Glaszetter Baarn

  1. Glaszetter Baarn nodig?
  2. Bel Glaszetter Baarn 035-7601188
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Zoek u een glaszetter in de regio Baarn, neem dan contact op met Glaszetter Direct. Wij zijn een 24 uursservice en zijn binnen een half uur ter plaatse in geval van nood. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Zeker ‘s avonds en in het weekend komt een ruitbreuk ongelegen. Wij zijn bij uitstek geschikt voor zulke situaties. Neem direct contact met ons op en we staan kort daarna voor de deur. Dat is het gevolg van ons landelijk dekkend netwerk waardoor wij in elke regio actief zijn. Heeft u geen ongeval of inbreker op bezoek gehad, maar wilt u uw huis laten voorzien van HR glas? Ook daarvoor kunt u terecht bij Glaszetter Direct. Vraag vrijblijvend offertes aan bij diverse aanbieders voor het beste aanbod of neem direct contact op met 035-7601188.

Glashandel Baarn

Naast onze verschillende diensten, leveren we ook direct glas uit voorraad via onze eigen glashandel. Doordat wij over onze eigen glaszaken beschikken kunnen wij tegen zeer aantrekkelijke prijzen leveren. Bouwbedrijven kopen direct glas op maat bij ons in om het zelf te plaatsen of wij komen op locatie om het glas te plaatsen. Van enkel glas tot HR glas: voor alle soorten glas kunt u bij ons terecht. Ook voor een specialisme als glas in lood bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u prijzen met elkaar vergelijken? Vraag dan offertes aan bij diverse aanbieders voor het beste aanbod of neem direct contact op met 035-7601188.

Hoogrendementsglas Baarn

Glaszetter Direct is het adres in Baarn voor uw verbouwplannen. HR glas is de nieuwe standaard voor dubbele en is ideaal om uw woning beter te isoleren. Zeker wat oudere woningen scoren vaak slecht wat betreft het energielabel. Het is dus de moeite om uw woning te verduurzamen en zo op uw energierekening te besparen en uw woning in waarde te vermeerderen. Het meest verkochte dubbel glas tegenwoordig is H++ glas. Door de populariteit zijn de prijzen aanzienlijk gedaald en wordt het aantrekkelijk voor u om een diepte investering te doen. Overigens bent u niet alleen voor HR glas, maar ook voor andere projecten welkom, zoals een serre, een schuifpui of glas in lood. Neem vandaag nog contact met ons op.

Wil je je woning moderniseren, uitbreiden en in waarde laten stijgen? Investeer dan in een maatwerk project zoals een serre. Met een uitbouw of een schuifpui geeft u uw huis meer comfort, ruimte en/of licht. Het huis wordt hierdoor niet alleen aantrekkelijker voor u maar ook voor de mensen die uw huis straks overnemen. Een investering die zich terugbetaalt dus. Met een serre of schuifpui verbindt u uw huis met de tuin en loopt u ‘s zomers zo naar buiten. ‘S winters is uw huis beduidend minder donker terwijl u toch geniet van een goed geïsoleerde ruimte. Wij komen graag op locatie bij u thuis om uw wensen te bespreken en een maatwerk offerte op te stellen.

Ook bedrijven zijn welkom bij Glaszetter Direct. Soms wilt u een grote kantoorruimte opdelen in aparte werkplekken of u wilt een aparte vergaderruimte creëren. De ideale oplossing hiervoor is een glazen systeemwand. Hiermee deelt u een grote ruimte op in kleinere aparte ruimtes zonder dat u het kantoor optisch verkleint. Ook voor glazen gevelbekleding kunt u terecht bij Glaszetter Direct. Veel moderne kantoren hebben glazen gevelbekleding. Het heeft een moderne uitstraling en is relatief betaalbaar. Bovendien wordt het kantoor aangenaam licht door het gebruik van glas. Ook bouwbedrijven nemen dus contact op met Glaszetter Direct.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Baarn. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Baarn op 035-7601188 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Baarn uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier