1. Glaszetter Best nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Best

Zoekt u een glaszetter en woont u in omgeving Best? Dan belt u natuurlijk glaszetter Best. Want wij zijn degene die u nodig heeft voor de meest uiteenlopende diensten op het gebied van glas. Woorden die bij ons passen zijn: snel, betrouwbaar, vakkundig. En niet minder belangrijk: betaalbaar. Bij ons betaalt u gewoon een eerlijke prijs! Door de jaren heen hebben onze monteurs zich laten specialiseren in het isoleren van uw woning door het zetten van dubbel glas. U kunt ons ook bellen voor het plaatsen van extra dik glas. Dan weet u zeker dat uw mooie meubels lang mee gaan zonder dat ze verschieten door het zonlicht dat door uw woonkamerraam naar binnen valt. Wij staan dag en nacht voor u klaar. U kunt  contact met ons opnemen voor meer advies. Bel met 0499 219069.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Best

Scherven brengen geluk, zegt men. Maar het zal u maar gebeuren, dat na een hevige storm een tak afgebroken is en één van uw ramen doorboord heeft. Als dit u ooit zou overkomen weet u wie u bellen moet. glaszetter Best natuurlijk. Wij rukken ook ’s nachts uit, want dit is een spoedklus. Wij tapen eerst alles zorgvuldig af, zodat er geen glasscherven meer kunnen vallen en ongenode gasten niet naar binnen kunnen. ’s Ochtends komen wij direct terug en klaren we de klus.

24-Uurs glasservice

Om onze trouwe en nieuwe klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij een 24-uurs service. Dit betekent dat wij om zes uur ’s avonds niet dicht gaan, maar gewoon bereikbaar blijven in geval van nood. Ook voor andere diensten zullen wij u te woord staan als u ons ’s avonds belt. We proberen altijd binnen een half uur ter plekke te zijn. Kom gerust eens langs en laat u vrijblijvend adviseren, bel voor een afspraak met 0499 219069.

0499-219069

Raam vervangen Best

Is er een keer per ongeluk een fiets tegen uw voorraam aan gevallen? Dan is de kans groot dat dit incident een sterretje in uw raam heeft gegeven. Het gevaar is daarbij dat dat kan uitgroeien tot een totaal gebarsten raam met alle gevolgen van dien. Maar zover moet u het niet laten komen. Bel vandaag nog met glaszetter Best en laat uw raam vervangen voordat het te laat is. Wie weet kiest u voor iets dikker glas, dat een stootje meer kan hebben? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Het telefoonnummer is 0499 219069.

Ruit gebroken Best

Hebben inbrekers het op uw spullen voorzien gehad en wilden zij binnenkomen via de achterkant van uw woning? Hebben ze daarbij het ruitje van het keukenraam ingetikt? Hopelijk zijn ze afgeleid geweest van stemmen of een hond die aansloeg en hebben zij de klus niet af kunnen maken. Toch zit u nu met glasscherven in de keuken en een open raam. Even bellen met glaszetter Best. Wij zorgen dat er met spoed een nieuw raam in wordt gezet. Vakkundig en snel. U kunt op ons vertrouwen, wij laten u echt niet in de kou staan. Dag en nacht zijn wij bereikbaar, 7 dagen per week.

Glashandel Best

glaszetter Best is al decennia lang uw glasspecialist in de omgeving van Best. Vele klanten zijn u voorgegaan en wisten ons te vinden als ze glasschade hadden. Onze monteurs staan bekend als handige en vakkundige werklui, waar u op kunt vertrouwen. Zij staan altijd paraat als u ons nodig heeft. Ook in de weekenden zijn wij bereikbaar.

0499-219069
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht gratis bereikbaar.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Best. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Best op 0499-219069 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Best uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
0499-219069
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.