Glaszetter Alblasserdam

  1. Glaszetter Alblasserdam nodig?
  2. Bel Glaszetter Alblasserdam 078-2048191
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

De glasspecialisten van glaszetter Alblasserdam staan voor u klaar! Onze expertise is het glas in uw kozijnen. Wij zijn kundig in enkelglas, dubbelglas en glasisolatie. Naast het installeren en isoleren van uw glas, helpen wij u graag een handje in geval van gebroken ruiten. Met onze 24-uurs service staan we dag en nacht voor u klaar. Zelfs in het weekend zijn onze glasspecialisten op pad. Bel direct 078-2048191 voor meer informatie of maak direct een afspraak. Heeft u een noodgeval? Als u belt met glaszetter Alblasserdam staan onze glasspecialisten binnen een half uur op de stoep.

Glasschade Alblasserdam

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig bied Glaszetter Alblasserdam een oplossing bij glasschade. Onze vakspecialisten zijn bekend met alle soorten en maten glas. Onze vakspecialisten weten ook hoe breekbaar glas is. Daarom staan zij 24 uur per dag voor u klaar. Zelfs in het weekend helpen we u met het verwijderen van het gebroken glas en het installeren van een nieuwe, stevige ruit. Neem contact met ons op via 078-2048191 en maak direct een afspraak.

24-uurs glasservice Alblasserdam

Natuurlijk staan we voor u klaar bij schade aan uw ruiten. De glasspecialisten van Glaszetter Alblasserdam weten dat glasschade altijd kan gebeuren. Daarom zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Wij bieden dag en nacht service voor uw gebroken ruiten, zelfs in het weekend. Neem contact op met Glasservice Alblasserdam en wij staan binnen een half uur op uw adres. Met onze 24-uurs glasservice bent u altijd verzekerd van een oplossing bij gebroken glas. Wilt u ook vrijblijvend een afspraak maken? Bel met 078-2048191 voor advies en service op maat!

Het vervangen van een raam is een koud kunstje voor Glaszetter Alblasserdam. Denkt u al langer over nieuwe ruiten voor uw woning? Komt u onverwacht voor glasschade te staan? Wij helpen u graag verder met informatie over glasplaatsing en isolatie. Natuurlijk ruimen wij uw gebroken glas op en plaatsen we nieuwe ruiten in uw kozijnen. Heeft u ramen in een ongewone kleur of vorm? De glasspecialisten van Glaszetter Alblasserdam zijn uitermate geschikt voor deze klus!

De ruiten in uw kozijnen zijn niet tegen elk stootje bestand. Is het u overkomen dat uw ruit is gebarsten? Zoek niet verder en neem contact op met Glaszetter Alblasserdam. Bij spoed staan we binnen een half uur bij u thuis. Ook ’s nachts en in het weekend vervangen wij uw gebroken ruiten en helpen we u verder met de veiligheid van uw woning. Niets zo vervelend als een gebroken ruit, wel zo handig als het snel is opgelost. U vindt ons via 078-2048191. Bel ons voor meer informatie of maak direct een afspraak voor service op maat

Wist u dat u met dubbel glas flink bespaard op uw energierekening? Het houdt de kou buiten en de warmte binnen. U bent veel voordeliger uit door uw enkelglas te vervangen met dubbel glas. Maar wat kost dat en wat levert het op? Neem eens contact op met Glaszetter Alblasserdam voor meer informatie over de voordelen van dubbel glas. Wij geven u graag een vrijblijvend advies. Elk huis heeft een eigen glasprofiel. Wij zoeken graag die van u. Bel met 078-2048191 voor een afspraak met onze glasspecialisten. Met onze 24-uurs service zijn we altijd bereikbaar, ook in het weekend!

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Alblasserdam. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Alblasserdam op 078-2048191 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Alblasserdam uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier