1. Glaszetter Roosendaal nodig?

2. Bel Glaszetter Roosendaal 0165-235020

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Roosendaal

Kampt u met een kapot of verouderd raam en woont u in Roosendaal of de omgeving Roosendaal? Glaszetter Roosendaal leeft met u mee. Om u zo veel mogelijk tegemoet te komen zijn wij daarom 24 uur per dag bereikbaar, de hele week lang. Onze nooddienst streeft er bovendien naar binnen een half uur op locatie te kunnen zijn. Als ze eenmaal aangekomen zijn zullen ze meteen een noodvoorziening plaatsen, en een vervolgafspraak met u maken om het raam te vervangen. Deze afspraak kan op elk moment van de dag of de nacht ingepland worden. Onze professionele glaszetters staan immers dag en nacht voor u klaar. Met deze snelle en altijd bereikbare service staan wij bekend als de beste glaszetter van Roosendaal en omgeving. Bent u ook toe aan een snelle en vakkundige redding qua glas en ruit? Neem dan telefonisch contact op met ons via 0165-235020.

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Direct. Tot uw dienst.

Glasschade Roosendaal

Glaszetter Roosendaal bestaat al 60 jaar lang. In deze 60 jaar hebben we al duizenden mensen mogen helpen, wat betekent dat we bijna elke oorzaak van glasschade wel voorbij hebben zien komen. Al deze oorzaken bewijst maar weer hoe fragiel glas kan zijn, en hoe makkelijk je dus ook met glasschade kan eindigen. Gelukkig heeft glaszetter Roosendaal door al deze jaren ook decennialang aan ervaring kunnen opdoen, wat betekent dat wij uw kapotte ramen in een mum van tijd weer gerepareerd of vervangen hebben. Onze glasspecialisten zijn niet alleen snel, maar natuurlijk ook professioneel. Met deze eigenschappen staan onze specialisten dag en nacht ter beschikking om uw glas gerelateerde zorgen te verhelpen.

24-uurs glasservice Roosendaal

Een kapotte ruit is natuurlijk niet iets wat je kan laten voor wat het is. Omdat het laten maken van je ruit enige spoed heeft, staan we bij Glaszetter Roosendaal dan ook de hele dag klaar voor glasgerelateerde noodgevallen. Met onze 24-uurs glasservice kunt u altijd terecht voor een professionele en snelle vervanging van uw glas. Zeker in het geval van glasschade is dat wel zo prettig! Wanneer u dus last van glasschade heeft moet u bij Glaszetter Roosendaal zijn. 

Raam vervangen Roosendaal

Niks is zo vervelend als een sterretje in uw ruit. Niet alleen lijkt het minder, het is ook funest voor de stevigheid van uw ramen. Als uw raam dus kapot, gebroken of compleet in gruzelementen ligt wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk gemaakt hebben. Bij Glaszetter Roosendaal hebben we al decennialang ervaring met het plaatsen en vervangen van ramen. Voor onze glasspecialisten is dit dus een eitje. Zo kunnen wij op een vakkundige maar vooral ook snelle wijze uw raam vervangen, waarna u weer met een gerust hart verder kunt. Glaszetter Roosendaal is 24 uur per dag te bereiken via 0165-235020. U hoeft enkel maar te bellen en zo nodig staan wij binnen een half uur bij u thuis.

Raam kapot Roosendaal

Ook zo’n last gehad van de hagel? Of ging er misschien een voetbal iets te enthousiast door het raam? Ongeacht de oorzaak, bij Glaszetter Roosendaal helpen wij u graag als u het raam wilt laten vervangen. Onze glasspecialisten plaatsen alle soorten glas. Of het nou gaat om een ruit van dubbel of enkel glas, een klein of groot raam, vierkant of in een speciale vorm. Door onze jaren aan ervaring kunnen wij u ongeacht het soort raam verder helpen. Werken met glas is onze kracht.

Glashandel Roosendaal

Heeft u snel een voorraad glas nodig? Naast het zetten van glas handelen wij ook in glas als materiaal. Het is niet voor niets dat wij glas onze passie noemen. Als u op zoek bent naar de beste kwaliteit glas in Roosendaal en omstreek, bent u dus bij Glashandel Roosendaal op de goede plek. Niet alleen houden wij kwaliteit hoog in het vaandel, ook leveren wij alle soorten glas. Naast de standaard soorten glas handelen wij ook in brandwerend glas of andere speciale soorten glas.

Als u een bestelling voor glas wilt plaatsen, of simpelweg advies wilt innen, kunt ons telefonisch bereiken via 0165-235020.

Werkgebied Glaszetter Roosendaal

Glaszetter Roosendaal

Het werkgebied van Glaszetter Roosendaal

Glaszetter Roosendaal

Daarom kiest u voor Glaszetter Roosendaal

Dag & Nacht bereikbaar

Glaszetter Roosendaal is 24 uur per dag te bereiken. Onze glasspecialist zorgt ervoor dat hij dag en nacht beschikbaar is. Een gebroken ruit komt namelijk altijd op ongelegen momenten.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie.

De snelste glasservice in Roosendaal

Onze glaszetters worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Door ons uitgebreide netwerk en de grote voorraad kunnen we alle soorten glas leveren. Dubbel glas, enkel glas, figuurglas en elk ander soort glas kunt u vinden bij Glashandel Roosendaal.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 088-1881244. Onze weekendservice is net zo snel als doordeweeks.

Altijd bereikbaar voor spoed

Heeft u direct een glaszetter nodig? Onze spoedservice staat dag en nacht voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat er binnen 15 minuten iemand op de stoep staat.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Roosendaal. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Roosendaal op 0165-235020 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Roosendaal uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*