De Slotenmaker

Glasreparatie van Glaszetterdirect

Glasreparatie van Glaszetterdirect is het Nederlandse netwerk van erkende glaszetters. Heeft u een situatie waarbij uw woning, schuur of bedrijfspand ruitschade heeft en dus glasreparatie nodig heeft?

Glasreparatie van Glaszetterdirect is het Nederlandse netwerk van erkende glaszetters. Heeft u een situatie waarbij uw woning, schuur of bedrijfspand ruitschade heeft en dus glasreparatie nodig heeft? Kom dan meteen in contact met onze glaszetters. Onze specialisten zijn vakmensen die een glasreparatie zeer kundig uitvoeren, zonder enige sporen achter te laten. De glasspecialisten van glaszetterdirect doen glasreparatie voor veiligheidsglas , maar ook vensterglas zoals enkelglas, dubbelglas, isolatieglas en andere glassoorten. De glasreparatie wordt volgens de NEN norm uitgevoerd. Dit geeft u als klant een zekerheid dat de glasreparatie goed uitgevoerd is. Door de toegepaste kennis en de kwaliteitseisen die gesteld worden, zult u geen scheuren of lekkage meer moeten krijgen. Door de glasreparatie zou u direct profijt moeten hebben. Onze glasspecialisten komen snel bij u langs en repareren diverse soorten ruiten: van groot tot klein, van enkel glas tot dubbel glas en zelfs brandwerend glas. Uiteindelijk kunt u kunt rekenen op een glasreparatie met een perfect eindresultaat, waar u hopelijk lang van zult genieten.

Voor glasreparatie 24/7 bereikbaarheid

Ook voor een snelle en goede glasreparatie, kunt u te allen tijde kunt u contact met ons opnemen, aangezien wij 24 uur per dag bereikbaar zijn voor u. Dit geldt voor zowel door de week als in het weekend. Uiteraard kunt u ook op feestdagen bij ons terecht, want ook dan staan onze glasspecialisten voor u klaar. Maak nu een afspraak door direct met ons te bellen op 088-1881244 of door het contactformulier in te vullen.

Bel de lokale glaszetter: 088 1881244
Glaszetter werkgebied

Betrouwbare glaszetters, ook bij u in de regio.

Werkgebieden van de glaszettersbedrijven:

Ruiten beschadigd of stuk? Wij verzorgen de glasreparatie voor u!

Of het nu gaat om een scheur, een gat, een barst of een raam dat gebroken is, de specialisten van glaszetterdirect zijn die specialisten die u direct kunnen helpen. Wij repareren elke type ruit dat gebroken is of eruit ligt, zodat uw woning of bedrijfspand weer veilig is en dat u zich ook weer veilig voelt. Wij snappen als geen ander dat het heel vervelend is om beschadigde ruit te hebben. Een ruit dat niet snel gerepareerd wordt, kan nare gevolgen voor u en uw woning hebben. Denk bijvoorbeeld aan de tocht die ontstaat in huis of regenwater dat naar binnenkomt, dat wilt u toch niet? Of scherven waaraan u of andere gezinsleden zich kunnen bezeren. Tevens kan er een kostenpost ontstaan, waar u niet op zit te wachten. Daarom is het noodzakelijk dat er direct en snel gehandeld wordt om de glasreparatie uit te voeren. Schakel daarom de glasreparatie specialisten in van Glaszetterdirect. Wij zorgen ervoor dat uw woning weer in goede staat leefbaar wordt. Het is natuurlijk totaal geen pretje als u een raam heeft dat beschadigd is. Storm, regen en bijkomende harde windvlagen kunnen op ieder moment van de dag schade aan uw huis geven. Tijdens de minder zonnige maanden loopt u ook nog eens het risico het snel koud in huis kan worden. Daarom is glasreparatie ook van essentieel belang. Dit dient dan ook juist en vakkundig gedaan te worden. Doordat het pand of uw woning niet goed meer goed afgesloten is, loopt u ook nog loopt u kans op diefstal. Neem snel contact met ons op en voorkom dit soort problemen door contact met ons op te nemen. Ook voor HR++ glas plaatsen komen onze glasspecialisten graag bij u langs. Wij rijden snel naar u toe en zorgen voor een goede oplossing.

Kapotte ramen laten repareren of vervangen met onze glasreparatie service.

Een kapotte raam kan elk moment van de dag ontstaan en dus zeer vervelend zijn voor een ieder die hier mee te maken heeft. Juist om die reden hebben wij glasspecialisten, die snel en vakkundig glasreparaties uit kunnen voeren. Het raamwerk wordt vakkundig onder handen genomen. Na een analyse van de specialist, wordt er gestart met de glasreparatie werkzaamheden. De werkzaamheden zijn als volgt opgebouwd: Het bestaande glaswerk wordt er eerst uitgesneden en daarna volgt het inmeet proces. Dit is noodzakelijk, want glasreparatie zonder de juiste maten is onmogelijk. Zodra het glaswerk in de juiste maat is gesneden, wordt er ter plekke montage verricht met een nette afwerking. Voor een goede en snelle glasreparatie maken wij natuurlijk gebruik van professionele hulpmiddelen.De desbetreffende specialist, zal er alles aan doen om uw woning weer zo veilig mogelijk te maken. Dag en nacht kunnen kapotte ramen ontstaan en u dus problemen geven. Om die reden staat de glasspecialisten van Glaszetterdirect uit uw omgeving altijd voor u klaar en kunnen gesneuvelde de raamwerken snel en goed repareren. Wij als experts hebben vervangende ruiten in alle soorten en maten beschikbaar. We snijden het glas in de juiste maat en monteren het ter plekke voor met een nette afwerking. U kunt contact opnemen middels 088-1881244.

