1. Glaszetter Zutphen nodig?

2. Bel Glaszetter Zutphen 0575-229011

Snel contact met Glaszetter Direct

3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u

Glaszetter Zutphen

Voor het vervangen en repareren van uw ramen en ruiten bent u bij Glaszetter Zutphen in goede handen. Of u nou uw raam wilt vervangen vanwege een kleine barst of een ruit heeft die compleet in gruzelementen ligt, onze specialisten plaatsen snel en vakkundig een nieuw raam. Bovendien is Glaszetter Zutphen 24 uur per dag, en 7 dagen per week, open. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor glasschade, ongeacht tijdstip. Bij contact kan ons vakkundig personeel binnen 30 minuten bij u zijn, waardoor u zo snel mogelijk verder kunt met uw dag. In overleg met u zullen ze vervolgens de geschikte oplossing vinden, zodat u weer jaren vooruit kunt met nieuw en betrouwbaar glas. Het is niet voor niets dat wij in Zutphen én omgeving bekend staan als de bekendste Glaszetter. Bel 0575-229011 om deze belofte zelf te ervaren.

Glaszetter Amstelveen

Even voorstellen: Ik ben Sjors, ik ben al twaalf jaar werkzaam bij Glaszetter Direct. Tot uw dienst.

Glasschade Zutphen

Last van glasschade door een erg enthousiaste voetbal? Of misschien een vogel die verdwaald was? Er zijn immers zoveel situaties te bedenken waarbij onze glasspecialisten u van dienst kunnen zijn. Ongeacht de oorzaak, bij glasschade helpen onze glasspecialisten u graag weer verder. Onze specialisten hebben niet alleen jaren aan ervaring, ze staan altijd voor u klaar. Door deze combinatie van vakkundigheid en betrouwbaarheid kunnen onze glaszetters elke situatie aan. Dus glas gebroken? Geen zorgen, Glaszetter Zutphen staat voor u klaar!

24-uurs glasservice Zutphen

Bij glasschade wil je dit natuurlijk het liefst zo snel mogelijk opgelost hebben. In de praktijk wil dit echter nog weleens lastig blijken, zeker als de reparatie op een werkdag ingepland moet worden. Aangezien wij het bij Glaszetter Zutphen zonde zouden vinden als u hier een vrije dag voor moet nemen, presenteren wij trots onze 24-uurs glasservice Zutphen. Onze glasspecialisten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om uw glasschade te verhelpen. Bovendien streven onze glaszetters ernaar om binnen een half uur op locatie te zijn, zodat de reparatie zo snel mogelijk uitgevoerd kan worden. Zoals u ziet, u kunt vertrouwen op Glaszetter Zutphen.

Raam vervangen Zutphen

Ligt heel uw raam in kleine stukjes? Of heeft uw raam misschien een aantal kleine barstjes opgelopen over de jaren? Het kapot gaan van uw ruit gebeurt altijd op momenten dat het net niet uitkomt. Hierom staan wij bij Glaszetter Zutphen 24 uur per dag voor u klaar. Wij kunnen uw kapotte ruit meteen afplakken, zodat u weer gerust verder kunt met uw dag. Dus ook met spoed toe aan het vervangen van uw raam? Bel dan met 0575-229011 voor een snelle interventie. Natuurlijk kunt u ook zonder spoed gewoon bij ons terecht.

Raam kapot Zutphen

Bij Glaszetter Zutphen hebben we allerlei soorten glas gezien over de jaren. In 60 jaar hebben onze glasspecialisten alles gezien, enkel glas en dubbel glas, maar ook allerlei vormen en maten. Ook speciale soorten glas zoals brandwerend glas zijn geen probleem voor onze specialisten. Als u dus met een kapot of gebroken raam zit bent u bij ons aan het juiste adres. Onze experts kunnen u snel en vakkundig adviseren of meteen verder helpen, ongeacht uw probleem. Werken met glas is onze passie.

Glashandel Zutphen

Als u opzoek bent naar een erkende glashandel in Zutphen of omgeving hoeft u niet verder te zoeken. Glaszetter Zutphen handelt enkel in de beste kwaliteit glas. Ook qua assortiment kunnen wij welke vraag aan, of het nou om dubbel glas of enkel glas gaat. Maar ook speciale soorten glas zoals brandwerend glas hebben wij in overvloed. Bij Glaszetter Zutphen bent u dus aan het juiste adres voor al uw glas benodigdheden. Wilt u meer weten? Bel dan met 0575-229011.

Werkgebied Glaszetter Zutphen

Glaszetter Zutphen

Het werkgebied van Glaszetter Zutphen

Glaszetter Zutphen

Daarom kiest u voor Glaszetter Zutphen

Dag & Nacht bereikbaar

Glaszetter Zutphen is 24 uur per dag te bereiken. Onze glasspecialist zorgt ervoor dat hij dag en nacht beschikbaar is. Een gebroken ruit komt namelijk altijd op ongelegen momenten.

Wij zijn altijd voordelig

Omdat wij glas altijd op voorraad hebben houden we de kosten laag. Bovendien is er altijd een glasspecialist in de buurt. Zo houden we de voorrijkosten laag bij een ruit reparatie.

De snelste glasservice in Zutphen

Onze glaszetters worden geroemd om de snelheid van werken. Door ons grote netwerk, in combinatie met de grote voorraad van glas, hebben wij vaak een razendsnelle oplossing.

Alle soorten glas

Door ons uitgebreide netwerk en de grote voorraad kunnen we alle soorten glas leveren. Dubbel glas, enkel glas, figuurglas en elk ander soort glas kunt u vinden bij Glashandel Zutphen.

Weekend glaszetter

Onze glasspecialist is ook in het weekend gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld op een zondagavond ruitschade? U kunt ons gewoon bellen op 088-1881244. Onze weekendservice is net zo snel als doordeweeks.

Altijd bereikbaar voor spoed

Heeft u direct een glaszetter nodig? Onze spoedservice staat dag en nacht voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat er binnen 15 minuten iemand op de stoep staat.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Zutphen. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Zutphen op 0575-229011 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Zutphen uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 15 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen mooie foto te maken van uw oude raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

keurmerken

Offerte aanvragen

offerte aanvragen glas

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw Telefoonnummer*

Uw Postcode*

Omschrijving opdracht*