1. Glaszetter Schagen nodig?

2. Bel Glaszetter Schagen 0224-239030

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Schagen

Glaszetter Schagen is er voor u, ook in het weekend. Een gebroken ruit of gebarsten glas is geen probleem voor onze vakkundige glasspecialisten. Heeft u interesse in nieuwe ruiten? Wilt u het fragiele glas-in-lood vervangen door stevig dubbel glas? Maak direct een afspraak via 0224-239030 en we staan binnen een half uur op uw adres. Onze glasspecialisten helpen u ook met ruiten in verschillende vormen en kleuren. Twijfelt u nog over Glaszetter Schagen als uw ruitspecialist? Misschien dat de 60 jaar aan ervaring u over de streep trekken!

Glasschade Schagen

De ruiten in uw kozijnen beschermen u tegen kou, regen en sneeuw. Maar wist u dat uw ruiten de meest breekbare objecten in uw huis zijn? Als dit u bezorgd maakt, heeft u nog nooit kennis gemaakt met de glasspecialisten van Glaszetter Schagen. Onze glasspecialisten zijn bekend met glas in alle vormen en maten. Wist u dat ze binnen een half uur op uw adres kunnen zijn? Voor meer informatie over uw gebroken ruiten, gebarsten glas of vragen over enkelglas of dubbel gas, belt u naar 0224-239030. We helpen u graag verder voor de bescherming van uw huis en uw gezing! Zelfs in het weekend!

glasservice vinkje24/7 Bereikbaar glasservice vinkjeVoordelig glasservice vinkjeVakkundig glasservice vinkjeBetrouwbaar

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Direct. Tot uw dienst.

24-uurs glasservice Schagen

U kent het wel. U vergat eerder vandaag een boodschap bij de supermarkt. U kijkt op de klok en ziet dat de winkel nét gesloten is. Vervelend? Dat vinden onze glasspecialisten wel. Glaszetter Schagen biedt u hulp, ook buiten kantoortijden. Met onze 24-uurs glasservice staan we dag en nacht voor u klaar. Want niets is zo vervelend dan een kapotte ruit nét voor het slapengaan. Glaszetter Schagen is er voor u. Zelfs in het weekend helpen we u met vakkundig advies op maat.

Raam vervangen Schagen

Of uw glas nu kapot is of niet, soms zijn de ruiten van uw woning toe aan vernieuwing. Misschien denkt u al enige tijd na over het plaatsen van dubbel glas? Heeft u misschien vragen over het zetten van een ruit in een vreemde vorm of kleur? De glasspecialisten van Glaszetter Schagen biedt u het antwoord voor al uw vragen over glas en ruit. Voor uw vragen en meer informatie vind u ons via 0224-239030. Wij helpen u graag verder.

Raam kapot Schagen

Ongelukjes in en rond uw huis lost u vaak zelf op. Maar sommige glasschade biedt een meer vakkundige aanpak. Bijvoorbeeld bij het breken van uw ramen. U wilt toch niet dat iemand zich daaraan openhaalt? Voor deze klus belt u de glasspecialisten van Glaszetter Schagen. Binnen een half uur zijn we bij u op locatie en zorgen we voor een veilige oplossing voor uw gebroken ruit. Voor meer informatie belt u 0224-239030. Onze glasspecialisten staan dag, nacht én in het weekend voor u klaar

Dubbel glas Schagen

Bent u al bekend met de voordelen van dubbel glas? De unieke bouw van dubbel glas absorbeert het binnenkomend vocht, het houdt de kou buiten en de warmte binnen. Glaszetter Schagen is bekend met dubbel glas in alle vormen en maten. Denkt u er al langer over om uw enkelglas om te zetten in dubbel glas? Neem contact op Glaszetter Schagen voor meer informatie over dubbel glas of maak direct een afspraak. U vindt ons via 0224-239030, ook ’s avonds en in het weekend. Met onze 24-uurs dienst staat Glaszetter Schagen voor u klaar.

Werkgebied Glaszetter Schagen

glaszetter Schagen

Het werkgebied van glaszetter Schagen. Altijd bereikbaar, altijd in de buurt.

Glaszetter Schagen

Daarom kiest u voor Glaszetter Schagen

Dag & Nacht bereikbaar

Glaszetter Schagen is 24 uur per dag te bereiken. Onze glasspecialist zorgt ervoor dat hij dag en nacht beschikbaar is. Een gebroken ruit komt namelijk altijd op ongelegen momenten.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie.

De snelste glasservice in Schagen

Onze glaszetters worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Door ons uitgebreide netwerk en de grote voorraad kunnen we alle soorten glas leveren. Dubbel glas, enkel glas, figuurglas en elk ander soort glas kunt u vinden bij Glashandel Schagen.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 0224-239030. Onze weekendservice is net zo snel als doordeweeks.

Altijd bereikbaar voor spoed

Heeft u direct een glaszetter nodig? Onze spoedservice staat dag en nacht voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat er binnen 30 minuten iemand op de stoep staat.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Schagen. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Schagen op 0224-239030 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Schagen uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*