1. Glaszetter Zeist nodig?

2. Bel Glaszetter Zeist 030-7601228

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Zeist

Bevindt u zich in Zeist of omgeving en heeft u een glaszetter nodig? Heeft u misschien last van glasschade en wilt u uw raam graag zo snel mogelijk vervangen? Bij Glaszetter Zeist begrijpen onze glasspecialisten hoe vervelend dit kan zijn. Daarom hanteren we bij Glaszetter Zeist een nooddienst, welke 24 uur per dag bereikbaar is. Deze nood dienst is zelfs in het weekend actief! Met deze dienst kunnen wij op elk moment een noodvoorziening komen plaatsen. Zo hoeft u nooit naar bed met een raam dat in gruzelementen ligt. In heel de regio Zeist hebben wij een reputatie opgebouwd als betrouwbare, vakkundige en snelle glazenzetter. Deze reputatie bewijzen onze glasspecialisten maar al te graag, dus mits u met glasschade zit: bel 030-7601228 en wij komen meteen langs.

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Direct. Tot uw dienst.

Glasschade Zeist

Als glaszetter hebben we nooit te klagen in Zeist. Er zijn veel verschillende mogelijke oorzaken voor glasschade, waarvan we al een hoop hebben meegemaakt dankzij 60 jaar aan ervaring. Schroom dus niet om contact op te nemen bij glasschade, onze glasspecialisten kijken nergens meer van op. Dankzij deze grote bron van ervaring kunnen ze bovendien elke situatie aan, ongeacht uw soort glas of vorm van de raam. Ook ramen die op moeilijk gelegen plekken zitten zijn voor ons geen obstakel. Zelf ervaren? U kunt ons altijd bereiken op 030-7601228 voor meer informatie of om een afspraak te maken.

24-uurs glasservice Zeist

Om de vele soorten en instanties van glasschade aan te kunnen, hanteren we bij Glaszetter Zeist een 24 uur  service. Met deze service staan onze glasspecialisten de hele dag klaar om glasschade te verhelpen. Deze service bieden we ook aan in het weekend, zodat u letterlijk de hele week terecht kunt bij Glaszetter Zeist. Omdat de oorzaken van glasschade geen negen tot vijf mentaliteit hebben, hebben wij dat ook niet.

Raam vervangen Zeist

Ligt uw raam in duizend kleine stukjes? Of heeft u misschien een klein barstje dat u niet vertrouwt? Wat de motivatie dan ook is, voor het vervangen van uw raam kunt u altijd terecht bij Glaszetter Zeist. Met onze 24 uurs service kan dit op elk gewenst moment, zodat het u dag hopelijk zo weinig mogelijk onderbreekt. Onze glasspecialisten hebben met meer dan 60 jaar aan ervaring bovendien een hoge mate van vakkundigheid. Hiermee is geen enkel raam teveel gevraagd, en kunnen wij u snel en pijnloos verder helpen.

Dubbel glas Zeist

Ook voor het plaatsen van dubbel glas bent u bij Glaszetter Zeist aan het goede adres. Zeker als u nog vooral enkel glas heeft kan de overstap erg verstandig zijn. Dubbel glas isoleert namelijk een stuk beter, zowel qua temperatuur en geluid. Bovendien is dubbel glas ook een stuk steviger, wat u in de toekomst hopelijk weer glasschade scheelt! Voor meer informatie of advies over dubbel glas kunt u ons altijd telefonisch bereiken op onze 24-uurs lijn: 030-7601228.

Glashandel Zeist

Naast het plaatsen van glas zijn we bij Glaszetter Zeist ook trots op onze status als erkende glashandelaar. Bij Glashandel Zeist nemen we namelijk alleen genoeg met glas van de hoogste kwaliteit. Hierbij voeren wij ten allen tijden een breed assortiment aan glas, van enkel en dubbel glas tot speciale glassoorten zoals brandwerend glas. Voor meer informatie kunt u altijd onze glasspecialisten bellen via 030-7601228.

Werkgebied Glaszetter Zeist

Glaszetter Zeist

Het werkgebied van Glaszetter Zeist

Glaszetter Zeist

Daarom kiest u voor Glaszetter Zeist

Dag & Nacht bereikbaar

Glaszetter Zeist is 24 uur per dag te bereiken. Onze glasspecialist zorgt ervoor dat hij dag en nacht beschikbaar is. Een gebroken ruit komt namelijk altijd op ongelegen momenten.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie.

De snelste glasservice in Zeist

Onze glaszetters worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Door ons uitgebreide netwerk en de grote voorraad kunnen we alle soorten glas leveren. Dubbel glas, enkel glas, figuurglas en elk ander soort glas kunt u vinden bij Glashandel Zeist.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 088-1881244. Onze weekendservice is net zo snel als doordeweeks.

Altijd bereikbaar voor spoed

Heeft u direct een glaszetter nodig? Onze spoedservice staat dag en nacht voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat er binnen 15 minuten iemand op de stoep staat.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Zeist. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Zeist op 030-7601228 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Zeist uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*