1. Glaszetter Castricum nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Castricum

Voor het plaatsen van een nieuw raam belt u naar glaszetter Castricum. En wist u dat wij ook een uitgebreide collectie glas hebben voor bijvoorbeeld het plaatsen van brandwerend glas of het plaatsen van ramen voor de meest uiteenlopende vormen en maten? Dankzij jarenlange ervaring altijd vakkundig gemonteerd. Maar voordat wij overgaan tot het plaatsen ervan willen we eerst uitgebreid gesproken hebben met u over de mogelijkheden en natuurlijk de prijs. Onze prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Altijd binnen een half uur ter plaatse en dag en nacht bereikbaar. Dus als u ons belt komen we direct bij u langs. Ons telefoonnummer is 0251 760064. Wij zijn betrouwbaar en gaan service gericht te werk. De glaszetters weten precies wat ze moeten doen. Het is klaar terwijl u wacht.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Castricum

Specialisten in het zetten van een raam na ruitschade. Met eventueel eerst een noodruit die wij vast tapen. Vervolgens komen wij terug voor het plaatsen van het uiteindelijke raam. Belangrijk is ook te weten dat u kunt kiezen voor speciaal glas. Bijvoorbeeld gelaagd glas, waarbij tussen twee lagen in een folie geplakt zit, waarbij het raam bij een eventueel ongeluk niet in duizend scherven valt maar blijft hangen aan het folie. Wij komen direct langs als u belt om glasschade te melden.

Bel de lokale glaszetter: 0251 760064

24-uurs service Castricum

Fijn om te weten is misschien dat er 24-uurs glasservice aanwezig is bij glaszetter Castricum. In deze tijd sneuvelen er nu eenmaal meer ruiten dan vroeger. Kinderen kunnen overal spelen en ballen op veldjes in een woonwijk. Maar denk ook aan het aantal inbraken dat schrikbarend is toegenomen. Veel stress, extra zorg. Dan is het prettig om te weten dat u altijd kunt rekenen op onze 24-uurs service. Altijd snel ter plaatse en bereikbaar op het nummer: 0251 760064.

Raam vervangen

U kan uw huis niet verlaten voordat u alles veilig heeft afgesloten. Maar wat als dat niet mogelijk is, omdat er een raam niet goed meer dicht kan, want het glas moet nodig vervangen worden. dan belt u met Glaszetter Castricum en binnen een mum van tijd rijden zij de straat bij u in en zorgen er voor dat u zich weer veilig kan voelen. Hun telefoonnummer is 0251 760064. De specialist op het gebied van glas bij u in de buurt.

Raam kapot Castricum

Gesneuvelde ruit vervangen? Dat kan als u belt met Glaszetter Castricum. Telefoon: 0251 760064. Het is nou eenmaal al vervelend genoeg. Het komt nooit uit en het is geen pretje om op een regenachtige dag met een gesneuvelde ruit te zitten. Uw meubels lopen de kans dat ze vochtig worden en wat dacht u van uw mooie houten vloer? Daarom moet u weten dat wij altijd binnen een half uur ter plaatse zijn. Voorrijkosten en montagekosten rekenen we niet, dat zit gewoon bij de prijs inbegrepen.

Bel de lokale glaszetter: 0251 760064
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht bereikbaar.

Glashandel Castricum

Glashandel Castricum staat altijd voor u klaar. Klantvriendelijk en met zorg op maat voor al uw problemen op het gebied van glas. Heeft u een enorme hoge energie rekening gekregen? Dan wordt het misschien tijd om uw huis klaar te maken voor een goed geïsoleerde woning wat een strenge winter kan overleven. Dat kan door enkel glas te vervangen voor dubbel glas. Bel gerust en maak eens een afspraak, laat u vrijblijvend informeren. Telefoon 0251 760064.

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Castricum. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Castricum op 0251 760064 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Castricum uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
Bel de lokale glaszetter: 0251 760064
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.