Glaszetter Castricum

  1. Glaszetter Castricum nodig?
  2. Bel Glaszetter Castricum 0251-760064
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Voor het plaatsen van een nieuw raam, bel je naar Glaszetter Castricum. En wist je dat wij ook een uitgebreide collectie glas hebben, voor bijvoorbeeld het plaatsen van brandwerend glas of het plaatsen van ramen voor de meest uiteenlopende vormen en maten? Dankzij jarenlange ervaring altijd vakkundig gemonteerd. Maar voordat wij overgaan tot het plaatsen ervan, willen we eerst uitgebreid gesproken hebben met jou over de mogelijkheden en natuurlijk de prijs. Onze prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Altijd binnen een half uur ter plaatse en dag en nacht bereikbaar. Dus als je ons belt, komen we direct bij jou langs. Wij zijn betrouwbaar en gaan servicegericht te werk. De glaszetters weten precies wat ze moeten doen. Het is klaar terwijl je wacht.

Glasschade Castricum

Specialisten in het zetten van een raam na ruitschade. Met eventueel eerst een noodruit die wij vast tapen. Vervolgens komen wij terug, voor het plaatsen van het uiteindelijke raam. Belangrijk is ook te weten, dat je kunt kiezen voor speciaal glas. Bijvoorbeeld gelaagd glas: waarbij glas tussen twee lagen in een folie geplakt zit. Waarbij het raam bij een eventueel ongeluk niet in duizend scherven valt, maar blijft hangen aan het folie. Wij komen direct langs als je belt, om glasschade te melden.

24-uurs service Castricum

Hewt is fijn om te weten, dat er 24-uurs glasservice aanwezig is bij Glaszetter Castricum. In deze tijd sneuvelen er nu eenmaal meer ruiten dan vroeger. Kinderen kunnen overal spelen en ballen op veldjes in een woonwijk. Maar denk ook aan het aantal inbraken, dat schrikbarend is toegenomen. Veel stress, extra zorg. Dan is het prettig om te weten, dat je altijd kunt rekenen op onze 24-uurs service. Altijd snel ter plaatse en bereikbaar.

Je kan jouw huis niet verlaten, voordat je alles veilig hebt afgesloten. Maar wat als dat niet mogelijk is, omdat er een raam niet goed meer dicht kan? Want het glas moet nodig vervangen worden. Dan bel je met Glaszetter Castricum en binnen een mum van tijd rijden zij de straat bij jou in en zorgen er voor, dat jij je weer veilig kan voelen.

Gesneuvelde ruit vervangen? Dat kan, als je belt met Glaszetter Castricum. Het is nou eenmaal al vervelend genoeg. Het komt nooit uit en het is geen pretje, om op een regenachtige dag met een gesneuvelde ruit te zitten. Jouw meubels lopen de kans dat ze vochtig worden. En wat dacht je van jouw mooie houten vloer? Daarom moet je weten, dat wij altijd binnen een half uur ter plaatse zijn. Voorrijkosten en montagekosten rekenen we niet, dat zit gewoon bij de prijs inbegrepen.

Glashandel Castricum staat altijd voor jou klaar. Klantvriendelijk en met zorg op maat, voor al jouw problemen op het gebied van glas. Heb je een enorme hoge energierekening gekregen? Dan wordt het misschien tijd om jouw huis klaar te maken, voor een goed geïsoleerde woning wat een strenge winter kan overleven. Dat kan door enkel glas te vervangen voor dubbel glas. Bel gerust, maak eens een afspraak en laat je vrijblijvend informeren.

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt, dat je zelf niet gewond raakt door de glasschade die je is overkomen.
  2. Je gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Castricum. Je bent op de juiste website beland.
  3. Je belt Glaszetter Castricum en je krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. Je legt Glaszetter Castricum uit wat er is gebeurd. Ook geef je de adresgegevens door.
  5. Nu hoef je alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep, om de situatie voor je op te lossen.
  6. Jouw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van jouw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis, als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier