1. Glaszetter Beverwijk nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Beverwijk

Wij zijn een erkend bedrijf en zetten al jaren glas in de regio beverwijk. Glaszetter Beverwijk is een begrip geworden voor het plaatsen van nieuw glas. Wij staan paraat en zijn binnen een half uur ter plaatse. Met een vakkundig team is de klus zo weer voor de bakker. Of het nu gaat om een noodvoorziening of glas voor welk raam dan ook, voor het plaatsen van dubbel glas zodat u niet meer zo veel stookkosten kwijt bent. Glaszetter Beverwijk staat dag en nacht voor u klaar.Met onze 24- uurs service hebben wij al heel wat klanten tevreden kunnen stellen. Bel voor een vrijblijvend advies of kom langs en laat u informeren door één van onze vakkundige glaszetters. Ons telefoonnummer is 0251- 760064.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Beverwijk

Is uw huis helaas niet gespaard gebleven? Hebben inbrekers het op uw huis voorzien? Is de ruit van de achterdeur ingeslagen toen u net een boodschap aan het doen was? Heel vervelend! Glaszetter Beverwijk staat voor u klaar. Vooral als je je niet meer veilig voelt in je eigen huis. Dan is het belangrijk dat u weet dat Glasschade Beverwijk binnen een half uur ter plaatse is en zo spoedig mogelijk een eind maakt aan de sporen van die inbraak. Snel en vakkundig plaatsen zij een nieuwe ruit.

0251- 760064

24-uurs glasservice Beverwijk

Wist u dat wij dag en nacht bereikbaar zijn? En dat we u nooit laten zitten met een kapotte ruit?. U kunt gerust een beroep op ons doen. Als het nodig is plaatsen we zelfs midden in de nacht een noodvoorziening en komen de volgende dag de nieuwe ruit er in zetten. Wij hebben een speciale glasservice voor de regio Beverwijk. Al jaren een erkend glaszettersbedrijf. Wij leveren kwaliteit en een goede garantie op al het glas. U kunt ons altijd even bellen. Ons telefoonnummer is 0251-760064.

Raam vervangen Beverwijk

Dat is geen enkel probleem voor de jongens van Glaszetter Beverwijk. Wij werken met een ervaren team binnen het bedrijf. Kwaliteit is onze kracht. Altijd binnen een half uur ter plaatse. Het is een kwestie van een belletje en u ervaart zelf hoe prettig en servicegericht ons team het aanpakt. Met jarenlange kennis van zaken kan het ook niet mis gaan. Voor het vervangen van een raam draaien wij onze hand niet om. Bel voor een vrijblijvend advies: 0251-760064.

Raam kapot Beverwijk

Heeft u ruitschade of is er een raam kapot? Glaszetter Beverwijk plaatst iedere nieuwe ruit in een handomdraai. Vakkundig en snel. Het is al erg genoeg dat er uitgerekend bij u door spelende kinderen een bal door het raam is gegaan. Of dat uw zoon of dochter veel te hard de fiets tegen het raam heeft gezet. Twijfel niet en bel met 0251-760064. Wij zijn er voor u! Bel dus altijd Glaszetter Beverwijk om uw raam te vervangen.

0251- 760064
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht gratis bereikbaar.

Glashandel Beverwijk

Voor ruitschade of dubbel glas belt u met Glaszetter Beverwijk. Ook voor glas op maat in Beverwijk bent u aan het juiste adres. Wilt u een goed advies? Dat kan en is uiteraard vrijblijvend. Wij geven minstens 10 jaar garantie op  uw nieuwe raam door ons gezet. Ook bieden wij een uitstekende 24-uurs service en zijn altijd binnen een half uur ter plaatse. Tenslotte is het al vervelend genoeg als er schade is aan een raam. Of het nu gaat om het grote raam in uw woonkamer of het keukenraampje, Glaszetter Beverwijk zal alles snel en vakkundig repareren.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Beverwijk. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Beverwijk op 0251- 760064 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Beverwijk uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
0251- 760064
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.