De glasspecialist van Nederland inschakelen

Maak zo snel mogelijk gebruik van onze deskundigheid op het gebied van glasreparatie in heel Nederland en profiteer vandaag nog van betaalbare prijzen. Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven, dus ook uw glasreparatie van uw bedrijfspand is bij ons in goede handen. Glasrenovatie is ook mogelijk en voor bedrijven. Wilt u het raamwerk van uw woning of bedrijfspand vervangen door bijvoorbeeld beter HR++ isolerend glas? Dan staan wij voor u klaar. Graag voorzien wij u graag van gedegen en helder advies en informatie over de diverse mogelijkheden. Ons team is namelijk op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de diverse glassoorten. Wij volgen tevens de trends in het binnen en buitenland zeer goed, door vakbeurzen te bezoeken. Wij weten als geen ander hoe iedere ruit bevestigd dient te worden en dus ook hoe glasreparaties uitgevoerd dienen te worden. Denk bijvoorbeeld aan glasreparaties i.c.m. de juiste kozijnen van hout en kunststof? Wij regelen het voor u! Wij hanteren bovendien zeer scherpe tarieven, dus neem gauw contact met ons op via 088-1881244. Wij opereren lokaal en hebben een zeer groot landelijk netwerk van specialisten. U wilt snel schakelen met een partij die vakkundig werkzaamheden uit kan voeren. Dan zit u bij ons aan het juiste adres. Door ons lokale bezetting, zijn wij vaak binnen 30 minuten ter plaatsen. Wij begrijpen als geen anders dat u zoekt naar een glaszetter in de directe omgeving van uw huis of kantoorpand om glasreparaties of andere werkzaamheden uit te voeren. Neem contact op met onze glasservice en wij informeren u over de tijdsplanning en de kosten, zodat u weet wat u te wachten staat, wanneer u onze auto met nieuw glas en vakmensen kunt verwachten. Wij doen ons best om u de beste service te verlenen en zijn echt voordelig. Bij spoed kunt u er in principe van uit gaan dat we binnen een half uur bij u zijn. Een glasreparatie aan een woonhuis is vaak ook goed en snel geregeld.

De beste aanpak voor een lage prijs

Op het gebied van glasreparaties leveren wij het beste vakwerk voor een lage prijs en daarnaast komen wij zeven dagen per week in actie om uw glasschade te herstellen, dus ook op zon en feestdagen. Onze glasexperts van Glaszetterdirect weten altijd raad met kapotte ruiten aan uw woning, uw winkel, uw restaurant, uw fabriek, uw schuur, uw kantoorpand enzovoort. Door de jarenlange ervaring en onze vakkundige aanpak bent u gauw geholpen. Tevens worden onze glasspecialisten continu opgeleid, zodat zij op de hoogte zijn van de laatste trends en veiligheidseisen. Heeft u een glasreparatie dat snel uitgevoerd moet worden? Of moet er per direct iemand langs komen voor uw ruitschade te repareren? Neem dan direct contact met ons op en we gaan ons best doen dat we zo snel mogelijk bij u voor de deur staan. Wij zijn bereikbaar via 088-1881244.
Glasreparatie glaszetter

Nieuwe ruiten op iedere locatie

Al het glaswerk dat u heeft in uw ramen en deuren kunnen wij probleemloos vervangen. Wij zijn specialisten en weten goed glasreparaties uit te voeren of nieuwe ruiten te plaatsen. Het doet er ons echt niet toe om welke plek het gaat; binnen of buiten, hoog of laag. Wij beschikken namelijk over allerlei professionele materialen die ons ondersteunen bij onze werkzaamheden, zoals ladders en hoogwerkers, zodat we op iedere locatie ruiten zonder problemen kunnen repareren. Wij zijn echt voorbereid op iedere situatie, dus bel Glaszetterdirect nu of vraag online een offerte aan via het contactformulier.

 

Type beglazing Samenstelling van het glas Geluidsisolatie in decibel
Enkelvoudig gelaagd glas 4 30 dB
Enkelvoudig gelaagd glas 8 32 dB
Niet-akoestisch gelaagd glas 44.2 32 dB
Akoestisch gelaagd glas 44.2 35 dB
Dubbel symmetrisch gelaagd glas 4-15-4 25 dB
Dubbel symmetrisch gelaagd glas 6-16-6 29 dB
Dubbel symmetrisch gelaagd glas 6-15-4 20 dB
Dubbel symmetrisch gelaagd glas 6-15-10 34 dB
Dubbel eenzijdig gelaagd glas 6-15-55.2 35 dB
Dubbel akoestisch gelaagd glas 8–15–66.2A 39 dB
Dubbel akoestisch gelaagd glas 10–20–44.2A 41 dB
Dubbel tweezijdig akoestisch gelaagd glas 66.2A–20–44.2A 42 dB
Dubbel tweezijdig akoestisch gelaagd glas 66.2A–15–88.2A 47 dB
Drievoudig gelaagd glas 4–16–4–16–4 27 dB
Drievoudig akoestisch gelaagd glas 6–12–4–12–44.1A 37 dB
Drievoudig tweezijdig akoestisch gelaagd glas 44.1A–12–4–12–44.1A 41 dB
Drievoudig tweezijdig akoestisch gelaagd glas 66.1A–12–6–12–44.1A 44 dB