1. Glaszetter Naarden nodig?

2. Bel Glaszetter Naarden 035-7601188

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Naarden

Bent u op zoek naar een vakkundige glaszetter in Naarden? Glaszetter Direct is gespecialiseerd in het leveren van alle soorten glas en het oplossen van ruitschade. Als glas wat ouder is, kan het zijn dat er bij temperatuurverschillen en barst ontstaat. Bij thuiskomst kunt u dan een kapot raam aantreffen. Niet erg fijn als u bijvoorbeeld net terugkomt van vakantie. Het is dan fijn als u een bedrijf kent dat de glasschade betrouwbaar en snel voor u afhandelt.

Glaszetter Naarden is hierin gespecialiseerd. Onze ervaren glaszetters beoordelen de situatie en meten de maat van het raam op. Daarna bieden we direct een passende oplossing aan. U weet dan direct waar u aan toe bent en geven 15 jaar fabrieksgarantie op het glas. Meer weten? Bel naar 035-7601188 als u direct advies wilt over dubbel glas of een glasschade.

glasservice vinkje24/7 Bereikbaar glasservice vinkje60 jaar+ ervaring glasservice vinkjeVakkundig glasservice vinkje15 Jaar fabrieksgarantie

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Direct. Tot uw dienst.

Glasschade Naarden

U kunt natuurlijk ook glasschade ervaren als u gewoon thuis bent. Terwijl u lui op de bank ligt, vliegt er opeens een bal door de ruit, of uw kind let even niet op en laat de deur open staan. Eén harde windvlaag en BENG uw ruit is aan diggelen. Hoe de glasschade ook ontstaat, het is altijd belangrijk dat er snel een oplossing komt.

24-uurs glasservice Naarden

Glasschade is een zeer vervelende schade. U voelt zich vaak niet helemaal veilig met een kapotte ruit en als het in het verkeerde seizoen gebeurt, zit u ook nog eens in de kou. Daarom biedt Glaszetter Naarden een 24-uursservice, die 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar is. Na uw belletje zijn wij altijd binnen een halfuur ter plaatse. En dat is fijn, want op die manier worden uw angst en stress beperkt. Onze ervaren glaszetters weten voor elk probleem een oplossing en zullen ervoor zorgen dat u met een gerust hart kunt slapen.

Raam vervangen Naarden

Natuurlijk zijn er ook andere redenen waarom een raam vervangen dient te worden. Zo kan het zijn dat er nog enkel glas in een bepaald raam zit, maar het kan ook zijn dat het raampje gewoon zo oud is dat het een wonder is dat het nog in het venster zit. Op dat soort moment is het verstandig om het raam op voorhand te vervangen. Dan staat u nooit voor onverwachte verrassingen. En dat biedt een zorgeloos leven.

Raam kapot Naarden

Bent u dan toch te laat en is het raam toch gesprongen? Dat zult u het wel moeten (laten) vervangen. Glaszetter Naarden weet raad met het vervangen van alle soorten ramen. De grootte, de vorm en de kleur maken allemaal niet uit, de glaszetter weet wat hem of haar te doen staat. Snel en gemakkelijk, daar houden we van.

Glashandel Naarden

Vindt u het een prettiger idee om het raam zelf te vervangen of heeft u echt geen mogelijkheid om thuis te blijven om onze glaszetter te ontvangen, dan kunt u uw raam ook zelf kopen bij Glaszetter Naarden. Wij zijn de specialist in glas in de regio. Of u nu zoekt naar een bepaalde afmeting, vorm of kleur, wij weten u altijd zo te begeleiden dat u het glas dat u wenst kunt plaatsen.

Wilt u informatie, advies of wilt u een bestelling plaatsen? Bel dan met 035-7601188.

Werkgebied Glaszetter Naarden

glaszetter Naarden

Het werkgebied van glaszetter Naarden. Altijd kwaliteit en altijd op tijd.

Glaszetter Naarden

Daarom kiest u voor Glaszetter Naarden

Dag & Nacht bereikbaar

Glaszetter Naarden is 24 uur per dag te bereiken. Onze glasspecialist zorgt ervoor dat hij dag en nacht beschikbaar is. Een gebroken ruit komt namelijk altijd op ongelegen momenten.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie.

De snelste glasservice in Naarden

Onze glaszetters worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Door ons uitgebreide netwerk en de grote voorraad kunnen we alle soorten glas leveren. Dubbel glas, enkel glas, figuurglas en elk ander soort glas kunt u vinden bij Glashandel Naarden.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 088-1881244. Onze weekendservice is net zo snel als doordeweeks.

Altijd bereikbaar voor spoed

Heeft u direct een glaszetter nodig? Onze spoedservice staat dag en nacht voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat er binnen 15 minuten iemand op de stoep staat.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Naarden. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Naarden op 035-7601188 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Naarden uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*