Glaszetter Bussum

  1. Glaszetter Beverwijk nodig?
  2. Bel Glaszetter Bussum 035-7601188
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Woon je in Bussum en heb je een glaszetter nodig bij jou in de buurt? Op ons kun je bouwen. Want wij zijn een gerenommeerd bedrijf en al jaren de nummer één in Bussum en omstreken. Bel ons gerust eens voor een vrijblijvend advies. Telefonisch, maar je bent ook van harte welkom bij ons op de zaak. Wij laten jou graag zien met welke materialen we werken. Wij leveren kwaliteit, precisie en vakmanschap. De ervaring van Glaszetter Bussum is van generatie op generatie overgebracht. Een 24-uurs service en dus dag en nacht bereikbaar. Je kunt bij ons terecht voor alles met betrekking tot glas. Dus ook als je jouw huis wilt isoleren. Dat doe je bijvoorbeeld, door enkel glas te vervangen door dubbel glas.

Glasschade Bussum

Wist je dat één klein steentje tegen jouw raam soms vervelende gevolgen kan hebben? Zo op het oog misschien niets aan de hand. Misschien een butsje of minuscuul barstje. Maar wel een zwakke plek! Er is dan weinig nodig, om alsnog jouw raam in aan diggelen te zien vallen. En dat geeft veel narigheid. Bel daarom met Glaszetter Bussum en meldt jouw probleem. Wij kunnen feilloos inschatten wat je nodig hebt op het gebied van glas. Bel ons voor een vrijblijvend advies.

24-uurs glasservice Bussum

Inbrekers komen graag langs als je op vakantie bent, maar ook als er even niemand thuis is. Dan ontdek je dat er is ingebroken als je thuis arriveert. Paniek en veel glasschade. Maar ook een stukje vertrouwen in uw eigen huis ben je kwijt. Wij kunnen ons dat helemaal voorstellen. Daarom hoef je niet lang in de troep te zitten, want wij lossen het snel en vakkundig voor jou op. Dag en nacht kun je op ons rekenen!

Als het aan Glaszetter Bussum ligt, is het plaatsen van een nieuw raam geen enkel probleem. Een raam vervangen doen wij dagelijks. Ook ‘s nachts draaien zij hun hand er niet voor om, om binnen een half uur ter plaatse te zijn. Je kunt je snel weer veilig voelen in jouw eigen huis. Het team plaatst eerst een noodvoorziening en de volgende dag maken zij de klus af. Dan plaatsen ze het uiteindelijke raam. Uiteraard worden de montagekosten niet in rekening gebracht, deze zitten bij de prijs inbegrepen.

Als de temperatuur buiten straks met sprongen omhoog gaat, doet men ’s avonds graag even de boel lekker tegen elkaar open. Op dat moment kan er gebeld worden en je doet automatisch de voordeur open en dan hoor je een klap. Ja hoor, jouw ruit is door de klap in duizend stukjes gevallen. Is jouw raam kapot? In zo’n geval bel je snel met Glaszetter Bussum. Zij zorgen dan voor de rest. Binnen een paar uur kun jij je weer veilig voelen met een nieuw en degelijk raam.

Toevallig op zoek naar een betrouwbaar adres, voor al jouw problemen op het gebied van glasschade? Neem gerust contact op met Glashandel Bussum. Dag en nacht bereikbaar en altijd binnen een half uur ter plaatse. Wij helpen jou graag uit de brand! Kwaliteit is onze kracht. Of je nu dubbel glas, enkel glas of brandwerend glas nodig hebt. Bij Glashandel Bussum ben je altijd aan het goede adres.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt, dat je zelf niet gewond raakt door de glasschade die je is overkomen.
  2. Je gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Bussum. Je bent op de juiste website beland.
  3. Je belt Glaszetter Bussum en je krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. Je legt Glaszetter Bussum uit wat er is gebeurd. Ook geef je de adresgegevens door.
  5. Nu hoef je alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep, om de situatie voor je op te lossen.
  6. Jouw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van jouw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis, als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier