Glaszetter Asten

  1. Glaszetter Asten nodig?
  2. Bel Glaszetter Asten 0164-321023
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Heb je een glaszetter nodig in de regio Asten? Binnen een half uur staat er een glaszetter bij jou op de stoep, ook ‘s avonds en in het weekend. In sommige gevallen wordt er eerst noodvoorziening geplaatst. En later wordt de echte ruit geplaatst. Je wordt altijd op de hoogte van de gang van zaken, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook voor uitgebreidere klussen kun je bij de glaszetter terecht. Denk hierbij aan het bouwen, van een serre of het plaatsen van nieuwe kozijnen met HR glas. De glaszetter komt graag langs op locatie: bij jou thuis, of op het werk, om jouw wensen te bespreken en een maatwerk offerte op te stellen. Neem contact op met het telefoonnummer, dat in de groene knop staat.

Glasschade Asten

Heb je glasschade in de regio Asten? Neem dan direct contact op, zodat jouw ruit kan worden vervangen. Glaszetter Asten is binnen een half uur op locatie. Dus heb je bezoek gehad van een inbreker? En zit je in weer en wind in jouw huis, dan ben je bij glaszetter Asten aan het goede adres. Zij vervangen jouw raam op vakkundige wijze, ook als het gaat om dubbel of hoogrendementsglas. Heb je schade aan jouw winkel of kantoorpand? Kies dan voor veiligheidsglas. Je komt ook in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen, als jouw woning of winkel voldoet aan een aantal eisen. Bovendien kun je korting krijgen op jouw inboedelverzekering, als je over dit keurmerk beschikt.

24 uurs glasservice Asten

Bij een gebroken ruit neem je direct contact op met de glaszetter. Binnen een half uur staan zij bij jou op de stoep, om jouw ruit te vervangen. Ook ‘s avonds en in het weekend. Dankzij de zestigjarige ervaring, zijn zij in staat om alle soorten glas vakkundig te installeren. Niet alleen voor het vervangen van jouw beschadigde glas, maar ook voor het installeren van een serre of schuifpui kun je bij hun terecht. Ze komen graag op locatie bij jou thuis of op het werk, om jouw wensen te bespreken en om een maatwerk offerte op te stellen.

Je zou het misschien niet verwachten, maar hoogrendementsglas is tegenwoordig het populairste glas en daardoor ook steeds betaalbaarder. Je kunt er aanzienlijk mee op jouw energierekening besparen. Bovendien kun je subsidie ontvangen als jij jouw woning laat isoleren. Het laten plaatsen van HR glas in jouw woning is een flinke investering, maar betaalt zich terug doordat jou flink op jouw energiekosten bespaart. HR glas zorgt niet alleen voor warmteisolatie, maar ook voor een betere geluidsisolatie. Neem vandaag nog contact op met een glaszetter in de regio Asten.

Je komt terug van vakantie, of een avondje uit, en komt erachter dat je ongewenst bezoek hebt gehad. Laat jouw ruit direct vervangen door een vakkundige glaszetter in de regio Asten. Door onze ruime ervaring en aantrekkelijke inkooptarieven kunnen we jouw raam op betrouwbare wijze en tegen betaalbare prijzen vervangen. Bovendien overkomt je dit geen tweede keer, als je jouw woning gaat certificeren met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Glaszetter Asten is officieel PKVW-installateur. Wist je dat je korting krijgt op jouw inboedelverzekering, als jouw woning aan dit keurmerk voldoet? De glaszetter komt graag langs op locatie bij jou thuis, of op het werk. Om jouw wensen te bespreken en een maatwerk offerte op te stellen.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt, dat je zelf niet gewond raakt door de glasschade die je is overkomen.
  2. Je gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Asten. Je bent op de juiste website beland.
  3. Je belt glaszetter Asten en je krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. Je legt glaszetter Asten uit wat er is gebeurd. Ook geef je de adresgegevens door.
  5. Nu hoef je alleen te wachten. Binnen 30 minuten staat de glaszetter op de stoep, om de situatie voor je op te lossen.
  6. Jouw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van jouw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis, als de glaszetter is langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier