1. Glaszetter Bergen op Zoom nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Bergen op Zoom

U schrikt zich rot. Zonder dat u een reden kunt aanwijzen, klapt daar de ruit van uw achterdeur. BAM! Niks aan te doen. Glasschade kan altijd ontstaan. Weersomstandigheden zijn oorzaak nummer één en bezorgen menig mens de stuipen op het lijf. Als een raam gebroken is, is er niets aan de hand. U belt glaszetter Bergen op Zoom en voordat u het weet is het raam in de keuken vervangen. Wel zo prettig, veilig en snel. Snel vanwege de 24-uursservice. Bel 0164-760330 en wij komen direct langs. Dit betekent niet dat we het glas direct kunnen vervangen, maar we zorgen wel voor een passende noodoplossing. Onze glaszetters weten in iedere situatie het beste advies te geven. Dat is erg fijn, want niemand wil tot de ruit geleverd is met een open raam zitten, toch?

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Bergen op Zoom

Een inbreker of criminaliteit, ook deze twee voorbeelden kunnen de oorzaak zijn van glasschade. Zelfs onoplettendheid kan zorgen voor een gebroken ruit, een ongelukje zit immers in een klein hoekje. Met Glaszetter Bergen op Zoom in de buurt doorstaat u deze situaties zonder problemen. Onze professionele en ervaren glaszetters zullen er altijd voor zorgen dat u zorgeloos verder kunt.

24-uurs glasservice Bergen op Zoom

U weet wat ze zeggen: scherven brengen geluk. Als u belt naar Glaszetter Bergen op Zoom klopt dat. Wij bieden u namelijk een 24-uus glasservice. Elke dag van de week, 24 uur per dag, zonder uitzondering. De nooddienst is te bereiken via telefoonnummer 0164-760330. Wij zijn altijd binnen een half uur ter plaatse. Want wij begrijpen als geen ander dat u snakt naar een passende oplossing.

0164-760330
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht gratis bereikbaar.

Enkel glas vervangen Bergen op Zoom

Heeft u last van veel tocht in huis en wilt u daar wat aan doen? Dat is een goed idee. Door het vervangen van enkel glas voor dubbel glas, isoleert u uw huis een stuk beter. Dat geeft u meer woonplezier en zorgt voor een lagere energierekening. U investeert in een duurzame woning die zich via de energiekosten terugverdient. Een goede reden om meteen contact op te nemen met Glaszetter Bergen op Zoom via 0164-760330. Wij kunnen u namelijk een goed en passend voorstel doen voor het vervangen van uw enkel glas.

Raam kapot Bergen op Zoom

Het hebben van een kapot raam is altijd vervelend. Het zelf vervangen van een gebroken ruit is voor een leek bijna niet te doen. De kans dat u een externe partij in moet schakelen is dus erg groot. Glaszetter Bergen op Zoom kan voor u een nieuw raam plaatsen en zorgen dat u weer zorgeloos kunt genieten van uw leven. Want geef toe, het leven met een kapotte ruit levert links- of rechtsom altijd wel wat stress op.

Glashandel Bergen op Zoom

Gaat u toch de uitdaging aan om uw ruit zelf te vervangen? Of zoekt u om een andere reden glas dat een goede kwaliteit heeft? Zoek dat niet verder en neem contact op met Glaszetter Bergen op Zoom. Bij ons vindt u alle soorten glas, groot en klein, dubbel en enkel en in elke vorm. Het enige wat u hoeft te doen, is uw wensen aan onze vakmensen bekend te maken. We streven dan naar het leveren van een raam van de beste kwaliteit die u kunt bedenken.

Wilt u informatie, advies of wilt u een bestelling plaatsen? Bel dan met 0164-760330.

0164-760330
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Bergen op Zoom. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Bergen op Zoom op 0164-760330 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Bergen op Zoom uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
0164-760330