1. Glaszetter Almere nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Almere

Het is zomer. Een gezellig straatfeest is aan de gang. U feest met z’n allen door tot in de late uurtjes. Dan gaat het mis. Twee buurtgenoten gaan met elkaar op de vuist voor uw deur. U krijgt ze niet snel genoeg uit elkaar en voor u het weet is een van de twee met z’n vuist door uw voordeurraam gegaan. Erg vervelend. Juist op zo’n moment, wanneer de stress heerst wil u een partij die het probleem snel en makkelijk voor u oplost. Glaszetter Almere is dan de glaszetter waar u naar op zoek bent. U belt 036 7601181 en wij komen direct naar u toe. Zo kunt u zich richten op het sussen van de ruzie en regelen onze ervaren glaszetters dat er zo snel mogelijk een noodraam geplaatst wordt. Wel zo prettig na zo’n afsluiting.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Almere

Dit is natuurlijk een extreem voorbeeld, maar het krijgen van glasschade kan iedereen overkomen. Of het nu gaat om een ongelukje met de voetbal, een te hard dichtslaand raam en enorme barre weersomstandigheden, het kan altijd zonder dat u het verwacht gebeuren. Glasschade zit in een klein hoekje en de 24-uursservice zorgt ervoor dat u snel zonder zorgen zit.

24-uurs glasservice Almere

Als u last van glasschade hebt, om wat voor oorzaak dan ook, het is zaak dat er snel gehandeld wordt. Daar biedt Glaszetter Almere een 24-uursservice. Via telefoonnummer 036 7601181 zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor al uw problemen. Wij zorgen er na uw telefoontje altijd voor dat we binnen een halfuur ter plaatse zijn. Onze ervaren glaszetters nemen dan de schade bij u in huis op en zorgen voor een gedegen en snelle oplossing. Vaak komt dit neer op het plaatsen van een noodraam. De afspraak voor het plaatsen van het echt raam wordt ook meteen gemaakt, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Bel de lokale glaszetter: 036 7601181

Raam vervangen Almere

Klagen uw kinderen van tocht in de winter? Of snapt u niet waarom u maar blijft en blijft stoken zonder dat het warm wordt. Wij snappen hoe dat komt. U heeft namelijk nog een aantal ramen waar enkel glas in zit. Dit glas isoleert minder goed dan dubbel glas en het is dan ook verstandig om dat te (laten) vervangen. U zult zien dat u minder hoog hoeft te stoken en dat uw kinderen niet meer klagen over tocht en kou.

Raam kapot Almere

Als het raam daadwerkelijk kapot is, heeft u natuurlijk geen keuze. Dan moet u het wel vervangen. U kunt dat uiteraard zelf proberen, maar onze glaszetters staan na één belletje naar 036 7601181 meteen in de startblokken voor u aan de slag te gaan. Snel, makkelijk en klantvriendelijk, dat is onze werkwijze. Het is aan u om dat zelf te ervaren.

Glashandel Almere

Kiest u er om wat voor reden dan ook voor om het glas zelf te vervangen, dan is het verstandig om het glas bij een betrouwbare partij aan te schaffen. Het zou natuurlijk zonde zijn als u een miskoop doet en het raam alsnog binnen korte tijd sneuvelt. Bij Glashandel Almere kunt u terecht voor alle soorten glas. Maten, kleuren en vormen, voor ons is niks een probleem. De kans dat u bij Glaszetter Almere niet slaagt voor uw glas is erg klein!

Bel de lokale glaszetter: 036 7601181
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht bereikbaar.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Almere. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Almere op 036 7601181 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Almere uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
Bel de lokale glaszetter: 036 7601181
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.