1. Glaszetter Aalsmeer nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Aalsmeer

Glasschade komt meestal onverwachts en altijd op een tijdstip dat het u niet uitkomt. Wanneer u met een kapotte ruit zit dan geeft dit een onaangenaam gevoel. Uw woning staat dan ineens bloot aan de verschillende weersomstandigheden, waarbij tocht, regen en wind gemakkelijk uw woning in kan komen. Ook zult u zich niet veilig voelen want met een kapotte ruit is uw woning niet meer optimaal beveiligd. Gelukkig kunt u nu een glaszetter in Aalsmeer bellen om snel van uw glasschade af te zijn. Neem direct contact op met 0297 303144.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas

24 uur per dag en 7 dagen per week

Het kan zomaar onverwachts gebeuren. Een bal vliegt door een raam, of er is een raam kapot geslagen tijdens een inbraak. U wilt dan zo snel mogelijk geholpen worden, zodat uw woning weer veilig is. Wij staan met onze 24-uurs glasservice altijd tot uw beschikking. Of u ons nu op een gewone werkdag belt, in het weekend of midden in de nacht, wij kunnen binnen 30 minuten bij u ter plaatse zijn om de schade te beoordelen.

Wij zullen u adviseren en maatregelen nemen. Soms plaatsen we direct een nieuwe ruit en soms plaatsen we een noodvoorziening tot uw nieuwe ruit gereed is. In ieder geval hoeft u niet meer in paniek te raken bij glasschade, wij zijn bij u in de buurt en zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u beschikbaar.

Bel de lokale glaszetter: 0297 303144

Raam kapot Aalsmeer

Het grote voordeel dat wij bij u in de buurt zitten is dat wij snel bij u ter plaatse kunnen zijn. Wij weten dat het een zeer onaangenaam gevoel geeft, wanneer uw glas kapot is en u niet direct kunt worden geholpen. Wij kennen de omgeving en zullen direct na uw telefoontje in actie komen, zodat we binnen 30 minuten bij u zijn. Zo weet u zich verzekerd van een goede en professionele glaszetter in de buurt en hoeft u zich minder zorgen te maken.

Na beoordeling van de situatie zullen wij overgaan tot het plaatsen van nieuw glas of het plaatsen van een noodvoorziening, zodat uw woning in ieder geval weer veilig is. Als uw glas gereed is, zullen wij in overleg met u, op een moment dat het u uitkomt het glas gaan plaatsen. Is de glasschade een verzekeringskwestie, dan zullen wij u ook hierbij helpen, zodat u dit schadegeval snel kunt vergeten.

Soorten glas

Niet elk raam is hetzelfde. Uw raam kan bestaan uit een speciaal soort glas, zoals brandwerend glas, veiligheidsglas of verduisterend glas. Wij hebben een groot assortiment dat bestaat uit verschillende glassoorten, zodat wij u altijd kunnen helpen. En mocht uw speciale glas niet in voorraad zijn, dan nemen wij contact op met ons uitgebreide netwerk, zodat uw speciale glas toch nog snel geleverd kan worden.

De meeste ramen hebben een standaardmaat en daardoor is het voor ons gemakkelijk om uw raam snel van nieuw glas te voorzien. Het kan natuurlijk zijn dat uw raam een afwijkende maat heeft. Ook dit is voor ons geen enkel probleem. Op professionele wijze zullen wij uw glas nauwkeurig opmeten en het glas perfect voor u op maat snijden, zodat ook uw raam met afwijkende afmeting snel en vakkundig geplaatst kan worden.

Bel de lokale glaszetter: 0297 303144
Glaszetter Aalsmeer

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht bereikbaar.

Dubbel glas

De discussie om woningen zo duurzaam mogelijk te maken is volop bezig. Dit begint met het goed isoleren van woningen. Een goed geïsoleerde woning verliest zijn warmte niet en u kunt enorm besparen op de energiekosten. Naast isolatie van daken en muren, speelt dubbele beglazing een uitermate belangrijke rol in het isoleren van woningen. Nog niet alle woningen zijn namelijk al voorzien van dubbel glas, terwijl dit voor zowel het milieu als uw portemonnee zeer gunstig is.

Naast onverwachte glasschade kunt u ook bij ons aankloppen voor het plaatsen van dubbel glas. Is uw woning nog niet optimaal geïsoleerd met dubbel glas? Dan is dit het moment om het te doen. De prijzen voor dubbel glas zijn gedaald en omdat u veel geld kunt besparen op uw energienota, is dubbel glas aanschaffen een zeer goede investering.

Dubbel glas wordt tegenwoordig al standaard gebruikt in nieuwbouwwoningen. Het meest populaire glas is HR++ glas. Dit is hoogrendementsglas dat bestaat uit twee glasplaten met een tussenruimte die gevuld is met een speciaal soort gas. Hierdoor houdt HR++ glas de koude tegen en houdt het de warmte vast. U verlies geen warmte meer waarvoor u ook moet betalen en bespaart zo erg veel geld.

Vind uw glaszetter Aalsmeer

Of u nu ons noodnummer belt om glasschade zo snel mogelijk te verhelpen of dat u een offerte wilt aanvragen voor het plaatsen van dubbel glas, met ons in de buurt weet u zich verzekerd van een betrouwbare glasservice in uw regio. Schroom niet om ons te bellen, ook als uw glasschade op een tijdstip is ontstaan dat normaal niemand meer bereikbaar is.

Met onze 24/7 glasservice en omdat wij bij u in de buurt zitten, zijn we binnen 30 minuten bij u aanwezig om u uit de problemen te helpen, zodat uw woning weer optimaal is beschermd tegen weersinvloeden en ongenode gasten. Neemt u dus contact met ons op voor de beste glasservice uit uw woonplaats.
Bel direct 0297 303144.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Aalsmeer. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Aalsmeer op 0297 303144 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Aalsmeer uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
Bel de lokale glaszetter: 0297 303144
Glaszetter Amstelveen

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.