1. Glaszetter Utrecht nodig?

2. Bel Glaszetter Utrecht 030-7601228

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Utrecht

Heeft u een glaszetter nodig in de omgeving Utrecht? Wij van Glaszetter Utrecht zijn er voor u wanneer uw ruit nodig aan vervanging toe is of wanneer u wilt overstappen naar een andere kwaliteit glas. Uiteraard leveren wij dan ook de beste kwaliteit en service die u zult vinden. Laat u daarom adviseren door onze glasspecialisten. Op het telefoonnummer 030-7601228 kunt u ons altijd bereiken. Ook wanneer u kampt met glasschade, komen wij uw ruit graag repareren. Voor ons is het altijd weer een uitdaging om de oude situatie, die van voor het gebroken glas, te herstellen. Laat het wegruimen van de scherven ook maar aan ons over. Het laatste wat wij willen is dat u zich bezeert.

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Direct. Tot uw dienst.

Glasschade Utrecht

Glasschade is in de meeste gevallen onontkoombaar. U zult niet expres het glas van uw raam breken en in scherven laten vallen. Vaak onverwachts kampt u dus met een kapotte ruit. Dit is voor u uiterst vervelend. Glaszetter Utrecht is er daarom voor u wanneer uw glas dient te worden gerepareerd. Binnen slechts 30 minuten staan wij bij u op de stoep om u waar nodig te hulp te schieten. Dus wanneer u een kapot raam heeft, zijn wij snel ter plekke.

24-uurs glasservice Utrecht

Op het nummer 030-7601228 is Glaszetter Utrecht altijd bereikbaar. En wanneer wij altijd zeggen, dan bedoelen wij ook altijd. Dit betekent dat wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u paraat staan. Het weekend is dus niet uitgesloten van onze service. De reden dat wij altijd geopend zijn is dat onze glasspecialisten zich bewust zijn van de vervelende situaties die worden gecreëerd wanneer uw ruit aan diggelen is gevallen. U voelt zich bijvoorbeeld minder veilig in uw eigen huis of u zit op de tocht. Dit is niet de bedoeling en daarom willen wij zo snel mogelijk uw zorgen betreffende het gebroken glas wegnemen.

Raam vervangen Utrecht

Is uw raam nodig aan vervanging toe of hebt u besloten over te stappen naar bijvoorbeeld dubbel glas, brandwerend glas, zonwerend glas of veiligheidsglas? Wij van Glaszetter Utrecht weten wel raad met uw wensen. Doordat wij bekend staan als een glasservice die alleen topkwaliteitsglas levert, vertrouwen wij erop dat u onze hulp zult inschakelen. Vervolgens kunt u het werk in onze handen leggen. Aan ervaring ontbreekt het onze glasspecialisten namelijk verreweg niet. 030-7601228 is het nummer dat u dient in te toetsen wanneer u een nieuw raam wilt plaatsen.

Raam kapot Utrecht

Heeft u een barst in uw raam of is uw ruit helemaal stuk? Glaszetter Utrecht is uw reddende engel. Bij spoed komen wij met een noodvoorziening en plakken wij het raam af. De glasscherven zullen wij zorgvuldig verwijderen. Vervolgens maken wij met u een nieuwe afspraak zodat we op een ander tijdstip al onze aandacht kunnen besteden aan uw nieuw te plaatsen ruit. Neem daarom even contact op met onze dag- en nachtservice en laat u adviseren over de mogelijkheden.

Glashandel Utrecht

Bent u op zoek naar een glashandel die voordelig en betrouwbaar glas levert? Neem contact op met Glaszetter Utrecht. Wij komen als geen ander tegemoet aan uw wensen. Uw voorruit is één van de eerste dingen die mensen zien wanneer zij uw huis passeren of naderen. Het is tevens hetgeen waardoor u contact heeft met de buitenwereld. Uiterst belangrijk is het daarom dat het er netjes uitziet. Ook niet waarneembare voordelen spelen een rol. Dubbel glas kan namelijk zorgen voor betere isolatie en dus voor een vergroting van het wooncomfort. Dus wanneer u te maken heeft met een kapotte ruit of wanneer uw ruit aan vervanging toe is, komen wij u graag helpen.

Slotenmaker Utrecht nodig? Dan helpt De Slotenmaker u uit de brand. 

Werkgebied Glaszetter Utrecht

Glaszetter Utrecht

Het werkgebied van Glaszetter Utrecht

Glaszetter Utrecht

Daarom kiest u voor Glaszetter Utrecht

Dag & Nacht bereikbaar

Glaszetter Utrecht is 24 uur per dag te bereiken. Onze glasspecialist zorgt ervoor dat hij dag en nacht beschikbaar is. Een gebroken ruit komt namelijk altijd op ongelegen momenten.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie.

De snelste glasservice in Utrecht

Onze glaszetters worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Door ons uitgebreide netwerk en de grote voorraad kunnen we alle soorten glas leveren. Dubbel glas, enkel glas, figuurglas en elk ander soort glas kunt u vinden bij Glashandel Utrecht.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 088-1881244. Onze weekendservice is net zo snel als doordeweeks.

Altijd bereikbaar voor spoed

Heeft u direct een glaszetter nodig? Onze spoedservice staat dag en nacht voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat er binnen 15 minuten iemand op de stoep staat.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Utrecht. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Utrecht op 030-7601228 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Utrecht uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*