Glaszetter Amsterdam

 1. Glaszetters in Amsterdam
  Welke glaszetters zijn in de buurt?
 2. Bel direct een glaszetter 020-7600875
 3. Binnen 30 minuten
  Waar u ook bent in Amsterdam

De glasservicecentrale voor Amsterdamse glaszetters Heb je een woning of bedrijf in Amsterdam en heb je een ervaren en betaalbare glaszetter nodig? Wij begrijpen hoe moeilijk het is, om een betrouwbaar glaszettersbedrijf te vinden in een grote stad. Gelukkig heeft onze glasservicecentrale een breed netwerk van geselecteerde glaszetters in Amsterdam.

Bel je onze glasservicecentrale? Dan staat er altijd binnen 30 minuten een betrouwbare glaszetter voor de deur. Waar je ook bent.

Hulp bij ruitschade in jouw stadsdeel in Amsterdam

Wij verbinden jou graag met een beschikbare glaszetter in het stadsdeel van Amsterdam waar u hulp nodig heeft. We zijn dag en nacht bereikbaar voor (spoed)reparaties aan gebroken ruiten en kozijnen.

Glasreparatie bij schade aan ramen na inbraak

Schade na een inbraak moet snel en vakkundig worden hersteld. Voor winkeliers en andere ondernemers is niet alleen de beveiliging van de inboedel belangrijk. Schade aan de gevel zorgt ook voor een storend aangezicht vanaf de straatkant. Om snel weer te komen tot een mooi aangezicht, laten de door ons geselecteerde Amsterdamse glasspecialisten jou niet zitten met een plank in het kozijn.
 • Zorg dat jij en omstanders niet gewond raken door scherven ontstaan door de glasschade.
 • Bel direct Glaszetter Amsterdam. Je krijgt direct een beschikbare glaszetter in Amsterdam aan de telefoon.
 • Je legt de glaszetter uit welke schade er is ontstaan aan ruiten en kozijn. Ook geef je jouw adresgegevens aan hem door.
 • Vraag de glaszetter om een kostenindicatie vooraf. Een kostenschatting kan meestal telefonisch worden gegeven.
 • Blijf aanwezig. Binnen 30 minuten staat de glaszetter op stoep om de situatie voor jou op te lossen.
 • Jouw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen foto te maken van de schade.

Voor grote klussen waar je langere tijd een glashandel voor nodig hebt, bijvoorbeeld: renovatiewerk, (nieuw)bouwprojecten en het monteren van dubbelglas glasisolatie, geeft de lokale glaszetter jou graag een helder prijsopgave. Bel naar het nummer in uw beeld voor een maatwerk advies.

 • Lokale Amsterdamse glashandels
 • Alleen glashandels met heldere prijsopgaven
 • Compleet advies woonisolatie en beveiliging
 • Lekvrij monteren van kozijnen en glasisolatie
 • 25 jaar garantie op dubbel glas

Woon je op een verdieping in Amsterdam? Of heb je op een hoge verdieping schade aan jouw ramen of kozijnen? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen, zodat je een glaszetter en glashandel krijgt die jou kan helpen met werken op hoogte.

Ramen zijn ontzettend zwaar en kunnen niet altijd omhoog worden getild. Soms is een speciale lift nodig, een steiger, of een hoogwerker. Veel kleine glaszetters kunnen jou niet helpen, als zwaar glas op een of meerdere verdiepingen hoog moet worden gemonteerd.

Heb je bijvoorbeeld een klus op de derde verdieping? Dan mogen de glasmonteurs jouw ramen niet plaatsen met ladders.

Glaszetters die niet zijn aangesloten bij een betrouwbare glasservice rekenen jou soms veel extra hoge kosten voor de huur van een steiger of hoogwerker, omdat zij geen toegang hebben tot betaalbaar materiaal. Zeker in een grote stad als Amsterdam, zul je veel mensen vinden die jou geen redelijke facturen schrijven. Daarnaast is het belangrijk dat jouw Amsterdamse glaszetters zich goed aan de regels houden, omdat je anders niet verzekerd bent tegen glasschade.

Nog een voordeel van de Amsterdamse glaszettersbedrijven die bij onze glasservice zijn aangesloten, zijn de vakkundige slotenmakers, beveiligingsspecialisten, isolatiespecialisten, loodgieters, dakwerkers en schilders die de bij ons aangesloten bedrijven in Amsterdam vaak in dienst hebben.

Omschrijf duidelijk jouw opdracht voor het laten doen van renovatiewerk, reparatiewerk en (nieuw)bouwprojecten. Zo krijg je de meest complete oplossing tegen een voordelig tarief.

Ga je verbouwen? Wil je een pand renoveren? Of wil je een nieuw bouwproject starten? Zowel ondernemers als particulieren in Amsterdam kunnen bij onze glaszetters terecht. Zij maken graag een heldere offerte, om een beeld te geven van alle kosten die bij jouw klus komen kijken.

Wij zorgen dat je met een betaalbare glaszetters kosten bespaart en verbinden jou alleen met glashandels in Amsterdam die jouw klus daadwerkelijk kunnen uitvoeren.

Offerteformulier

Offerteformulier