Glaszetter Capelle aan den IJssel

  1. Glaszetter Capelle aan den IJssel nodig?
  2. Bel Glaszetter Capelle aan den IJssel 010-3105140
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Raam kapot? Neem direct contact op met glaszetter Capelle aan den IJssel. Onze glasspecialisten staan binnen een half uur bij u aan huis. Ook voor advies op maat bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag met uw vragen rondom dubbelglas, isolatie en veiligheid. Bent u bezig met nieuwbouw of knapt u een oude woning op? Glaszetter Capelle aan den IJssel zorgt voor snelle levering en installatie van uw ruiten. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, zelfs in het weekend. Neem contact met ons op via 010-3105140 voor advies op maat of een directe afspraak.

Glasschade Capelle aan den IJssel

Glasschade aan uw ruiten is vervelend. Een gebroken raam kan altijd gebeuren. Gelukkig bied Glaszetter Capelle aan den IJssel een snelle service. Wist u dat we binnen een half uur bij u thuis zijn? Onze vakkundige glasspecialisten verwijderen het gebroken glas en plaatsen een nieuw raam. U bereikt ons overdag, ’s nachts en zelfs in het weekend. De oplossing voor uw glasschade vind u bij Glaszetter Capelle aan den IJssel. U bereikt ons via 010-3105140 voor betrouwbare en snelle glasservice.

24-uurs glasservice Capelle aan den IJssel

De 24-uurs service van Glaszetter Capelle aan den IJssel biedt dag en nacht een oplossing voor gebroken glas. Onze vakspecialisten weten hoe vervelend glasschade is en zijn er daarom voor u. Niet alleen zijn onze diensten betrouwbaar, maar ook heel snel. We plaatsen enkelglas, dubbelglas en we isoleren uw woning. Dat houdt de kou buiten en blijft het binnen lekker warm. Glaszetter Capelle aan den IJssel bereikt u via 010-3105140 voor een directe afspraak.

Een raam plaatsen of vervangen brengt veel opties met zich mee. Wilt u enkelglas of toch liever dubbelglas? Wat voor isolatie wilt u gebruiken? Heeft u wel eens gedacht aan andere kozijnen? Capelle aan den IJssel helpt u graag verder met uw vragen. Onze glasspecialisten zijn bekend met allerlei soorten en maten ramen. Zelfs ramen in een ongewone vorm is voor ons een koud kunstje. Gebroken glas vervangen is ook geen probleem voor Glaszetter Capelle aan den IJssel. Met onze snelle service staan we binnen een half uur bij u thuis.

Een kapot raam is een ongemak voor uw woning. De gebroken ruit laat de kou binnen en de scherven zijn niet veilig voor uw gezin. Wij begrijpen dat dit vervelend is en dat u snel een oplossing zoekt. Neem daarom contact op met Glaszetter Capelle aan den IJssel voor snelle en betrouwbare service voor uw glasschade. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Ook in het weekend staan we voor u klaar. Bel ons via 010-3105140.

We vinden dubbelglas haast in elke woning. Wist u dat dubbelglas is gemaakt om vocht en kou buiten te houden? Daarnaast zorgt het voor behoud van warmte in uw woning. Dat scheelt toch al gauw een aantal euro’s op uw energierekening! Met dubbelglas biedt u uw woning een upgrade op het gebied van isolatie en veiligheid. Bent u benieuwd naar de andere voordelen van dubbelglas? De vakkundige specialisten van Glaszetter Capelle aan den IJssel nodigen u uit om uw vragen te beantwoorden. Bent u nieuwsgierig wat Glaszetter Capelle aan den IJssel u kan bieden? Bel ons via 010-3105140 voor een passend advies voor uw woning.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Capelle aan den IJssel. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Capelle aan den IJssel op 010-3105140 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Capelle aan den IJssel uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier