1. Glaszetter Nieuw-Vennep nodig?

2. Bel Glaszetter Nieuw-Vennep 0252-258270

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Nieuw-Vennep

Uw buurjongen oefent op zaterdag een truc met zijn nieuwe voetbal. Hij let even niet op en de bal vliegt zo door uw ruit heen. Geen probleem voor Glaszetter Nieuw-Vennep. Wij plaatsen, zelfs in het weekend, een nieuwe ruit in uw kozijn. We leveren en installeren enkel- of dubbelglas voor uw woning. Zelfs glas in een ongebruikelijke vorm of kleur is geen probleem. Met onze 24-uurs service staan we dag en nacht voor u klaar. U bereikt ons op 0252-258270 voor een directe afspraak en service op locatie. Met ruim 60 jaar ervaring is geen barst te gek voor Glaszetter Nieuw-Vennep.

Glasschade Nieuw-Vennep

Een gebroken ruit is een van de meest voorkomende schades in en rond het huis. Maar wat als het u overkomt? Glaszetter Nieuw-Vennep biedt de oplossing voor al uw glasschade en gebroken ruiten. U bereikt ons op 0252-258270 voor een snelle afspraak. Binnen een half uur zijn onze glasspecialisten ter plaatse. Heeft u schade aan dubbel glas op de tweede of derde verdieping? Geen probleem voor Glaszetter Nieuw-Vennep. Zelf op glas in een andere vorm of kleur leveren onze glasspecialisten snelle en betrouwbare service.

glasservice vinkje24/7 Bereikbaar glasservice vinkjeVoordelig glasservice vinkjeVakkundig glasservice vinkjeBetrouwbaar

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Direct. Tot uw dienst.

24-uurs glasservice Nieuw-Vennep

Wanneer u beroep doet op Glaszetter Nieuw-Vennep, doet u beroep op snelle service op locatie. Barst het glas in de avond of zelfs in de nacht? Ook dan bereikt u Glaszetter Nieuw-Vennep op 0252-258270. Wij bieden dag en nacht service voor uw gebroken ruit. Zelfs in het weekend staan we voor u klaar. Voor een kapotte ruit of gebarsten glas zijn we binnen een half uur ter plaatse. Wij komen niet alleen bij schade. Uw wens om enkelglas om te zetten naar dubbel glas is voor Glaszetter Nieuw-Vennep een koud kunstje.

Raam vervangen Nieuw-Vennep

U denkt er over om uw enkelglas te vervangen met dubbelglas. Misschien vertonen uw ruiten sporen van slijtage. Wellicht denkt u erover om dat oude glas-in-lood te vervangen voor steviger, nieuw glas. Voor advies op maat en service op locatie bent u bij Glaszetter Nieuw-Vennep aan het juiste adres. Met onze betrouwbare glasspecialisten bent u snel geholpen, zelfs in het weekend. Met onze 24-uurs service staan we altijd voor u klaar.

Raam kapot Nieuw-Vennep

Een kapot raam is een veiligheidsrisico voor uw huis, uw eigendommen en uw gezin. Voor uw gebroken ruiten en kapot glas belt u met Glaszetter Nieuw-Vennep. Wij zorgen dat we binnen een half uur op uw adres zijn. Wij zijn bekend met glas van alle type en formaten. Dus de volgende keer dat u per ongeluk iets te hard tegen uw raam stoot, onthoud: Glaszetter Nieuw-Vennep biedt de oplossing.

Dubbel glas Nieuw-Vennep

Met ruim 60 jaar ervaring onder de riem is Glaszetter Nieuw-Vennep uw oplossing voor ruit advies en vervanging op locatie. Denkt u er al langer over om uw enkelglas te vervangen met dubbelglas? Is de dubbele ruit per ongeluk gebarsten? Kijk niet verder en neem contact op met Glaszetter Nieuw-Vennep. Wij bieden advies op maat en snelle service op uw nieuwe dubbel glas ramen.

Werkgebied Glaszetter Nieuw-Vennep

glaszeter Nieuw-Vennep

Het werkgebied van Glaszetter Nieuw-Vennep strekt zich uit tot verin de regio. Heeft u een vraag over glas? Dan bent u bij ons altijd welkom.

Glaszetter Nieuw-Vennep
Glaszetter Hoofddorp
Glaszetter Lisse

Daarom kiest u voor Glaszetter Nieuw-Vennep

Dag & Nacht bereikbaar

Glaszetter Nieuw-Vennep is 24 uur per dag te bereiken. Onze glasspecialist zorgt ervoor dat hij dag en nacht beschikbaar is. Een gebroken ruit komt namelijk altijd op ongelegen momenten.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie.

De snelste glasservice in Nieuw-Vennep

Onze glaszetters worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Door ons uitgebreide netwerk en de grote voorraad kunnen we alle soorten glas leveren. Dubbel glas, enkel glas, figuurglas en elk ander soort glas kunt u vinden bij Glashandel Nieuw-Vennep.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 0252-258270. Onze weekendservice is net zo snel als doordeweeks.

Altijd bereikbaar voor spoed

Heeft u direct een glaszetter nodig? Onze spoedservice staat dag en nacht voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat er binnen 30 minuten iemand op de stoep staat.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Nieuw-Vennep. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Nieuw-Vennep op 0252-258270 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Nieuw-Vennep uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*