1. Glaszetter Nijmegen nodig?

2. Bel Glaszetter Nijmegen 024-2042355

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Nijmegen

Glaszetter Nijmegen is dé glasspecialist bij glasschade in Nijmegen en omgeving. Met onze jaren aan ervaring en vakkundige medewerkers, is geen enkele situatie te veel voor ons. Bovendien zijn onze glaszetters altijd bereikbaar, dankzij onze 24-uurs glasservice. Met deze combinatie van expertise en bereikbaarheid zijn wij de meest betrouwbare glaszetter van Nijmegen. Onze glasspecialisten streven er bovendien altijd naar binnen een half uur bij u te kunnen zijn. Zo kunt u in het geval van glasschade zo snel mogelijk weer verder met uw dag. In spoedgevallen kan glasschade dezelfde dag zelfs opgelost worden! Of u nou met spoed zit of gewoon uw ramen preventief wilt vervangen, u kunt altijd telefonisch contact opnemen met onze glasspecialisten. Wij zijn te bereiken via 024-2042355.

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Direct. Tot uw dienst.

Glasschade Nijmegen

Glasschade brengt vaak veel zorgen met zich mee. Niet alleen kan het lastig slapen zijn als uw glas mist, ook komt er bij de reparatie een hoop rompslomp kijken. Om bij glasschade zoveel mogelijk van deze zorgen weg te halen, biedt Glaszetter Nijmegen het totaalpakket aan. Een combinatie van ervaren en vakkundige glasspecialisten en een uitgebreid service pakket zorgt ervoor dat uw glasschade zo snel mogelijk verleden tijd is.

24-uurs glasservice Nijmegen

Aangezien niemand zit te wachten op glasschade, streeft Glaszetter Nijmegen ernaar om dit zo snel mogelijk op te lossen. Hierom is de 24-uurs service van Glaszetter Nijmegen in het leven geroepen. Dankzij deze service kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week een beroep doen op onze glasspecialisten. Verder hoort een snelle respons bij ons service plaatje. Zo proberen onze glasspecialisten altijd binnen een half uur na contact bij u te zijn. Ongeacht het tijdstip staat Glaszetter Nijmegen dus voor u klaar.

Raam vervangen Nijmegen

Wordt het misschien tijd om uw raam te vervangen? Of dit nou uit een preventieve motivatie is, of door wat opgelopen schade, van tijd tot tijd uw ramen vervangen is erg verstandig. Met Glaszetter Nijmegen is dit bovendien snel gedaan. Dankzij onze 24-uurs service kunt u altijd een afspraak maken, en door de snelle responstijd is het binnen de kortste keren klaar. Door de vakkundige glasspecialisten van Glaszetter Nijmegen kunt u bovendien weer jaren verder na de vervanging van uw ramen. Zoals u ziet, het vervangen van uw ramen hoeft geen ramp te zijn. Om direct een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen met ons via 024-2042355.  

Dubbel Glas Nijmegen

Overweegt u om de overstap te maken naar dubbel glas? Verstandig! Dubbel glas is niet alleen een stuk beter tegen geluidsoverlast en schade, het helpt ook met de isolering. Dankzij deze betere isolering is dubbel glas over de jaren heen zelfs vaak een goede investering, aangezien de besparingen in verwarmingskosten de overstap naar dubbel glas weer besparen. Voor dubbel glas bent u bij Glaszetter Nijmegen dus aan het juiste adres, ongeacht de vorm van uw raam. Ook qua tijdstip staat er altijd één van onze glasspecialisten voor u klaar.

Glashandel Nijmegen

Woont u in Nijmegen of omstreken en zoekt u een kwalitatieve glashandel? Dan bent u bij Glaszetter Nijmegen aan het goede adres. Glaszetter plaatst namelijk niet alleen glas, onze passie gaat ook naar de handel van glas. Net als bij de plaatsing werken wij alleen met de hoogste kwaliteit glas, en ook qua assortiment maken wij onze naam als beste glashandelaar in Nijmegen waar. Ons assortiment bestaat niet alleen uit enkel en dubbel glas, maar ook speciale glassoorten zoals brandwerend glas. Het bestellen van glas kan bij Glaszetter Nijmegen bovendien 24 uur per dag, zodat u altijd bij ons terecht kan voor uw glas benodigdheden. Voor meer informatie, het inwinnen van advies of om meteen een bestelling te plaatsen kunt u het volgende nummer bellen: 024-2042355.

Werkgebied Glaszetter Nijmegen

Glaszetter Nijmegen

Het werkgebied van Glaszetter Nijmegen

Glaszetter Nijmegen

Daarom kiest u voor Glaszetter Nijmegen

Dag & Nacht bereikbaar

Glaszetter Nijmegen is 24 uur per dag te bereiken. Onze glasspecialist zorgt ervoor dat hij dag en nacht beschikbaar is. Een gebroken ruit komt namelijk altijd op ongelegen momenten.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie.

De snelste glasservice in Nijmegen

Onze glaszetters worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Door ons uitgebreide netwerk en de grote voorraad kunnen we alle soorten glas leveren. Dubbel glas, enkel glas, figuurglas en elk ander soort glas kunt u vinden bij Glashandel Nijmegen.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 088-1881244. Onze weekendservice is net zo snel als doordeweeks.

Altijd bereikbaar voor spoed

Heeft u direct een glaszetter nodig? Onze spoedservice staat dag en nacht voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat er binnen 15 minuten iemand op de stoep staat.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Nijmegen. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Nijmegen op 024-2042355 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Nijmegen uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*