1. Glaszetter Nieuwegein nodig?

2. Bel Glaszetter Nieuwegein 030-7601228

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Nieuwegein

Bent u met spoed opzoek naar een vakkundige glaszetter in Nieuwegein of omgeving? Bij Glaszetter Nieuwegein staan wij altijd voor u klaar. Onze glasspecialisten zijn namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U hoeft enkel te bellen en een afspraak te maken om uw glasschade te verhelpen.

In het geval van spoed kunnen onze glasspecialisten zelfs binnen 30 minuten bij u op locatie zijn! Ook de soort glas of de vorm van het raam maakt geen verschil. Met meer dan 60 jaar aan ervaring zal geen enkel raam teveel gevraagd zijn voor onze glasspecialisten. Benieuwd of last van glasschade? Bel 030-7601228 om meteen een afspraak te maken.

 

glasservice vinkje24/7 Bereikbaar glasservice vinkjeVoordelig glasservice vinkjeVakkundig glasservice vinkjeBetrouwbaar

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Direct. Tot uw dienst.

Glasschade Nieuwegein

Voor al u glasschade gerelateerde problemen kunt u altijd terecht bij onze glasspecialisten. Bij glaszetter Nieuwegein staat het wegnemen van uw zorgen voorop. Hierom zijn onze glasspecialisten ten alle tijden bereikbaar, en kunnen ze binnen een half uur bij u zijn. We kunnen glasschade niet leuker maken, wel minder storend. 

24-uurs glasservice Nieuwegein

Bij Glaszetter Nieuwegein snappen we hoe vervelend glasschade kan zijn. Het komt meestal compleet onverwacht, en het is weer een extra zorg waar u rekening mee moet houden. Zeker in een drukke werkweek kan dit erg lastig zijn om te verhelpen. Bij Glaszetter Nieuwegein zijn we ons hier bewust van. Om dit iets makkelijker voor u te maken, zijn wij daarom ook buiten de werktijden open. 24 uur per dag, om precies te zijn. Zelfs in het weekend bieden wij deze 24-uurs service aan. Zo kunt u de afspraak maken op een moment dat u uitkomt. Om te profiteren van deze service kunt u ons op elk moment van de dag telefonisch bereiken via 030-7601228, of u nou simpelweg meer wilt weten of een afspraak wil maken. 

Raam vervangen Nieuwegein

Wilt u uw raam vervangen? Misschien last van een beschadigd of verouderd raam? Uw raam vervangen is van tijd tot tijd erg verstandig, en kan met Glaszetter Nieuwegein snel en pijnloos zijn. Of u nou enkel of dubbel glas heeft, een vierkante of ronde raam, de situatie maakt voor onze glasspecialisten geen verschil. Uw raam hebben onze glasspecialisten bovendien in een handomdraai vervangen, schadeloos en efficiënt. Dit gecombineerd met een snelle responstijd (gemiddeld minder dan 30 minuten) bij spoed, betekent dat glasschade nooit veel van u dag zal eisen als klant van Glaszetter Nieuwegein.   

Dubbel glas Nieuwegein

Heeft u enkel glas maar wilt u graag de overstap maken? Ook hier kunnen onze glasspecialisten u gemakkelijk en snel bij helpen. Dubbel glas is niet alleen een stuk minder kwetsbaar, het isoleert geluid en warmte een stuk beter. De overstap naar dubbel glas is in onze ogen dan ook altijd een goede keuze. Wilt u eerst meer informatie of advies? U kunt ons altijd telefonisch bereiken via 030-7601228.

Glashandel Nieuwegein

Op zoek naar een erkende glashandel in Nieuwegein of omstreken? Ook daarvoor kunt u altijd bij ons terecht. Naast een breed assortiment aan glassoorten hanteren wij een hoge standaard qua kwaliteit bij het kopen van glas. Zo kunt u altijd volledig achter uw materiaal staan. Bij Glashandel Nieuwegein is glas meer dan ons vak, het is onze passie. U kunt ons altijd telefonisch bereiken via 030-7601228 voor informatie, advies of voor het plaatsen van een bestelling.

Werkgebied Glaszetter Nieuwegein

Glaszetter Nieuwegein

Het werkgebied van Glaszetter Nieuwegein

Glaszetter Nieuwegein

Daarom kiest u voor Glaszetter Nieuwegein

Dag & Nacht bereikbaar

Glaszetter Nieuwegein is 24 uur per dag te bereiken. Onze glasspecialist zorgt ervoor dat hij dag en nacht beschikbaar is. Een gebroken ruit komt namelijk altijd op ongelegen momenten.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie.

De snelste glasservice in Nieuwegein

Onze glaszetters worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Door ons uitgebreide netwerk en de grote voorraad kunnen we alle soorten glas leveren. Dubbel glas, enkel glas, figuurglas en elk ander soort glas kunt u vinden bij Glashandel Nieuwegein.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 088-1881244. Onze weekendservice is net zo snel als doordeweeks.

Altijd bereikbaar voor spoed

Heeft u direct een glaszetter nodig? Onze spoedservice staat dag en nacht voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat er binnen 15 minuten iemand op de stoep staat.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Nieuwegein. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Nieuwegein op 030-7601228 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Nieuwegein uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*