1. Glaszetter Weesp nodig?

2. Bel Glaszetter Weesp 0294-224102

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Weesp

Voor het zetten van glas in de omgeving Weesp bent u bij ons aan het juiste adres. Al decennia lang uw vertrouwde glaszetter bij u in de buurt. Ramen in bedrijfspanden, woonhuizen of schuren. Afwijkende maten, zoals extra grote ramen of asymmetrische ramen, bij Glaszetter Weesp moet u wezen. Bel direct even met 0294-224102. Wij staan u graag te woord voor een vrijblijvend advies en schieten direct te hulp als u belt om te melden dat uw raam in stukken ligt. Binnen een half uur zijn wij ter plaatse. Ook als u ’s nachts belt verhelpen wij het probleem. Vakkundig tapen we de resten af en plaatsen we een noodvoorziening. De volgende ochtend zetten we het glas. Glaszetter Weesp, uw erkende glasspecialist.

 

glasservice vinkje24/7 Bereikbaar glasservice vinkjeVoordelig glasservice vinkjeVakkundig glasservice vinkjeBetrouwbaar

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Weesp. Tot uw dienst.

Glasschade Weesp

Hebben de inbrekers het op uw huis voorzien? Zijn zij op klaarlichte dag via de achtertuin bij u binnen gekomen? Dat is wel even schrikken en dat wilt u geen tweede keer meemaken! U bent niet alleen van uw spullen beroofd maar ook van uw woonplezier. U kunt gelukkig vertrouwen op Glaszetter Weesp. Wij zorgen dat alles er snel weer picobello bij staat. Eén belletje met 0294 224102 en wij zijn binnen een half uur ter plaatse. Dag en nacht bereikbaar.

24-uurs glasservice Weesp

Wij hebben een speciale glasservice, waar u dag en nacht bij terecht kan voor alle soorten glas en bij alle soorten glasschade. Wij werken in de hele omgeving van Weesp. Fijn om te weten dat u dus uw nachtrust niet kwijt bent als er per ongeluk of expres uitgerekend bij u een ruit sneuvelt in de nacht. We zullen eerst een noodvoorziening plaatsen en er ‘s ochtends  voor terug komen. Ook zijn we zeven dagen per week geopend en altijd onderweg om u snel uit de brand te kunnen helpen.

Raam vervangen Weesp

Is al het raamwerk verouderd in uw huis? Dan bent u toe aan het kwaliteitsglas dat Glaszetter Weesp u kan leveren. Voor al uw wensen op het gebied van glas. U wilt toch ook graag dat uw spullen mooi blijven? Dat uw meubels niet verschieten omdat het zonlicht dagelijks op uw bank schijnt of op dat mooie dressoir? Kies daarom voor extra dik zonwerend glas nog voor het te laat is!  Ook dubbel glas vervangen kan erg lucratief zijn op de lange termijn. Laat het ons even weten en maak een afspraak. Wij staan u graag te woord.

Raam kapot Weesp

Last van ruitschade? Voor alle soorten glasschade staat Glaszetter Weesp graag voor u klaar. Of het nu een afwijkende maat is of gewoon een standaard maat, wij kunnen het u bieden. Bel voor advies met 0294-224102. Wist u dat u wij ook zeven dagen per week bereikbaar zijn? Overdag en ’s nachts? Niemand weet wanneer, maar vervelend is het wel. En dan wilt u het liefst dat het zo snel mogelijk achter de rug is.

Glashandel Weesp

Zoekt u een betrouwbaar adres voor alle soorten glas- en raamschade? Dan moet u zijn bij Glaszetter Weesp. Wij garanderen kwaliteit en altijd een snelle afhandeling van de geleden schade. Voorrijkosten en montagekosten worden niet in rekening gebracht, want deze zit in de prijs inbegrepen. Zo betaald u nooit teveel. De glashandel in Weesp, wij maken het verschil!

Werkgebied Glaszetter Weesp

glaszetter Weesp

Het werkgebied van glaszetter Weesp

Glaszetter Weesp

Daarom kiest u voor Glaszetter Weesp

Dag & Nacht bereikbaar

Glaszetter Weesp is 24 uur per dag te bereiken. Onze glasspecialist zorgt ervoor dat hij dag en nacht beschikbaar is. Een gebroken ruit komt namelijk altijd op ongelegen momenten.

Wij zijn altijd voordelig

Glaszetter Weesp is altijd voordelig. Dat komt omdat we een groot netwerk aan glasleveranciers gebruiken waardoor we hoge kortingen kunnen krijgen en geven. Dat bekent altijd het meeste voordeel voor onze klanten.

De snelste glasservice in Weesp

Onze glaszetters worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Door ons uitgebreide netwerk en de grote voorraad kunnen we alle soorten glas leveren. Dubbel glas, enkel glas, figuurglas en elk ander soort glas kunt u vinden bij Glashandel Weesp.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 0294-224102. Onze weekendservice is net zo snel als doordeweeks.

Altijd bereikbaar voor spoed

Heeft u direct een glaszetter nodig? Onze spoedservice staat dag en nacht voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat er binnen 15 minuten iemand op de stoep staat.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Weesp. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Weesp op 0294-224102 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Weesp uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*