glaszetter amsterdam voor kantoor

Glaslatten plaatsen

Heb je altijd al willen weten hoe de ruiten van je woning vastzitten? Glaszetter Direct helpt je hier graag bij. Glas is een relatief zwaar goedje wat niet zomaar moet omvallen. Daarom is het belangrijk dat het glas in een woning goed vastzit. Een glaslat is een lat gemaakt van hout, aluminium of kunststof om uw raam vast te zetten in het kozijn. Glaslatten plaatsen gebeurt vaak met kleine spijkertjes die in het kozijn gehamerd worden. Daarna wordt er kit over de glaslat heengezet zodat de spijkers niet gaan roesten. Daarna kun je de glaslatten samen met het kozijn schilderen. Veel werk? Wij helpen je graag.

De kit die gebruikt wordt is vaak acrylaatkit of siliconenkit. Deze zorgt ervoor dat er geen water onder kan lopen zodat er houtrot kan ontstaan. De beste soort kit om glaslatten goed vast te zetten is beglazingskit. Deze speciale kit is echt ontwikkeld voor het vastzetten van ruiten en ramen. Meer over het zelf plaatsen van dubbel glas ramen.

Natuurlijk hoef je dit werk niet allemaal zelf te doen. Glaszetter Direct helpt je er graag bij. Als je een kapotte ruit hebt en je glas is kapot dan moeten de glaslatten er natuurlijk ook af. Kijk als dit gebeurt wel goed uit voor de scherpe scherven. Deze steken vaak nog uit de ruit wanneer de ruit kapot gegaan is.

Glas laten vervangen in Amsterdam?
Heeft u een woning of bedrijf en heeft u een ervaren en betaalbare glaszetter nodig? Wij begrijpen hoe moeilijk het is om een betrouwbaar glaszettersbedrijf te vinden in een grote stad. Gelukkig heeft onze glasservicecentrale een breed netwerk van geselecteerde glaszetters in Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag, Groningen, Breda of bekijk hier al onze andere locaties.

Geplaatst in Geen categorie.