1. Glaszetter Asten nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Asten

Heeft u een glaszetter nodig in de regio Asten? Binnen een half uur staan wij bij u op de stoep, ook 's avonds en in het weekend. In sommige gevallen plaatsen we eerst een noodvoorziening en wordt later de echte ruit geplaatst. We houden u altijd op de hoogte van de gang van zaken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ook voor uitgebreidere klussen kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan het bouwen van een serre of het plaatsen van nieuwe kozijnen met HR glas. Wij komen graag langs op locatie bij u thuis of op het werk om uw wensen te bespreken en een maatwerk offerte op te stellen. Neem contact op met 088 1881244 of vraag diverse offertes aan om aanbieders te vergelijken voor het beste aanbod.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Asten

Heeft u glasschade in de regio Asten? Neem dan direct contact op zodat wij uw ruit kunnen vervangen. Wij zijn binnen een half uur op locatie. Dus heeft u bezoek gehad van een inbreker en zit u in weer en wind in uw huis, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij vervangen uw raam op vakkundige wijze, ook als het gaat om dubbel of hoogrendementsglas. Heeft u schade aan uw winkel of kantoorpand, kies dan voor veiligheidsglas. U komt ook in aanmerking voor het politiekeurmerk veilig wonen als uw woning of winkel voldoet aan een aantal eisen. Bovendien kunt u korting krijgen op uw inboedelverzekering als u over dit keurmerk beschikt.


Bel de lokale glaszetter: 088 1881244
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht bereikbaar.

24 uurs glasservice Asten

Bij een gebroken ruit neemt u direct contact op met 088 1881244. Binnen een half uur staan wij bij u op de stoep om uw ruit te vervangen, ook 's avonds en in het weekend. Dankzij onze zestigjarige ervaring, zijn wij in staat om alle soorten glas vakkundig te installeren. Niet alleen voor het vervangen van uw beschadigde glas maar ook voor het installeren van een serre of schuifpui kunt u bij ons terecht. Wij komen graag op locatie bij u thuis of op het werk om uw wensen te bespreken en een maatwerk offerte op te stellen. Wilt u liever eerst verschillende aanbieders met elkaar vergelijken? Vraag dan diverse offertes aan voor het beste aanbod bij u in de regio.

Hoogrendementsglas Asten

U zou het misschien niet verwachten, maar hoogrendementsglas is tegenwoordig het populairste glas en daardoor ook steeds betaalbaarder. U kunt er aanzienlijk mee op uw energierekening besparen. Bovendien kunt u subsidie ontvangen als u uw woning laat isoleren. Het laten plaatsen van HR glas in uw woning is een flinke investering, maar betaalt zich terug doordat u flink op uw energiekosten bespaart. HR glas zorgt niet alleen voor warmte isolatie maar ook voor een betere geluidsisolatie. Neem vandaag nog contact op met een glaszetter in de regio Asten om een maatwerk offerte te ontvangen.


Bel de lokale glaszetter: 088 1881244
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.

Raam kapot Asten

U komt terug van vakantie of een avondje uit en komt erachter dat u ongewenst bezoek heeft gehad. Laat uw ruit direct vervangen door een vakkundige glaszetter in de regio Asten. Door onze ruime ervaring en aantrekkelijke inkooptarieven kunnen we uw raam op betrouwbare wijze en tegen betaalbare prijzen vervangen. Bovendien overkomt u dit geen tweede keer als u uw woning laat certificeren met het politiekeurmerk veilig wonen (PKVW). Wij zijn officieel PKVW installateur. Wist u dat u korting krijgt op uw inboedelverzekering als uw woning aan dit keurmerk voldoet? Wij komen graag langs op locatie bij u thuis of op het werk om uw wensen te bespreken en een maatwerk offerte op te stellen. Vraag diverse offertes aan om aanbieders te vergelijken voor het beste aanbod.


Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Asten. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Asten op 088 1881244 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Asten uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
Bel de lokale glaszetter: 088 1881244