Glaszetter Beverwijk

  1. Glaszetter Beverwijk nodig?
  2. Bel Glaszetter Beverwijk 0251-760064
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Wij zijn een erkend bedrijf en zetten al jaren glas in de regio Beverwijk. Glaszetter Beverwijk is een begrip geworden, voor het plaatsen van nieuw glas. Wij staan paraat en zijn binnen een half uur ter plaatse. Met een vakkundig team, is de klus zo weer voor de bakker. Of het nu gaat om een noodvoorziening of glas voor welk raam dan ook, voor het plaatsen van dubbel glas zodat je niet meer zo veel stookkosten kwijt bent. Glaszetter Beverwijk staat dag en nacht voor jou klaar. Met onze 24-uurs service hebben wij al heel wat klanten tevreden kunnen stellen. Bel voor een vrijblijvend advies, of kom langs en laat je informeren door één van onze vakkundige glaszetters.

Glasschade Beverwijk

Is jouw huis helaas niet gespaard gebleven? Hebben inbrekers het op jouw huis voorzien? Is de ruit van de achterdeur ingeslagen, toen je net een boodschap aan het doen was? Heel vervelend! Glaszetter Beverwijk staat voor jou klaar. Vooral als je je niet meer veilig voelt in je eigen huis. Dan is het belangrijk dat je weet, dat Glasschade Beverwijk binnen een half uur ter plaatse is en zo spoedig mogelijk een eind maakt aan de sporen van die inbraak. Snel en vakkundig plaatsen zij een nieuwe ruit.

24-uurs glasservice Beverwijk

Wist je dat wij dag en nacht bereikbaar zijn? En dat we jou nooit laten zitten met een kapotte ruit? Je kunt gerust een beroep op ons doen. Als het nodig is, plaatsen we zelfs midden in de nacht een noodvoorziening en komen de volgende dag de nieuwe ruit er in zetten. Wij hebben een speciale glasservice voor de regio Beverwijk. Al jaren een erkend glaszettersbedrijf. Wij leveren kwaliteit en een goede garantie op al het glas. Je kunt ons altijd even bellen.

Dat is geen enkel probleem voor de jongens van Glaszetter Beverwijk. Wij werken met een ervaren team binnen het bedrijf. Kwaliteit is onze kracht. Altijd binnen een half uur ter plaatse. Het is een kwestie van een belletje en je ervaart zelf hoe prettig en servicegericht ons team het aanpakt. Met jarenlange kennis van zaken kan het ook niet mis gaan. Voor het vervangen van een raam, draaien wij onze hand niet om. Bel voor een vrijblijvend advies.

Heb je ruitschade, of is er een raam kapot? Glaszetter Beverwijk plaatst iedere nieuwe ruit in een handomdraai. Vakkundig en snel. Het is al erg genoeg, dat er uitgerekend bij jou door spelende kinderen een bal door het raam is gegaan. Of dat jouw zoon of dochter veel te hard de fiets tegen het raam heeft gezet. Wij zijn er voor jou! Bel dus altijd Glaszetter Beverwijk om jouw raam te vervangen.

Voor ruitschade of dubbel glas bel je met Glaszetter Beverwijk. Ook voor glas op maat in Beverwijk, ben je aan het juiste adres. Wil je een goed advies? Dat kan en is uiteraard vrijblijvend. Wij geven minstens 10 jaar garantie op jouw nieuwe raam. Ook bieden wij een uitstekende 24-uurs service en zijn altijd binnen een half uur ter plaatse. Tenslotte is het al vervelend genoeg, als er schade is aan een raam. Of het nu gaat om het grote raam in jouw woonkamer of het keukenraampje, Glaszetter Beverwijk zal alles snel en vakkundig repareren.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt, dat je zelf niet gewond raakt door de glasschade die je is overkomen.
  2. Je gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Beverwijk. Je bent op de juiste website beland.
  3. Je belt Glaszetter Beverwijk en je krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. Je legt Glaszetter Beverwijk uit wat er is gebeurd. Ook geef je de adresgegevens door.
  5. Nu hoef je alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep, om de situatie voor je op te lossen.
  6. Jouw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van jouw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis, als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier