Glaszetter Amersfoort

  1. Glaszetter Amersfoort nodig?
  2. Bel Glaszetter Amersfoort 033-2048566
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Bent u opzoek naar een ervaren glazenzetter in Amersfoort of omgeving? Bij glaszetter Amersfoort hebben onze glasspecialisten ruim 60 jaar aan ervaring. Voor ons is glas meer dan een vak, het is een passie. Omdat je nooit gek wordt van je passie, zijn wij dan ook altijd bezig met glas. Dit is terug te zien in onze vakkundigheid, maar ook in onze 24-uurs service. Zo kunt u altijd bij ons terecht, ongeacht tijdstip of probleem. Ook samen met onze specialisten uw probleem bekijken? Bel 033-2048566 om een afspraak te maken of meer informatie in te winnen.

Glasschade Amersfoort

Glas blijft aan het einde van de dag een kwetsbaar materiaal. Het kan op honderden, zo niet duizenden, manieren beschadigd raken. Veel van deze manieren hebben onze glasspecialisten al voorbij zien komen. Of u nou dankzij een bekende of juist nieuwe oorzaak met glasschade zit, bij glaszetter Amersfoort staan wij altijd voor u klaar. Ook bij spoed kunnen onze glasspecialisten u altijd verder helpen.

24-uurs glasservice Amersfoort

Om u altijd ten dienst te kunnen zijn, zijn onze glasspecialisten 24 uur per dag bereikbaar. Zo kunnen we des gewenst ook in de avond of nacht een raam komen vervangen. Dus ook nachtuilen zijn meer dan welkom bij Glaszetter Amersfoort! Voor het maken van een afspraak kunt u ook 24 uur per dag gebruiken maken van onze telefoonlijn. In het geval van spoed kunnen onze glasspecialisten bovendien ook gewoon in de nacht bij u langs komen. Wij streven er zelfs naar om ten alle tijden binnen een half uur na contact op locatie te kunnen zijn.

Of u nou kampt met een kapot of verouderd raam, voor het vervangen van uw raam kunt u altijd terecht bij de specialisten van Glaszetter Amersfoort. Ongeacht de soort glas of vorm van uw raam, hebben wij uw raam weer zo goed als nieuw in een handomdraai. Dankzij onze flexibele medewerkers gebeurt dit bovendien niet alleen snel, maar kan het ook op elk moment van de dag. Glaszetter Amersfoort: vakkundig en snel.

Zoekt u meer informatie of advies over dubbel glas? Erg verstandig! De overstap naar dubbel glas brengt vele voordelen met zich mee. Bij Glaszetter Amersfoort kunnen wij deze overstap dan ook alleen maar aanmoedigen. Dubbel glas is niet alleen een stuk veiliger en steviger door de extra laag glas, het isoleert ook een stuk beter. Zo kunt u geluidsoverlast tegengaan, en houdt het de kou beter buiten tijdens de winter. Zo kan dubbel glas u weer kosten qua verwarming besparen! Voor meer informatie, het inwinnen van advies of maken van een afspraak kunt u ons altijd telefonisch bereiken via 033-2048566.

Onze passie voor glas uit zich niet alleen in het plaatsen van glas, ook blijkt het bij de handel van glas. Bij glashandel Amersfoort nemen we namelijk alleen genoegen met glas van de hoogste kwaliteit. Tel hier een breed assortiment aan glassoorten bij op en u kunt zien dat we onze bewering waar maken. U kunt altijd langskomen of telefonisch contact opnemen (033-2048566) met Glashandel Amersfoort. Of het nou voor het inwinnen van advies is, voor het plaatsen van een bestelling of gewoon om informatie over glas in te winnen.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Amersfoort. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Amersfoort op 033-2048566 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Amersfoort uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier