Glaszetter Alphen aan den Rijn

  1. Glaszetter Alphen aan den Rijn nodig?
  2. Bel Glaszetter Alphen aan den Rijn 0172-251313
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Zoekt u een glaszetter in Alphen aan den Rijn of omgeving die met spoed uw ramen kunt vervangen? glaszetter Alphen aan den Rijn helpt u graag verder bij glasschade. Omdat onze glasspecialisten snappen hoe vervelend een kapot raam is, zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Bovendien streven wij ernaar om binnen een half uur op locatie te kunnen zijn. Zo kunnen wij u altijd verder helpen ongeacht de situatie. Bij noodgevallen kunnen wij bijvoorbeeld een tijdelijke noodvoorziening plaatsen, en meteen een vervolgafspraak met u maken voor het vervangen van uw raam. Omdat onze specialisten altijd bereikbaar zijn, kan dit op elk gewenst moment plaatsvinden. Onze glasspecialisten zijn niet alleen altijd bereikbaar, met hun jaren aan ervaring hebben ze uw ramen binnen de kortste tijd weer zo goed als nieuw. Woont u dus in Alphen aan den Rijn of omgeving en heeft u last van glasschade? Neem telefonisch contact op via 0172-251313 om zo snel mogelijk een afspraak te maken. Wel zo fijn bij een noodgeval.

Glasschade Alphen aan den Rijn

Glasschade komt veel voor, zeker in drukke steden. Of het nou een rondvliegend object is of een verdwaalde vogel, het is altijd vervelend. In dit soort situaties wilt u zo snel mogelijk uw raam gerepareerd hebben, zodat u weer verder kunt met u dag. Bij Glaszetter Alphen aan den Rijn snappen wij u frustraties, en helpen onze vakkundige glaszetters u snel en effectief. Onze glasspecialisten zijn al 60 jaar actief in dit vak, en hebben ervaring met allerlei verschillende ramen. Voor het plaatsen of vervangen van uw ramen bent u bij Glaszetter Alphen aan den Rijn dus aan het goede adres!

24-uurs glasservice Alphen aan den Rijn

Bij glasschade is er vaak sprake van een spoedgeval; u heeft geen zin om de hele dag op uw open raam te passen. Om dit probleem zo snel mogelijk te kunnen verhelpen heeft Glaszetter Alphen aan den Rijn dan ook een speciale 24-uurs glasservice. Deze glasservice is 7 dagen per week bereikbaar, voor de hele regio Alphen aan den Rijn. Bovendien streven onze glasspecialisten ernaar om binnen een half uur op locatie te kunnen zijn. Wij staan altijd voor u klaar.

Last van een gebroken raam? Een flinke barst waar u zich niet zo goed bij voelt? Laat uw raam vervangen voor het te laat is! Zelfs bij kleine barstjes verliest het raam al een hoop van haar stevigheid. Voorkom een kapotte ruit die over uw vloer ligt, en laat het raam vervangen. Om dit zo pijnloos mogelijk voor u te maken, is onze glaszetter service 24 uur per dag bereikbaar. Wij staan altijd voor u klaar, desnoods om een noodvoorziening te maken. Bel Glaszetter 0172-251313 om pijnloos en snel uw raam te vervangen.

Is uw raam kapot en weet u niet wat u moet doen? Geen zorgen! Glaszetter Alphen aan den Rijn plaatst diverse soorten glas. Met ruim 60 jaar ervaring hebben onze glasspecialisten alle soorten al gezien, en zal niks ze dus meer doen op kijken. Of u nou dubbel of enkel glas heeft, onze glasspecialisten vervangen uw raam professioneel en snel.

Naast het plaatsen van glas kunnen onze glasspecialisten u ook verder helpen bij de handel in glas. Bij glaszetter Alphen aan den Rijn nemen wij enkel genoeg met de hoogste kwaliteit glas, of het nou om dubbel, enkel of speciaal glas gaat. Ook voor bijvoorbeeld brandwerend glas kunt u bij ons terecht. Als u meer informatie wilt over ons glas assortiment, graag advies wilt inwinnen voor uw specifieke situatie, of simpelweg een bestelling wilt plaatsen kunt u ons telefonisch bereiken via het volgende nummer: 0172-251313.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Alphen aan den Rijn. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Alphen aan den Rijn op 0172-251313 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Alphen aan den Rijn uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier