1. Glaszetter Venlo nodig?

2. Bel Glaszetter Venlo 077-2061033

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Venlo

Is uw ruit stuk of wilt u een nieuwe ruit laten plaatsen in de omgeving van Venlo? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Glaszetter Venlo is een betrouwbare glaszetter met jarenlange ervaring. Wij staan bekend als een voordelige glasservice die kwaliteit levert. Wij zijn altijd open, u kunt doordeweeks en in het weekend gebruik maken van onze dag- en nachtservice. Het is begrijpelijk dat u een snelle service wilt als uw glas stuk is, daarom zijn wij gegarandeerd binnen een half uur bij u. Vaak plaatsen wij eerst een noodvoorziening zodat u geen last heeft van de ruitschade. Op een later tijdstip komen wij nogmaals langs om de gewenste ruit te plaatsen. Neemt u contact op met 077-2061033 voor deskundig advies op maat of voor het maken van een afspraak.

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Direct. Tot uw dienst.

Glasschade Venlo

Glasschade komt vaak voor bij onze klanten. Er zijn veel verschillende redenen waarom glasschade kan ontstaan. Een barst of een scheur in uw ruit kan veroorzaakt worden door een storm, brand, inbraak of omdat er iets tegen het raam aan is aangekomen. Het komt ook voor dat er opeens schade is zonder een duidelijke oorzaak. Het belangrijkste is dat wij deze schade zo snel mogelijke voor u kunnen oplossen. Onze vakkundige medewerkers hebben ervaring met alle vormen van glasschade.

24-uurs glasservice Venlo

Als u een kapotte ruit heeft is dit altijd vervelend en wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Als het vriest of regent wilt u het raam goed dicht hebben tegen de kou, maar in de zomer wilt u het raam ook dicht kunnen doen tegen de hitte en insecten. Daar houden wij rekening mee. Wij hebben altijd een 24-uurs glasservice voor de hele regio rondom Venlo. U kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag bellen met glaszetter Venlo via 077-2061033. Dan staan wij direct voor u klaar.

Raam vervangen Venlo

Is uw raam kapot, wilt u een raam laten vervangen of wilt u enkel glas vervangen door dubbel glas? Onze glaszetters staan altijd voor u klaar. Bij schade is er de mogelijkheid om eerst een noodvoorziening te plaatsen of om het raam deskundig af te plakken. Dit zorgt ervoor dat u niet op de tocht zit. Later wordt er een afspraak gepland zodat wij zorgvuldig de gewenste ruit kunnen plaatsen. Glaszetter Venlo heeft jarenlange ervaring met allerlei soorten glasschade en hecht veel waarde aan kwaliteit.

Raam kapot Venlo

Heeft u een gebroken of beschadigd raam en woont u in de omgeving van Venlo? Dan zijn wij u graag van dienst. Wij zorgen ervoor dat er binnen 30 minuten een vakkundige glaszetter bij u is om uw raam te repareren. Onze glaszetters doen dit graag voor u, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Glaszetter Venlo levert allerlei soorten en maten glas. Hierdoor kunnen onze medewerkers een passende oplossing vinden voor al uw glas en ruit problemen.

Glashandel Venlo

Bent u opzoek naar een professionele glashandel in de buurt van Venlo? Dan hoeft u niet verder te zoeken!  Glaszetter Venlo levert al jaren kwaliteitswerk op maat. Wij leveren veel verschillende soorten beglazing, die wij op meerdere manieren kunnen toepassen om voor u het beste resultaat te kunnen garanderen.  Dit zorgt ervoor dat u altijd tevreden bent! Heeft u vragen over onze service of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met: 077-2061033.

Werkgebied Glaszetter Venlo

Glaszetter Venlo

Het werkgebied van Glaszetter Venlo

Glaszetter Venlo

Daarom kiest u voor Glaszetter Venlo

Dag & Nacht bereikbaar

Glaszetter Venlo is 24 uur per dag te bereiken. Onze glasspecialist zorgt ervoor dat hij dag en nacht beschikbaar is. Een gebroken ruit komt namelijk altijd op ongelegen momenten.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie.

De snelste glasservice in Venlo

Onze glaszetters worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Door ons uitgebreide netwerk en de grote voorraad kunnen we alle soorten glas leveren. Dubbel glas, enkel glas, figuurglas en elk ander soort glas kunt u vinden bij Glashandel Venlo.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 088-1881244. Onze weekendservice is net zo snel als doordeweeks.

Altijd bereikbaar voor spoed

Heeft u direct een glaszetter nodig? Onze spoedservice staat dag en nacht voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat er binnen 15 minuten iemand op de stoep staat.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Venlo. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Venlo op 077-2061033 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Venlo uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*