereikbaar voor spoed bij glasschade.

Glaszetter Meppel

Daarom kiest u voor Glaszetter Meppel

Dubbel Glas Meppel

Wilt u dubbel glas laten plaatsen in Meppel? De glasspecialisten van glaszetter Meppel zijn altijd aanwezig om u te adviseren. Ook als er een bal door het dubbel glas gegaan is.

7 Dagen per week geopend

Onze glaszetters in Meppel zijn ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen over glas. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 0522-215010. Onze weekend glasservice in Meppel is net zo snel als doordeweeks.

Alle soorten glas

Niet alleen weten we veel over glas, ook over het plaatsen van de verschillende soorten glas hebben wij de meeste kennis. Het is belangrijk om bij Dubbel glas rekening te houden met verschillende dingen. Ook bij enkel glas of een andere soort glas kunt u bij ons terecht.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt als u in Meppel woont. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie. Dubbel glas nodig? Altijd de laagste prijs.

Altijd bereikbaar voor spoed

Glaszetter Meppel staat bij spoed altijd voor je klaar. Heb je bijvoorbeeld een gebroken ruit en wil je deze laten repareren? Dat is zo gebeurt en we staan binnen 15 minuten voor de deur.

#1 Glasservice in Meppel

Glaszetter Meppel staat bekend om de vriendelijke en vakkundige glasservice. Ook voor het plaatsen van dubbel glas. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Door een ongeluk is er een raam kapot gegaan. Het belangrijkste is dat u zelf niet gewond geraakt bent en dat er zo snel mogelijk iemand een nieuwe ruit komt installeren.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Meppel. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Meppel op 0522-215010 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Meppel op 0522-215010 uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*